Цитат на Джиджи:
А за "русото" се погледни ТИ в огледалото, грубиянин с грубиянин!!!!
Хах - досега само "грубиян" не ме бяха наричали из форума. Но аз не се засягам - така че възмущението ти е неоснователно.
И това че съм отговорил 2 пъти на Джиджи не означава че я свалям или че е руса(явно не е ).
ОгИ-ПогИ, наистина –
СОРИ! – за това, което съм те нарекла, явно ми е било дошло до гуша, но отнякъде другаде ...
За филмчето с Болерото - или не е на Бузато или не го помни добре иначе ако опише подробности може и да го изровя.
Първо,
пиша тук, за да ти се извиня – въпреки и малко късно! – но не разполагах с никакво време; и
Второ, по повод на
филмчето по "Болерото" на Равел, което не съм забравила от години, а виждам, че имаш желание да го намериш...
1. Бях го "превеждала" по време на
Фестивала на анимационните филми във Варна – със сигурност преди настъпване на "промените" през 1989 г., което ме кара да твърдя с абсолютна сигурност, че тъй като е било преди "
дигиталната ера", не е било "цифровизирано"
иликвототаммусевика;
2. След по-късната поява на
подобни филмчета на Bruno Bozzetto със същата тематика /две от които си пуснал и ти!/, няма начин и това филмче да не е било негово,
тъй като е продължил да ползва същата музика и същата тема; и
3. Две-три думи за самото филмче, тъй като е пред очите ми и до днес ... – цветно, "светло", приятно и
изключително ВЕДРО анимационно филмче!!!
– с излизащи "
на порции" и "
в стегнати редици" на морския бряг от морето под звуците и ритъма на "Болерото" на Равел:
– от
малки цветни амеби – до
огромни тъмнозелени динозаври ...
Самото "Сътворение на света"!!!