Батета,
Сигурно се чудите, защо след като съм натурализиран американец от 20 години се изказах остро срещу разполагането на USA army и/или НАТО воиски в България. Ето защо:
Защото съм
истински патриот на Америка. Защото тези воиски по цял свят водят само до антиамериканизъм и нищо друго (освен $ в сметките на ВПК). Аз не искам като отида някъде да си крия американският паспорт и да ми горят колата когато съм в нея.
Не забравяйте, че "приятелят" на Америка OBL стана върл антиамериканец защото беше против срещу американската армия в Сауди Арабия и по техните свети места! Те отидоха там при първата война в залива.
Има и друго. Имаме си нов кмет в Бостон. Една симпатична китайка. Обещала е до средата на януари да премахне палатковият лагер в Бостон. Научих го от нейното обещание. Наскоро не съм излизъл по Бостон, заради ковида. Та така... Има пари за американски воиски по света но бездомници по центровете на градовете...
За мен беше изненада. Мислех, че ги има само по Калифорния.
Вън тази нощ беше -5 и лек сняг. Идеално време да спиш на палатка....
Също по Калифорния, по Bay Area им казват да си затварят прозорците, че въздухът не става за дишане, при все че пожарите бяха на стотици километри. Кога ще има достатъчно $ за пожарникари и техника? След като $ отиват за военни бази по света.
Пробутваха по новините, че има мюсулмански тероризъм защото " They don't like our way of life".
NO! Всеки го харесва.
Всеки харесва "money for nothing,
chicks for free"!
https://www.youtube.com/watch?v=JRDgihVDEko Те харесват нашия начин на живот. Не харесват да им падат "умни" бомби по главите и чужденци в униформа в "neighborhood"-a.