Дето викат - ено по едно, ако може.
Цифрови пари?
Сега какви са?
Ааа, може да си изтеглиш хартии от банката!
А може и да не може, ако ше фалира банката - не ли?
И картончета наименовани дебитна или кредитна карта изведнъж ще се окажат просто картончета? А ако гръмне банковата система, за чий са ми хартиите /изтеглени или предварително бурканирани/?
Които ще струват колкото обикновена хартия?
И сме го играли този спектакъл вече - та каква е разликата? Че ше държи някой хартии вместо картонче?
Е, и?
А алтернативата каква е - да минем на натурално стопанство?
Ми айде тогава и на лоени свещи. Всъщност - лой откъде?
Нататък - цифрова идентичност!
Колко е страшно, мааму!
Някой да си мисли сега, че е инкогнито движеща се из пространството биологична единица?
Не мога да изтрия невинния прашец посипан в съзнанието на който и да е, че е неоткриваем и самоличността му е защитена и т.н. в този аспект, но очаквам поне да се разбере, че след като сме си дали веднъж задника под наем в интернет пространството, аре поне да ползваме някакви облаги от това, а?
Да се връщам ли назад във времето що милиарди се изсипаха в НЗОК за да им правят ИС и кво?
С неккви шибани рецепти има гледам още радини вълнения и ни правят на маймуни.
Насилствено ваксиниране?
Айде холан! Кой е насилствено ваксиниран тук?
Кой?
Единствено Асол чух да се оплаква, а и не мога да преценя какъв и е точно случая. Впрочем, това че сме избрали идиоти да ни управляват и си разиграват коня както си искат не е техен кусур - наш си е!
Наш!
Поне наглеци да няма да ми пишат, че аз съм си ги избирал - аз избирам дори и сам да избирах 1/3 от пасмината а 2/3 ми избират наглеците дето ми разправят, че аз съм им виновен - не ли?
И да не влизаме в още по дълбоки води - айде молим, нека който кляка да ...напише нещо, а поне да си направи труда да провери от тук-там нещо допълнително, не да се замеряме с миризливи матряли - тва си е за мен чисто тролене, пък как ще да възприемат модераторите.