Визуално обяснение. Може и да не е смислено, но не отправя към „змийско гнездо“.
Ей Богу! Не знам кой си било преди, Споко, дали си нов, дали си стар - не ме интересува. Интересува ме какво се прави на момента. Чета по-гореи се чудя - какъв ти е проблема? Бяха ритнати на студено твой приятели ли? Искаш възмездие ли или е само за "спорта"? Каква е целта? Принципи ли? А как са ориентирани те, спрямо какво - принципи, друго? Има толкоз други теми за които може да се говори споделя дискутира. Дай да се концентрираме там.
Онези на студено прекалиха, увлякоха се, нямаха спирачки. Късно разбрах, че Принцът им се вързал и се отказал?! Не схващам. Приемам, че има възпитани, деликатни хора и простащините са им отвратителни. Но след като всичко е в твой ръце, защо се оставят да ти се качат на главата? Не критикувам никого, Принца и Ото Кац до него са ми симпатични, държа на тях и ги уважавам - Не зная кои - кои са, може да бъркам. Но основно съм си говорил с проф. Дървингов . В това число на уважение и симпатии има още много от старите и останалите форумци - Бъди, Алиса Ванче, Буратино, Здравка, Анонимус, Отврата, Максимус, Бъч... и всички останали - трябваше да копирам масово списъка... И затова донякъде преживявам ситуацията - абсурд бе да оставите всички на няколко задника да дрискат отгоре ни.
Бонго и той с остена се мярка да подръчка гюбрето малко... Всичката им тайфа омръзна на всички. И сега чета и се дивя - пак не разбирам:
- Откъде на къде, ще се предава Форума в ръцете на Врекиджа ей така? За какви заслуги, изявени качества, за какво? За да се гаври шайката им с останалите верни на ИДЕЯТА?
Ако искате да ПОДАРЯВАТЕ некому форума, ами мисля, че най-подходящ за момента е Сайта на "Гласове". Дали ще искат е друг въпрос. Друг кандидат би бил - Ганета (сп. Осем).
Ако ще се подарява нещо така ценно - най-добре е да се даде в ръцете на доказано достойни хора! А не на виновниците за дизастъра тук!
Те така.