Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Март 22, 2026, 19:32:51

Автор Тема: Психопати, откачалки и калинки управляват света  (Прочетена 272921 пъти)

Bacho Кольо, Звездоброец и 46 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 3675
  • No complain no explain
    • Профил
Интересни неща стават по света. Кога ли ще се "хуманизират".

Funding News
AI Cow Collars Drive $2B Bet by Thiel’s Founders Fund

"This method gives farmers precise control over grazing patterns. They can shift herds between paddocks without building fences or physically guiding animals. The system also collects data on each cow, including activity levels and grazing behavior.

With this data, farmers make better decisions. They can optimize pasture usage, detect health issues early, and improve productivity across the herd."

https://startupwired.com/2026/03/21/ai-cow-collars-drive-2b-bet-by-thiels-founders-fund/#:~:text=Each%20cow%20wears%20a%20solar-powered%20collar%20equipped%20with,fences.%E2%80%9D%20These%20digital%20boundaries%20replace%20traditional%20physical%20fencing.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28490
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Кравите са само тестове.
Нашийниниците ще са за хората.
Засега са в джобовете и ръцете, уж можеш да се разделиш с тях по свое желание по всяко време.
Уж!
По някое време ще излезе на мода смарт играчките да са на врата, да не пречат, после...
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 10028
  • Fuck the EU
    • Профил
Интересни неща стават по света. Кога ли ще се "хуманизират".

Казват крави, мислят за хора, както се казва в статията цитирана по-горе: "...в разговорите на Бил Гейтс с Джефри Епстийн открито се обсъждаше, че „бедните изобщо не трябва да съществуват“, тоест те трябва да измрат и да бъдат заменени от „съвършени роби“, а именно роботи)."

Отнася се за всички, не мислете че сте богати, ако и да имате милиони в офшорките. А за Епщайн се говори, че е жив и здрав и се намира в Израел.
« Последна редакция: Днес в 17:00:14 от Maximus II »
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8768
    • Профил
Цитат на: buratinob
Засега са в джобовете и ръцете, уж можеш да се разделиш с тях по свое желание по всяко време.
Уж!
По някое време ще излезе на мода смарт играчките да са на врата, да не пречат, после...

После непремахваем печат на челото или дясната ръка.

Главният урок е, че всичко, което с подигравка бива обявявано за "смешна конспирация за глупаци", се оказва, че е истина.

И т.н. от Анонимус "приказки за "средновековни чудовища"" май ще се окажат верни разкази за чудовища в човешки облик.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12572
    • Профил
Те искат, ама нищо не правят, освен да плашат. Щото то вселената работи по закони, а тия си мислят, че те създават вселенските закони.
Почвам и да си конспирирам, че те имат за задача да събудят спящите, а не да ги утрепят. Толкова неуфатно правят нещата, че просто няма как да им се получи.
Ето ви един пример, хем насъскват милион и два пола, трансжендъри и други такива, хем им трябват войници да бият враговете руски, китайски и не само. Ми то не става това в онова и душата в рая.
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
Цитат на: Maximus II
тоест бедните трябва да измрат и да бъдат заменени от „съвършени роби“, а именно роботи.

Телата на бедните, а и на богатите гои въобще не са важни. Важното е съзнанията им да бъдат обърнати в омраза към Бог. И това да бъде направено преди определен (критичен) момент. Това е причината да няма избиване на човечеството с ОМУ. Това е и причината слугите на Сатана така да се разбързаха в последните десетилетия - критичният момент наближава, а те изостават с графика.
Една от главните причини за това е упоритостта на "изостаналите" народи да имат много деца. Шейтановите слуги нямат позволение от Бог да избият директно човечеството. Позволено им е само да го лъжат и мъчат така, че хората сами да искат да не се плодят.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
критичният момент наближава, а те изостават с графика
Според Крион, Апокалипсисът вече си течееее, даже сме минали точката на невъзврата. И тръгваме полееека към подобряване.
А тия си вършат работата, отделят зърното от плявата. Кой за ада, кой да рая, кой за срещи с други цивилизации...

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
Цитат на: kаily
Толкова неуфатно правят нещата, че просто няма как да им се получи.

Не им се получава, защото Бог е планирал така - да не им се получи. Не им стига времето. А в шахмата примерно и най-добрият шахматист може да загуби от печеливша позиция заради цайтнот.

П.П. Малко личен опит:
Двама мои добри познати редовно играят шах с времеви контроли. Единият, по-младият повечето пъти докарва по-добра позиция срещу по-възрастния. Обаче времето все не му стига и повечето пъти губи заради цайтнот.

Впрочем по-възрастният е градски шампион, и учеше по-младия на шахмат. Аз пък навремето учих него.

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
  • Коментари: 7693
    • Профил
Сексуалният контекст който упорито ни се налага е само върхът на айсберга.
Нещо подобно се случва и с нашенската петроханска трагедия.
Акцентира се на сексуалните пикантерии за да се покрият големите проблеми.

Да де, ама в тази публикация акцентът не е върху сексуалните пикантерии.
the lamers club honourable member …

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
Бе и акъла не им стига, работят като тръмп, едната ръка не знае какво прави другата. Урсулинките ще борят Русия без газ, с какво ще ги произвеждат тия оръжия, американците получавали 99% от галена от Китай, трябва им за оръжията, направиха войниците си обратни и други такива...
Той Бог и тях ги е пуснал, както и всичко останало, като мухи без глави ги е направил.

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
  • Коментари: 7693
    • Профил
Кават крави, мислят за хора, както се казва в статията цитирана по-горе: "...в разговорите на Бил Гейтс с Джефри Епстийн открито се обсъждаше, че „бедните изобщо не трябва да съществуват“, тоест те трябва да измрат и да бъдат заменени от „съвършени роби“, а именно роботи)."

Иронията е в това, че проблемите могат лесно да се решат, ако обърнем реда на действието - вместо да оцелява златният милиард, а останалите да бъдат избити, просто го премахваме с надеждата, че на негово място няма да дойде друг такъв.

Но това ще бъде геноцид не от планетарен, а от вселенски мащаб (imho).
the lamers club honourable member …

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
Стотина хиляди, но добре подбрани, са достатъчни.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
Сексуалният контекст който упорито ни се налага е само върхът на айсберга.
Нещо подобно се случва и с нашенската петроханска трагедия.
Акцентира се на сексуалните пикантерии за да се покрият големите проблеми.

Да де, ама в тази публикация акцентът не е върху сексуалните пикантерии.
Прочетох в Гласове още сутринта.
Едно голямо..."мерде".
По нашенски турлю гювеч от всички възможни философски школи само и само да не се говори за простите човешки ценности и че не ги спазваме от глупост и че накрая ще си платим за това.
Едно просто:
Не прави на другите това което не искаш да ти направят е нещото върху което паразитират всички философии, теологии и наукоподражаеми тълкуватели.
Такива сме си, прости, самомнителни и гледащи в канчето на другия.
Милиони "специалисти" хиляди години се хранят от нещо малко произведено от някого.
Предъвкват "какво е искал да каже автора" независмо да ли е за Библията, Талмуда.... картина на Ван Гог или симфония на Бетовен ( не кучето ).

Мое мнение.
Дълго и поне на мен не ми донесе нови знания, за усещания... съвсем.

П.П. Дачков продължава да ни залива с петрохански истории, не е само той, явно това е средството за монетизиране.

« Последна редакция: Днес в 15:19:44 от buratinob »

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
Снимките в спалнята бяха гнусна манипулация. Гадост!, сподели лидерът на ГЕРБ

Бойко Борисов: Дрехите на Цветелина Бориславова още са в гардероба ми, не ми пречат!

https://epicenter.bg/article/Boyko-Borisov--Iskam-istoriyata-da-napishe-za-men--che-sam-bil-uspeshen-darzhavnik/417755/11/0

"Искам историята да напише за мен, че съм бил успешен държавник  :133:, заяви в интервю по Нова телевизия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той гостува в специалния формат на NOVA с водещ Мариян Станков-Мон Дьо – „Изборът на България: Портрети на властта“.

В откровен разговор политическият лидер говори за решенията, които оставиха следи, за протестите, които поискаха край и за въпросите, които още  нямат отговор.

Дрехите на Цветелина Бориславова още са в гардероба ми :t2824: . Не пречат, даже четка за зъби не давам някой да донесе   Аз нямам друг живот освен политиката, разкри той."

Ето на, и ний сме дали нещо на света( по темата ).
Липсват фетишистите в заглавието на темата :t26115:

« Последна редакция: Днес в 16:32:12 от Фют »

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
Интересен подбор на събеседници има Мондьо!
Пеераси, фетишисти...

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
Бе и акъла не им стига, работят като тръмп, едната ръка не знае какво прави другата. Урсулинките ще борят Русия без газ, с какво ще ги произвеждат тия оръжия, американците получавали 99% от галена от Китай, трябва им за оръжията, направиха войниците си обратни и други такива...
Той Бог и тях ги е пуснал, както и всичко останало, като мухи без глави ги е направил.

Руският LNG тече в ЕС въпреки санкциите.
Въпреки усилията да се отдалечи от руската енергия, част от нея все още преминава към ЕС. Все още има нужда от LNG, както показват данните. Според оценка на НПО Urgewald, базирана на данни от Kpler и Equasis, 100 процента от целия износ на LNG от Ямал отива към ЕС; общото количество възлиза на 1 543 347 тона. Всички 21 пратки на Yamal LNG бяха доставени до пристанища на ЕС. :bigok:

Заводът за втечнен газ в Ямал е един от най-големите проекти за втечняване на природен газ в Арктическия регион и досега е до голяма степен освободен от санкции – само танкерите, свързани с доставката, са добавени в санкционния списък на ЕС. Оператор на централата е частната руска енергийна компания Новатек.

Мартин старши, старши експерт по европейския пазар на LNG в агенцията за докладване на цени Argus Media, предполага в интервю за BUSINESS INSIDER (BI), че това развитие няма да продължи. "Вярно е, че това се случи през февруари, но няма да продължи така. Особено след забраната на ЕС за руски газ, според която краткосрочните доставки са забранени от края на април и дългосрочните доставки от края на годината," оцени Сениър бъдещия руски внос на LNG в ЕС.

Според анализ на Центъра за изследвания на енергетиката и чистия въздух, доставките на газ за ЕС са изляли милиони евро в военния капитал на Владимир Путин през февруари 2026 г. Петте най-големи вносители от ЕС (Франция, Унгария, Белгия, Испания и Нидерландия, според оценката) са платили общо 932 милиона евро на Русия за руските изкопаеми горива. Този внос се състоеше изключително от несанкциониран природен газ, който основно се доставяше по тръбопроводи или като втечнен природен газ (LNG).

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/other/russlands-gas-flie%C3%9Ft-weiter-in-die-eu-so-stark-ist-putins-w%C3%BCrgegriff-wirklich/ar-AA1Z9J9Z?ocid=BingNewsSerp

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
Финландският президент: Америка вече не е добрият хегемон  :i_laughing:

https://glasove.com/novini/finlandskiyat-prezident-amerika-veche-ne-e-dobriyat-hegemon

„Разликата е в това, че преди, когато САЩ бяха добър хегемон, те се консултираха със съюзниците по Либия, Ирак и Афганистан, опитваха се да получат одобрението на Съвета за сигурност на ООН. И когато това не се получаваше, действаха със своите съюзници. Този път САЩ започнаха да действат самостоятелно или съвместно с Израел, без да информират съюзниците(, не ги е срам)  :i_slamhead:“, съобщи Стуб.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
„Разликата е в това, че преди, когато САЩ бяха добър хегемон,
Нито преди, нито сега САЩ са били добър хегемон.
Казваха и европците козируваха и изпълняваха ( здрастии... Радев ).
Когато разгони джендърите и зелените фашисти, европците го разлюбиха и анатемосаха.
Нищо друго не се е променило в политиката на САЩ.

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
Quote (selected)
„Разликата е в това, че преди, когато САЩ бяха добър хегемон,
Нито преди, нито сега САЩ са били добър хегемон.
Казваха и европците козируваха и изпълняваха ( здрастии... Радев ).
Когато разгони джендърите и зелените фашисти, европците го разлюбиха и анатемосаха.
Нищо друго не се е променило в политиката на САЩ.

:cool-1084:      :t0328: