Съжалявам, че пак се налага да се връщам за да се доуточнявам за уж ясни неща.
Първо - не съм намесвал никого с въпроса си към Звездоброеца - попитах лично НЕГО, дали би се противопоставил на САЩ - той там живее. Не получих отговор, но и не настоявам.
Второ - т.к. отправката на Звездоброеца бе ясно накъде е насочена, допуснах, че казусът е изяснен още преди години, когато не съм сигурен беше ли участник в сий уважаван форум, та затова го попитах отново.
Трето, не очаквах, че юрист може да опонира на казус от юридически характер, примесвайки морални елементи в него.
Четвърто - получих отговор и от друг участник, който намеси конкретно лице, отнесло шутовете на партията си, което го била излъчила - аз не бих се заклел, че шутовете са точно по този казус, но и не ми се спори отново и отново за неща с няколкогодишна давност.
Пето - продължавам да твърдя, че което и да е лице, превръщайки се в качеството си на политик, не изхожда или поне не би трябвало да изхожда САМО от собственото си его, достойнство, ползи и т.н. а да претегля действията си в името на ползи и/или щети, които би могло да донесе/нанесе на населението на страната си.
Шесто - ако само за момент отнесем цялата тази възникнала дъндания към едно конкретно лице, по мое съвсем скромно мнение, лицето е донесло повече ползи за част от населението - поне 1/3 - а от него, отколкото да е нанесло вреди с присъствието си там, където е било.
Седмо, отчитайки горното, имам въпрос-молба към опонентите си, а ако лицето си бе навирило носа и си бе вдигнало шапката /достойно като лице и ниЗка топка като политик/, мили мои опоненти, как мислите, дали щяхме да не доставим оръжия и/или каквото и да е било там на ...Полша???
Осмо - А щеше ли онова население в БГ /пак напомням - над 2 000 000 души/ да получи от друг на място на това лице нещо и ако да, дали то би било нещо друго освен чепат КУР?
Девето - ей заради такива ени въпроси и тревоги от наличието на импотентни особи в мамковината се самоограничих в изявите си, защо трябва да се трови човек?
Това горното е мнение, не моля за отговори и/или оспорване, с което пък не се и противя всеки да си казва мнението. Просто аз не смятам да продължавам по този за мен изчерпан въпрос.