близо половин час изслушах и двамата и не чух нещо различно от това което аз мисля
В такъв случай има две възможности: или не си слушал внимателно, или това, което казваш не е това, което мислиш. Защото каквото яростно защитаваш тук е доста различно от онуй, което казват професорите от видеото.
нито един от тях не нарече ваксините „неизвестни субстанции“
Разбира се! Те говорят на друго равнище, не както ние си говорим тук. Не могат да си позволят пълна откровеност. Неоспоримия факт, че експерименталните течности са именно това (вкл. според руските норми в момента), а не ваксини те обличат в други думи, не така резки.
мнението им за зелените сертификати и ваксинирането като свободен избор също нямам колизии .
многократно съм писал, че ваксинацията е свободен избор на индивида
Нищо подобно не съм видял да си писал, но да кажем, че си го направил, а пък аз не знам за това.
Но протестът онзи ден беше тъкмо за правото на свободен избор и за премахването на идиотските ограничения. Това е и, за което „Възраждане“ се борят. Това е нормалното, това искат нормалните хора.
Само че такива като теб, Пънчо и пр. се правите на застреляни и постоянно неразбрали. Както и в този случай. Вие защитавате тормоза над здрави хора, ограниченията, съсипването на медицина, образование и икономика в името на подчинение на мътни и зловещи сили отвън. Това е истината.
фейковете, дето ги ръсите постоянно, как ваксинираните ви заразяват, как ще мрат до две години
Не е фейк, че ваксинираните заразяват, многократно доказано е. Не е фейк, че „зелените“ идиотщини им позволяват да го правят неограничено. И много други неща около така яростно натрапваните „ваксини“ не са фейк. Какви именно са вредите от „ваксините“ и дали ще станат ясни точно до две години не можем да кажем. Някои от тях вече знаем обаче, това също не е фейк. Този могъщ натиск за „ваксиниране“ няма нищо общо с грижа за здравето, а съвсем други цели. Същото се отнася за мащабната двегодишна лъжа по всички медии и за безпрецедентната цензура върху всяка мисъл и човек, които са против растящата тирания.
последното видео, дето ви дадох линка
Това видео се насрахте да го пускате последните дни, а то всъщност не е представително за това, което доведе хората на митинга, нито за това, което се каза на него. С него си служите, за да маскарите каквото се сетите – а дори жалките „журналисти“ от главните телевизии не паднаха дотам.