Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Юли 19, 2026, 22:10:11

Автор Тема: Little Saint James  (Прочетена 83112 пъти)

0 Потребители и 28 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 9208
    • Профил
Re: Little Saint James
« Отговор #240 -: Май 31, 2026, 13:36:08 »
"група арестувани за трафик на органи, сред които и равини, в Ню-Йорк"

Това да го видя, няма да го повярвам  :nuts:
"impossible to see the future is"

Неактивен Zeitgeist

• Just Member
  • Коментари: 3115
    • Профил
« Отговор #241 -: Май 31, 2026, 14:48:23 »
Това да го видя, няма да го повярвам
Това е за 2009-2011. За черните трансплантатори в Украйна от последното десетилетие и в момента, както и за организаторите - органите отиват в Израел и Германия, може и да научим след двадесетина години. А може и да не научим. Ще зависи от тогавашната конюнктура.

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 3932
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #242 -: Май 31, 2026, 17:32:09 »
Евреите , май по религиозни причини, не могат да дават части от тялото си. Трябвало да се погребват с всички части. Дори май събират и изтеклата кръв и всичко, което намерят.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3841
    • Профил
« Отговор #243 -: Юли 17, 2026, 19:17:36 »
Why the Epstein Files Didn't Start a Revolution

uncivilized
431K subscribers

879K views  2 months ago
तथास्तु   ☫   तथास्तु

Активен Eisblock

• Just Member
  • Коментари: 2895
    • Профил
« Отговор #244 -: Юли 17, 2026, 20:29:03 »

Мисля си, защото повечето хора привикнаха на извращенията - непрекъснато натяквани, навирани целенасочено в съзнанията ни чрез ЛГБТ и пр. гнусности. Защото дори и в някои "култури", част или всичките, те са останали без национално и/или наднационално-религиозно достойнство. И защото националните и расови обособености се размиват с трескава упоритост, за да получат конгломерати от плебсове за властвуване над тях. Бездуховно, без души стадо.

Самата държавност вече е затрупана в развалините си заради установяване на ООД-та вместо държави. В които всички Петкан, Драган, Хасан - са някакъв си анонимен OR код с три "6"-тици в трите ъгъла.

- Мърша: - само кожа, шушулка и гнилоч на някаква си уж "Човешка същност"!

Гнъс.

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
  • Коментари: 7780
    • Профил
« Отговор #245 -: Юли 18, 2026, 09:08:43 »

Мисля си, защото повечето хора привикнаха на извращенията - непрекъснато натяквани, навирани целенасочено в съзнанията ни чрез ЛГБТ и пр. гнусности. Защото дори и в някои "култури", част или всичките, те са останали без национално и/или наднационално-религиозно достойнство. И защото националните и расови обособености се размиват с трескава упоритост, за да получат конгломерати от плебсове за властвуване над тях. Бездуховно, без души стадо.

Прочети в „Гласове“ преводите на публикациите на Еманюел Тод. Тезата му за нулевата религия обяснява това, което мислиш според мен.
the lamers club honourable member …

Активен AnonimusBG

• Just Member
  • Коментари: 626
    • Профил
« Отговор #246 -: Юли 18, 2026, 22:21:53 »
Пламен Константинов: От 10 г. живея в Сибир. Русия не е плашило. Урсула и приятелки затриват Европа
Дълго е но си струва да се изгледа
https://www.youtube.com/watch?v=iquWDLBvBvs

Активен Shabaan_bin_Robert

• Just Member
  • Коментари: 1668
    • Профил
« Отговор #247 -: Днес в 07:32:41 »
Пламен Константинов: От 10 г. живея в Сибир. Русия не е плашило. Урсула и приятелки затриват Европа
Дълго е но си струва да се изгледа
https://www.youtube.com/watch?v=iquWDLBvBvs
Quote (selected)
Излъгаха ни - Западът ни обещаваше друг свят и друга Европа. Вместо да запазим доброто от старата система и да добавим хубавите неща от Запада, ние занулихме всичко, което работеше. През 1988 г.

Пак там. Аз се подписвам с две ръце под тези думи.

Неактивен otvrat

• Just Member
  • Коментари: 10346
    • Профил
« Отговор #248 -: Днес в 08:32:48 »
Излъгаха ни - Западът ни обещаваше друг свят и друга Европа.

Това е вечното оправдание на балъка. Излъгали го били. Кой го излъгал? Западът го излъгал. Мен защо не ме излъга? Защото можех да чета, с разбиране, и да разсъждавам. Истината е, че т. нар. народ, дето уж бил много „мъдър” (баси майтапа!) искаше да бъде излъган. Молеше да го излъжат. И прие лъжата с примитивните мераци всичко да си остане като при бай Тошо, ама аз да си правя парички. Същото е и с изборите. Вечно ги „лъжат”. Ами, като си балоамурник, ще те лъжат като за световно.

• Just Member
    • Профил
« Отговор #249 -: Днес в 08:57:41 »
Това е вечното оправдание на балъка. Излъгали го били. Кой го излъгал? Западът го излъгал. Мен защо не ме излъга? Защото можех да чета, с разбиране, и да разсъждавам.

Извинявай, би ли обяснил на по-простите, къде пишеше, че ще усвоим всичко лошо от Дапада и ще се откажем от всичко хубаво, което бяхме постигнали?

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 29102
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #250 -: Днес в 09:17:50 »
Quote (selected)
къде пишеше, че ще усвоим всичко лошо от Дапада и ще се откажем от всичко хубаво, което бяхме постигнали
Никъде не пишеш, ние така решихме да направим.
Посегнахме към лъскавото и ритнахме полезното.
Дадоха ни свобода и ние се издънихме.
Запада просто се възползва от нашите действия.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен otvrat

• Just Member
  • Коментари: 10346
    • Профил
« Отговор #251 -: Днес в 09:20:51 »
Извинявай, би ли обяснил на по-простите, къде пишеше, че ще усвоим всичко лошо от Дапада и ще се откажем от всичко хубаво, което бяхме постигнали?

Винаги съм готов да обясня. Няма нужда да пише това, мотамо, или нещо друго. Достатъчно е разбирането, че се заменя социализъм с капитализъм. И ако знаеш каква е същността на капитализма (а не да предполагаш или да фантазираш за някакъв утопичен, справедлив или хуманен капитализъм) никога няма да страдаш от социални илюзии. Между другото, българите все още не са разбрали в какъв свят живеят. Все още се опияняват от „лъжата”.

Активен Eisblock

• Just Member
  • Коментари: 2895
    • Профил
« Отговор #252 -: Днес в 11:10:12 »
Интересен казус, но ми се струва, че повечето другари тъдява не са били свидетели, дори и не предполагат, може би, че събитията не са се развивали линейно. А от там, да може да се правят екстраполации кое - как е било.

Специално Западна Германия е била до началото на 90-те "Витрината на Запада" *) и всеки балък, особено попадналите за по-късо или не в този период там, са виждали един вид - "Социализъм с човешко лице". (Каквото и да значи това...) Сривът на СССР, а с него и цялата доктрина с все идеология и предимствата пред "каппа" отиде в дерето на историята. От тогава и на самият Запад маската падна и озъбената хищна муцуна започна все повече и повече да излиза от Проявителят на Историята. Подобно на ръчна фото-снимка от фиксажа...

И с разбирането как местният плебс е повече от наивна оФца, нещата си идват на място. Пропускам известните нам други, не толкоз извинителни качества...

С този страничен поглед и сегашното в ход загиване на държавата, всичко става съвсем прозрачно и разбираемо.

Бог да ни прости (ако може)!
----------------------------------
*) Die Sozialen Marktwirtschaft war ein Wirtschaftssystem, das die freie Marktwirtschaft mit sozialer Sicherheit verbundete.

• Just Member
    • Профил
« Отговор #253 -: Днес в 13:09:12 »
Не знам. Може и да съм балък. По-скоро съм наивен. Вярвам на хората докато не ме излъжат. Вярвах на отзи мургав асистен по Политикономия на СоциализЪма, който по-късно постави одновите на дикенсовия капитализъм у нас. Вярвах и на Партийния си секретар, който искаше да идключим едно момче от Комсомола заради спекула. Каква мръсна дума. Въпросният бее супил долари от един виетнамец (тогава ги имаше доста по заводите) за да купи някаква джундгурия от Кореком на приятелката си. Хо-късно същияг този Партиен секретар стана един от първите капиталисти, пардон - предприемачи в града. Вярвах, че след като социализмът у нас се провали в новия строй ще вземем добрите неща от Запада и ще оставим ценните придобвки. Уви, лъгал съм се. Стана точно обратното. Отхвърлихме всичко хубаво и взехме всичко най-лощо. Вярвах, че Историята учи. Когато след Първата световна война Германия бива натикана в калта, това довежда хитлер на власт. За да не се повтори това след Втората световна война се изпълнява т.н. План Маршал. Нярвах, че нещо подобно ше има и след „демократичните промени“ и у нас. Уви. Онзи Антихрист с бега ни продаде за една Нобелова награда( да се пържи вовеки веков в ада дано. Хвърлифа ни в дълбокото без никой да ни научи да плуваме. Ако днес някой идиот реши да пусне животните от зоологически градини сред природата, ще му скочат всички природозашитни организации, че ги обрича на гладна смърт. За хората еуви, няма кой да се погрижи. И без това унтерменшите сме в повече.Идинственото, което научих от този живот е че не трябва да вяпвам на никого. Човек за човека е не вълк, вълците не се изяждат един друг. Чочек за човека е акула, баракуда, пираня. Преди много години една дама ми беше казала: „В този свят вксеки гледа само да те н@ебе и да те з@ебе!“ Тогава го отдадох на настроението, в което бе изпаднала поради развода си. Много по-късно осъзнах, че това е общовалидна максима. За съжаление. За голямо съжаление.

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 1421
    • Профил
« Отговор #254 -: Днес в 20:01:25 »
Вярвам на хората докато не ме излъжат.
И аз така Шабане ... ама в Човека, а тогава хората слушаха Шабан Шаулич и въобще не им вярвах.

Quote (selected)
Вярвах на отзи мургав асистен по Политикономия на СоциализЪма, който по-късно постави одновите на дикенсовия капитализъм у нас.
Дали щото живеех близо до Татали Маала ... ама не вярвам и дума от мургав (пук бил то и асистент)!
Quote (selected)
„В този свят вксеки гледа само да те н@ебе и да те з@ебе!“
Трябваше да й повярваш ;)
"Върви бавно, говори учтиво и носи дебела тояга със себе си."
[по Teddy Roosevelt]