Твърдо вярвам в силата на класиката. Затова уговорих двамата администратори на нещо досега неправено.
:tomtom:
"— Многоуважаеми господа — каза съдебният Съветник усмихнат. — Искате ли да се проявявате няколко дни сами, без да ви пречи никой? Ще ви се даде възможност! "
Да, да, да! 48 часа, сметнато от момента на публикация на този пост, в който няма да бъдат трити никакви мнения, с изключение на опасните за форума като цяло (хероват екстремизъм, но не по-малко).
"— Но за всичко друго трябва да се грижите сами — каза съдебният съветник. — Така ще имате пълна възможност да се формирате, както ви душа иска. Сами ще отговаряте за себе си и ще видите дали е удоволствие, или товар човек да се грижи сам за себе си. Разбрахме ли се?"
След изтичането на часовете за пир аз ще мина с чумната каруца и ще събера труповете, ще дезинфекцирам пространството и ще проведем тримата с паралелепипеда и Принца една малка лотарийка. Първите трима тролове (ако се намерят злонамерени такива) ще получат едномесечен бан за писане без право на обжалване.
Ако работата отиде съвсем в киреча, и ми се строши чумната каруца, умре ми конят, който я влачи, и пространството не подлежи на дезинфекция, ще настъпи "Оймякон мой, ой, Оймякон" и спокойствие по празниците! Става?
И да става и да не става, мандалото лопва с публикацията на този пост.
Както виждате, темата е отворена, постът подлежи на коментар също.
Понеже вярвам в колективния ви разум, но вярата ми не е съвсем укрепнала, отивам да плета шапки-ушанки. Плетенето, казват, успокоявало. Е, то онази фраза беше за плетенето на чорапи, ама и вие не сте колективен портрет на княз Болконски, тъй де!