значи имаме тема, отворена от някого. и засрана от трима други /и фиерсе се старае, ама още не може да достигне нивото на гнусната троица/. и виновен излиза създателят на темата, а не екскрементопроизводителите.
това не е и не може да бъде справедливо. категорично.
отделно, че всеки от тройката можеше /и трябваше/ да бъде озаптен заради наглостта да спори и изисква от администрацията.
Не само че излизам виновна аз, но съм виновна в това, че не съм влязла в диалог с въпросните четирима.
Че какъв диалог мога да правя с екскрементопроизводители? Е защо да го правя?!?Това да не е скайфорумът в най-лошите му времена? Диалотизира се с хора, които желаят диалог, с хора, които искат да за.ират, да иска НОЙ диалог, значи да иска увеличаване на спама.
Калинчо, идеята ти да се пускат едни и да не се допускат други материали СИСТЕМАТА ли ти я продиктува? Значи ти си комунист по рождение, бе душа. Само дето комунистите уж защитават хората, а ти защитаваш матрицата. Значи да не се допускат материали срещу ваксините, затъмнение, а?
Практическите 100% са практически около 95% от меродавни източници с образование в областта и със собствено мнение, противоречащо на калинковото, който освен специалист по парно, ток, държавен бюджет и пр. сега се изявява и вирусолог, и рецензент на препринтове в Лансет, и изобщо специалист по всичко от Министерството на истината.