Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Февруари 22, 2026, 17:45:50

Автор Тема: Психопати, откачалки и калинки управляват света  (Прочетена 254195 пъти)

0 Потребители и 45 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8677
    • Профил
"Информация" може да значи много неща: потребителски данни, операц. с-ма, инсталирани драйвери и програми, настройки (на много неща), регистрации/ключове.
Някои неща се прехвърлят безпроблемно, други неща са обвързани с конкретна машина или модел. Съответно прехвърлянето им се прави по различни начини. Не е като при смартфоните.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12399
    • Профил
Мы собираемся отправить большой госпитальный корабль в Гренландию, чтобы заботиться о многих людях, которые больны и не получают там должной помощи — Трамп
Не можеш да проумееш глупостта.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3507
    • Профил
Бе то и аз заорах с един нов стар лаптоп дето му праим изчанчен трипъл бут върху подвижните пясъци на новата 11-ка от месец насам. Зад решетките на джама ме държат едни стари редактори за korg сетове дето не вярвам че ще оцелеят във vmware. Хем съм се подготвил психически за сякакви подли номера и си държа теслата с острото в ръкава, да ми е подръка за в случай че успее да ме изнерви наистина и пак се изхитри да си покаже рогата баш след като съм завършил цялата кула от карти и дет се вика съм вече емоционално ангажиран с постройката.

Ще се побъзикам още малко с копеленцето на Уйли и ще го пратя да спи барабар с целото ссд в гробището с другите хардове дето на накакъв етап не са си вършили работата както съм я наумил.

Аз така разбирам трансфер и бекъпа.

ПП А, ето и оранжавия откаченяк знаел да праща направо кораба-катафалка.
      Като има кой да му се връзва...
*********   ☫    *********

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8677
    • Профил
Пробвай дали ще вървят на нативна седмица. Тия гнусни неща 10 и 11 аз два дни не можах да ги изтърпя.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3507
    • Профил
Да, на седмицата трябва да стане  :thup:
Откъдето съм сега всичко си върви поне от 7-8 години насам без да тенекиджийствам.
*********   ☫    *********