Ами тва с Казахстан е именно компромис. Ако Гешев е сгазил лука, трябва да ходи в затвора, не в Казахстан.
Така си е. Компромис.
Кво имаме на масата - инат и недосегаем Гешев, който може да се инати още години.
Подпрян и подплатен разбира се от мутрата - тея работи не стават току така, соловите изпълнители се преселиха отдавна в по добрия свят. И вреден - да му сърбаме попарата още години.
Втора опция - опипва почвата и сегашната власт прави компромис - лепва леке на името си. Изпраща тупана за посланик. Сетне - я камилата я камиларя, а може и да му се повдигне обвинение, след което може или да се смие на некъде..въобще опции много, но! - ще е очистил терена за да се освестим ние с тебе, буратино, ...всички тук, освен калитковците.
Третата опция, да се преборят навреме с гешевия да не ни трови живота е химерна и да - законна, без да се лекедоса некой от властта, но - ще я изтърпим ли?
Аз - да, на мен почти не ми пука, няма за какво да се пъна повече, но на вас, дето има още да се борите за себе си, за децата си, за близките си - ще устискате ли, да си мине всичко по реда?
Не знам - вие си кажете, или по точно - вие си се разберете.
Твай!
Просто цена. Плащаш - получаваш. Законно, полузаконно, морално, полуморално...мъ няма такива коефициенти ф уравнението бре!
То има, ама тези уравнения се решават за време като английската ливада - 400 години.
Е?