Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Май 15, 2026, 11:16:54

Автор Тема: коронавирус - тема за коментари  (Прочетена 1433974 пъти)

0 Потребители и 33 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8887
    • Профил
Re: коронавирус - тема за коментари
« Отговор #3720 -: Май 10, 2025, 10:56:59 »
Не точно. Жълтите и черните наистина имат доста различен метаболизъм от белите.
Черните от млади са с високо кръвно, и жените с големи задници (западна Африка, не източна)
Жълтите пък плюскат всякакви буболечки, обаче се подрискват и от минимално количество мляко или сирене/кашкавал/извара. И ензимът им за обработка на алкохол е мн. слаб. Затова са се пропили индианците.
Евреите пък са тежко засегнати от съдови болести - спазъм на капилярите (Рейно и пр.).
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28734
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #3721 -: Февруари 21, 2026, 22:38:54 »
Quote (selected)
Американски учени разработват
революционна универсална ваксина
...
Ваксинацията се извършва чрез назален спрей, който води до това белите кръвни клетки в белите дробове (известни като макрофаги) да останат в състояние на готовност за активиране. В резултат те започват да действат независимо от това каква точно инфекция се опитва да проникне в организма.
...
Засега не е ясно дали човешкият организъм ще реагира по сходен начин и колко дълго имунната система ще остане в състояние на повишена готовност.
https://www.segabg.com/hot/category-zdrave/amerikanski-ucheni-razrabotvat-revolyucionna-universalna-vaksina
Много от заболяванията са класифицирани като "автоимунни".
Превъзбудената имунна система, еле постоянно стимулираната може да се окаже по-голям кошмар от настинка и грип ( даже да е ковид ).
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8887
    • Профил
« Отговор #3722 -: Март 18, 2026, 15:35:48 »
https://trud.bg/a/articles/bezpretsedentna-epidemia-ot-meningit-porazi-anglia

Менингокок Б бил виновен значи. Може. Ама ще гледаме. Да не вземе да излезе ... хронично възпаление на стените на малките кръвоносни съдове.
Статистика за случаите при "ваксинирани против Ковид" и "неваксинирани" не ми се вярва да публикуват  :smokin:
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 10090
  • Fuck the EU
    • Профил
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 10090
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #3724 -: Май 13, 2026, 16:41:01 »
Около 50 души показват симптоми на гастроентерит, след като са проведени тестове за евентуално огнище на норовирус. Около 50 души показват симптоми на гастроентерит, след като са проведени тестове за евентуално огнище на норовирус

Оня ден беше хантавирус, сега норовирус, очевидно западните фондови борси и банки пак се клатят и са пред спукване на балона ИИ, а Тръмп отлетя за Поднебесната да моли другаря Си, да спасява американската икономика, та за това ни готвят нови затваряния и ваксинации. Подробност е, че хантавирусът на нулевия пациент, който не се предава от човек на човек, и който уж бил прихванат на сметище е от редкия щам, пренасящ се от човек на човек.
« Последна редакция: Май 13, 2026, 16:53:02 от Maximus II »
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.