Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Април 03, 2025, 23:21:48

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 1693317 пъти)

0 Потребители и 136 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 2730
  • No complain no explain
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #20160 -: Март 18, 2025, 21:06:39 »
ако някой /освен мен/ е следил критично.бг, е забелязал, че от средата на миналата седмица в него няма нищо ново. днес кардамски при николай колев, в делници, каза че го е продал.

отиде си още един читав сайт.

Получил е предложение, което  и т.н.  :i_slamhead:

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 26696
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #20161 -: Март 18, 2025, 21:33:41 »
Quote (selected)
Получил е предложение, което  и т.н.  :i_slamhead:
Да кажем че продал фабрика на 08.09.1944.
 :t0328:
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 11182
    • Профил
« Отговор #20162 -: Март 18, 2025, 21:39:58 »
Нека продават, хората, нека се видят в пари. Ако сайтът западне, никой няма да го чете и толкова. А Кардамски може нов да си направи.
Ако изборите променяха нещо, щяха да забранят Джорджеску

Неактивен onzi

• Just Member
  • Коментари: 7969
    • Профил
« Отговор #20163 -: Март 18, 2025, 21:40:09 »
сигурно, ама некси не ми се вярва новият собственик, който и да е той, кардамски не сподели имена, да продължи да поддържа сайта със същата енергия и обективност.

както вече писах, отиде си още един читав сайт.

Активен Пенчо бре

• Just Member
  • Коментари: 805
    • Профил
« Отговор #20164 -: Март 20, 2025, 16:18:59 »
Не знам добре ли чух, "меката сила" - Желязков, за убития българин в Газа. Първо - не е сигурно, че евреите са го убили и второ - то и Хамас извършиха атентат в Бургас. Та май сме "фитка на фитка" - за всеки убит българин от Хамас, на израелските другари се полага да убият по един наш сънародник. Важното е да излезе сметката.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20165 -: Март 23, 2025, 09:17:28 »
Quote (selected)
Средно по девет безработни се конкурират за едно свободно работно място в цялата срана, сочат най-новите данни на Агенцията по заетостта.

Най-голяма е конкуренцията на пазара на труда в област Разград, където по 22-ма души без препитание се състезават за една вакантна позиция, а най-малко в София-град - по четирима.
https://www.pariteni.bg/novini/rabota/po-9-dushi-se-boriat-za-edno-rabotno-miasto-u-nas-252331
За министерски места даже 100 калпака за кресло.
За държавна хранилка може, в реалния бизнес 9 раотодателя се борят за безработен.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20166 -: Март 23, 2025, 12:28:39 »
Quote (selected)
Лидерът на партия МЕЧ Радостин Василев притежава нов аудиозапис - той е на председателят на парламента Наталия Килесолав.
"Жесток натиск има върху мен", това ми каза по телефона в сряда, след председателския съвет, председателят на парламента Наталия Киселова. Имам запис, от години записвам всички свои разговори", каза лидерът на партия МЕЧ Радостин Василев пред БНР.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/radostin-vasilev-vadi-nov-zapis-na-nataliya-kiselova
За мен това е болен човек.
Много болен, дано сега като депутат получи нужните грижи в държавната болница.

Неактивен 66

• Just Member
  • Коментари: 8409
    • Профил
« Отговор #20167 -: Март 23, 2025, 12:50:03 »
БСП полегна на Тиквун.
Изненадани?

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20169 -: Март 23, 2025, 14:08:24 »
За мен това е болен човек.
Много болен
А за мен не е.

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #20170 -: Март 23, 2025, 15:42:09 »
БСП полегна на Тиквун.
Изненадани?

Закъсняваш, тя вече се подми   :surr:

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20171 -: Март 23, 2025, 18:20:11 »
Quote (selected)
Министерството на земеделието не е изготвило закон за агрохранителната верига, а само концепция и тепърва събира мнения от засегнатите производители, търговци, доставчици. Това е станало ясно на среща на министър Георги Тахов с представители на търговските вериги и потребителски организации в петък.
https://www.segabg.com/hot/category-economy/agroministurut-napisal-koncepciya-ne-zakon-za-turgovskite-nadcenki
Идеен проект разииш....
Скръцнали са му от немското посолство и е дефекирал докато е държал телефона без да стигне до двете нули.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20172 -: Март 23, 2025, 18:48:40 »
Министърът на отбраната: Подготвяме законодателни промени за въвеждане на задължителна военна подготовка

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20173 -: Март 24, 2025, 18:35:01 »
Quote (selected)
Атанас Запрянов: Работим за законодателни промени за задължителна военна подготовка
...
Ние в МО работим и нашата идея е думата "задължителна" да не се разбира като срочна, наборна, военна служба, а задължителна за онези български граждани, които желаят да работят и тяхната професия да е свързана с използването на оръжие – МВР, охрана на съдебната власт, охранителните фирми, Гранична полиция. За тези категории да бъде въведена задължителна военна подготовка", обясни министър Запрянов.
https://www.lentata.com/atanas-zapryanov-rabotim-za-zakonodatelni-promeni-za-zadlzhitelna-voenna-podgotovka
Тъпак или ни прави нас на глупаци!
Смята ли че ако се случи немислимото МВР, охрана на съдебната власт, охранителните фирми, Гранична полиция ще напуснат службите си и ще отидат на фронта?
КОЙ ще остане да изпълнява техните функции?

Активен Zmeja

• Just Member
  • Коментари: 3000
    • Профил
« Отговор #20174 -: Март 24, 2025, 19:49:43 »

Числото 41 според нумерологията
Най-общо: 4 (успех) и 1 (ново начало)
Баси поличбата! :t2334:

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20175 -: Март 24, 2025, 20:08:54 »
Отговорът не бил 42, а 41.

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #20176 -: Март 24, 2025, 21:39:42 »
Quote (selected)
Числото 41 според нумерологията
Най-общо: 4 (успех) и 1 (ново начало)
Баси поличбата! :t2334:

Новото начало е факт, изволнен е шефът на тотото. Дотук добре, следва успех/финансов/ за новия, ако знае как :smokin:

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8387
    • Профил
« Отговор #20177 -: Март 24, 2025, 21:42:51 »
Цитат на: buratinob
Смята ли че ако се случи немислимото МВР, охрана на съдебната власт, охранителните фирми, Гранична полиция ще напуснат службите си и ще отидат на фронта?
КОЙ ще остане да изпълнява техните функции?

Гочоолу и Дочоолу.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен Zeitgeist

• Just Member
  • Коментари: 2987
    • Профил
« Отговор #20178 -: Март 25, 2025, 03:48:50 »
Quote (selected)
FT: България и Румъния са разтревожени от завръщането на руския флот в Черно море след примирието
Труд
:125:
Ну, тупые, както казваше Задорнов.
Идиоты, бих казала аз.

Затова пък в ЕК са още по-... впечатляващи:
Quote (selected)
Така наречените „референдуми“, които Руската федерация проведе в окупираните територии на Украйна, бяха напълно фалшифицирани.

Това каза Анита Хипър, говорител на Европейската комисия, на брифинг в Брюксел
Референдумът - основният враг на либералната демокрация и на последната й - недовършена и недовършваема - Вавилонска кула - Брюкселската селищна система.
« Последна редакция: Март 25, 2025, 07:37:31 от Zeitgeist »

Активен Zmeja

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20179 -: Март 25, 2025, 09:09:01 »
С промяна на Правилника на НС мнозинството връща групата на МЕЧ в парламента
"Бягайте, змии и гущери, днеска е Благовец!" :0005:

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20180 -: Март 25, 2025, 13:22:41 »
Ну, тупые, както казваше Задорнов.
То откак свят светува е било така. Тук там интелигентни и мъдри водачи и останалото изрожденци, дегенерати и обикновени идиоти.
Днес просто има интернет и за сефте народонаселението може да види чудовищната глупост на т.н. елити.

Активен фелдкурат Ото Катц

• Just Member
  • Коментари: 1879
    • Профил
« Отговор #20181 -: Март 25, 2025, 16:58:05 »
Днес във Варна председателят на "Възраждане“ Костадин Костадинов коментира, че политиката на правителството застрашава националната сигурност на Републиката. 

Той посочи, че внасят вот на недоверие заради пълния провал на правителството в областта на външната политика, конкретно за две основни неща.

"Първото е свързано с позорната реакция на България по отношение смъртта на българския капитан Марин Маринов в Газа, който беше убит от израелската армия. Това го видя целия свят, видя го ООН, а единствените, които не го видяха бяха българските управляващи", тук Костадинов не е прав - не го видя и израелското правителство.

Българският министър на външните работи Георг Георгиев е казал най-позорната фраза, изговаряна някога от български държавник - ако поискаме разследване на случая и обвиним Държавата Израел, това ще рискува репутацията на Българската държава.
С това също не съм съгласен - Иван Костов се опозори още повече, когато допусна, че българските медсестри може и да са виновни.

Костадинов заявил, че подписи за вота на недоверие се събират от тази сутрин в канцеларията на партията в Народното събрание.
~~~~~~~
Бепе, питам се дали политиците от ПП "Възраждане" ще спретнат един протест пред израелското посолство - наш сънародник е разстрелян от израелски танк - ще се присъединя.
Участваш ли?

Може да публикуват и едно сърдито открито писмо до ОЕБ, доц. Александър Оскар, да протестират защо тия синковци не правят нищо - подписаха писмото на българските энтелектуалци войната в Украйна да продължи, сега си траят, нихната. И една гневна парламентарна интерпелация също ще свърши работа, от трибуната, на живо.
“Когато думите изгубят значението си, хората губят свободата си.” Конфуций

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20182 -: Март 25, 2025, 17:34:30 »
Всичките тия неща само от "Възраждане" ли ги изискваш ?
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20183 -: Март 25, 2025, 17:56:33 »
Щях да питам същото.
Кога иде дума за работа чакаме на Възраждане, кога трябва да се гласува:
"Баф тъ в сиганина!".

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20184 -: Март 25, 2025, 18:43:29 »
....не ги изисквам тия работи, очаквам ги - няма от кого другиго, за съжаление.
Останалата пасмина в парламента са евроатлантици, не стават.
Тъжна работа, да разчитаме само на една партия да ни измие очите....

ВолСидеров, Валерката или Яне Янев да чакам?

Питам се какво да мисля, ако и те не направят нищо по въпроса? Някакви предложения?

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20185 -: Март 25, 2025, 19:02:01 »
Quote (selected)
"Да имам втория акъл на бъклгарите!"
Сега само Възраждане....
А по изборите палитра "леви" в добрият смисъл на думата интелектуалистки клубове по интереси.
Имам много критики към Възраждане, Костадинов лично ми е антипатичен, нямат никаква идеология и трудно привличат електорат.
Обаче!
Единствените с шанс за НС и споделящи това което мисля"
- Европа на нациите.
- НАТО без пълно влияние в България - във францата се получава, значи може.
П.П. Не съм Орбан ... не съм и Жоро дантелата, ама истината ми е по-скъпа от....

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 11590
    • Профил
« Отговор #20186 -: Март 25, 2025, 19:20:25 »
Quote (selected)
Бепе, питам се дали политиците от ПП "Възраждане" ще спретнат един протест пред израелското посолство - наш сънародник е разстрелян от израелски танк - ще се присъединя.
Участваш ли?
А можеш ли Ото предварително да ми отговориш на няколко въпроса?
- От името на кого ще протестираме - от свое име, на "държавата" ни, на "народа" ни, на семейството на убития ни съгражданин, на тези с които ще попаднем там...?
- каква смяташ, че ще е реакцията на - дипломатите от посолството им, на държавата Израел, на живеещите в тази държава...не питам само за палестинците, те ще го запомнят. Може би.
- какво на практика ще постигнем - ще се спрат обстрелите, ще осъдят стрелялите сватбарски войници, ще събудим съпричастност някъде в т.н. ни "народец", ще си го преместят цялата им тяхна, краварска или наша -българска клика?
- Ако случаааайно се появи там читава мисирка и ни зададе въпроса - "Ама вие защо не протестирахте, кога избиха над 40 000 невинни палестинци, предимно деца и старци?"- аз ще се почувствам като ударен с чук и то с право. Щото не мога да сравня смъртта на толкова невинни и деца, принудени от обстоятелствата да живеят там, със смъртта на човек, пък бил той и българин, който все пак е бил наясно с положението и е решил сам да поеме риска. Ти как би отговорил на мисирката?
............
Няма да продължавам с въпросите Ото, но ако смяташ, че ще бъдем там ние с теб, Светицата, Принца, Фют, Ейси, Буратино /моля, извинете ме, нека не споменавам всички на които вярвам/ и такива като изброените и такива на които изброените вярват - да тръгваме Ото, утре - къде и кога? Тогава въпросите ми по горе отпадат. Но ако ще отида и правя масовка на ПР акцията на разни несретници - без мен.
Съжалявам, твърде тесен стана кръгът от хора, каузи, идеали и т.н. за които бих си мръднал пръста. При това съм уверен, че чувствата които изпитвам към околните са взаимни, но и непредизвикани от скромната ми особа.
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20187 -: Март 25, 2025, 19:26:26 »
Цитат на: Giuseppe
Ако случаааайно се появи там читава мисирка и ни зададе въпроса:
- "Ама вие защо не протестирахте, кога избиха над 40 000 невинни палестинци, предимно деца и старци?"

Евреите имат "правото" да избиват всички неевреи, а за такива въпроси и да вкарват в затвор "за анти-семитизъм". Нищо, че арабите са също семити.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9506
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #20188 -: Март 25, 2025, 19:43:41 »
Днеска слушах Цончо Ганев по БНР, за 7-8 минути каза "респективно" 1021 пъти! Нямам доверие на хора, чиято всяка втора дума е "респективно".
События разворачиваются большие и разворачиваются стремительно.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #20189 -: Март 25, 2025, 19:49:40 »
Служба социального обеспечения США за последние три недели признала умершими около семи миллионов американцев возрастом 120 лет и старше, числящихся живыми, сообщает департамент государственной эффективности (DOGE).

Сега разбирате ли, защо в избирателните ни списъци има мъртви души? Да не мислите че измамите са ги измислили тукашните бивши комунисти? Имат си учители, те!

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20190 -: Март 25, 2025, 19:53:41 »
Quote (selected)
Участваш ли?
А можеш ли Ото предварително да ми отговориш на няколко въпроса?
- От името на кого ще протестираме - от свое име, на "държавата" ни, на "народа" ни, на семейството на убития ни съгражданин, на тези с които ще попаднем там...?
- каква смяташ, че ще е реакцията на - дипломатите от посолството им, на държавата Израел, на живеещите в тази държава...не питам само за палестинците, те ще го запомнят. Може би.
- какво на практика ще постигнем - ще се спрат обстрелите, ще осъдят стрелялите сватбарски войници, ще събудим съпричастност някъде в т.н. ни "народец", ще си го преместят цялата им тяхна, краварска или наша -българска клика?
- Ако случаааайно се появи там читава мисирка и ни зададе въпроса - "Ама вие защо не протестирахте, кога избиха над 40 000 невинни палестинци, предимно деца и старци?"- аз ще се почувствам като ударен с чук и то с право. Щото не мога да сравня смъртта на толкова невинни и деца, принудени от обстоятелствата да живеят там, със смъртта на човек, пък бил той и българин, който все пак е бил наясно с положението и е решил сам да поеме риска. Ти как би отговорил на мисирката?
............
Няма да продължавам с въпросите Ото, но ако смяташ, че ще бъдем там ние с теб, Светицата, Принца, Фют, Ейси, Буратино /моля, извинете ме, нека не споменавам всички на които вярвам/ и такива като изброените и такива на които изброените вярват - да тръгваме Ото, утре - къде и кога? Тогава въпросите ми по горе отпадат. Но ако ще отида и правя масовка на ПР акцията на разни несретници - без мен.
Съжалявам, твърде тесен стана кръгът от хора, каузи, идеали и т.н. за които бих си мръднал пръста. При това съм уверен, че чувствата които изпитвам към околните са взаимни, но и непредизвикани от скромната ми особа.
Бепе, отговарям кратко и сбито:
- аз ще протестирам от свое име, като българин (не български гражданин),
чийто сънародник е разстрелян от израелски танк като международен служител, не като турист;
- реакцията на дипломатите им не ме интересува, още по-малко на народа им (те са избраните и непогрешимите);
- въпросът ти какво ще постигнем ме изненадва - във всеки случай повече от похода за защита на българския лев, или...?
- досежно мисирката - най-лесната работа, след да я попиташ къде беше тя и какво написа, ще млъкне ... сега излази някакъв жирналяга ог 24 часа, Милков, точи зъби на израелците, и той не знае до кога...а по-общо на питането ти - преди 80 години е отговорил немският пастор Нимайер
~~~~~
PS -   а за масовката на несретниците си прав, за съжаление,  ще изчакам една седмица да видя какво (и дали) ще направят нашите избраници, сигурен съм, че няма нищо да стане, нихната...
PSS - съжалявам, че Зукърбърг ми отряза достъпа до сурат-тескере, не мога да си начеша крастата с идиотчетата от ОЕБ...

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 604
    • Профил
« Отговор #20191 -: Март 25, 2025, 19:56:17 »
Служба социального обеспечения США за последние три недели признала умершими около семи миллионов американцев возрастом 120 лет и старше, числящихся живыми, сообщает департамент государственной эффективности (DOGE).

Сега разбирате ли, защо в избирателните ни списъци има мъртви души? Да не мислите че измамите са ги измислили тукашните бивши комунисти? Имат си учители, те!

Да беше само избирателните списъци ... "те" са получавали и социални помощи.
Сега набира сила и друг скандал ... деца на възраст от 7м до 11-12г са кандидатствали и получавали необеспечени заеми... където и да сръчкаш - се смърди.
"Върви бавно, говори учтиво и носи дебела тояга със себе си."
[по Teddy Roosevelt]

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #20192 -: Март 25, 2025, 21:16:58 »

Питам се какво да мисля, ако и те не направят нищо по въпроса? Някакви предложения?

Сега остава да кажеш, че си гласувал за "Възраждане"  :133:

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #20193 -: Март 25, 2025, 21:25:55 »

Да беше само избирателните списъци ... "те" са получавали и социални помощи.
Сега набира сила и друг скандал ... деца на възраст от 7м до 11-12г са кандидатствали и получавали необеспечени заеми... където и да сръчкаш - се смърди.

Това добре, ама имаше май  една ръка на брой 200-300 годишни, те сигурно още ли си живеят / социалано-помощно и избирателно/ ?  :think:

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #20194 -: Март 25, 2025, 22:05:02 »
Делегация на най-големия оръжеен концерн в Европа "Райнметал" идва в България  :m1314:

"Сутринта делегацията ще се срещне с президента Румен Радев, който ги покани на посещение у нас по време на Мюнхенската конференция. После те ще се видят и с Комисията по отбрана на парламента."

https://epicenter.bg/article/Po-initsiativa-na-Rumen-Radev-delegatsiya-na--Raynmetal--shte-bade-na-poseshtenie-v-Balgariya/381588/2/0

Търсели терен за инвестиции или да си купят нещо? :think:

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20195 -: Март 26, 2025, 10:00:18 »

Сега остава да кажеш, че си гласувал за "Възраждане"  :133:
...не се притеснявай за психичното ми здраве...

Неактивен Bacho Кольо

• Just Member
  • Коментари: 4497
    • Профил
« Отговор #20196 -: Март 26, 2025, 10:50:32 »
Делегация на най-големия оръжеен концерн в Европа "Райнметал" идва в България  :m1314:
Търсели терен за инвестиции или да си купят нещо?
Във ВМЗ се строят два нови цеха за боеприпаси по НАТОвски стандарти. Единият е почти готов. Може би това е причината?

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #20197 -: Март 26, 2025, 10:58:34 »
..не се притеснявай за психичното ми здраве...

Имах напредвид претенциите  :spiny:

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20198 -: Март 26, 2025, 18:12:00 »
Quote (selected)
ЕК с план при война: Запасете се с храна и вода за поне три дни
https://glasove.com/novini/ek-s-plan-pri-voyna-zapasete-se-s-hrana-i-voda-za-pone-tri-dni#google_vignette
Побърканата Урсула друга простотия не може да измисли, но на няколкото зададени въпроса от юзъри в "Гласове" - а на четвъртия кво прайм, най накрая един отговаря -
Quote (selected)
...посрещаме руснаците... кво да прайм...
  :smokin:-
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Неактивен Aсол

• Just Member
  • Коментари: 5465
    • Профил
« Отговор #20199 -: Март 26, 2025, 19:01:30 »
Quote (selected)
https://glasove.com/novini/ek-s-plan-pri-voyna-zapasete-se-s-hrana-i-voda-za-pone-tri-dni#google_vignette
Побърканата Урсула друга простотия не може да измисли, но на няколкото зададени въпроса от юзъри в "Гласове" - а на четвъртия кво прайм, най накрая един отговаря -
Quote (selected)

Този път няма да посрещаме руснаците с китки и агитки на Орлов мост, и като по-рано при СВИЩОВ/Те два пъти са влизали все от там/. Този път ще е по-различно. Нормално, живеем в технологичен век - и няма как да се скриеш

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20200 -: Март 26, 2025, 19:18:11 »
Това добре, ама имаше май  една ръка на брой 200-300 годишни, те сигурно още ли си живеят / социалано-помощно и избирателно/ ? 
Ако са живи, да са живи и здрави ... ама ги "отписаха" от списъците ;)
[по Teddy Roosevelt]

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20201 -: Март 26, 2025, 19:42:49 »
Quote (selected)
Quote (selected)
Quote (selected)
Планът не съдържа финансова част заради предстоящите преговори за европейския бюджет в следващите години.
Демек парЕ нема и за 3 дена война, ама ние се напъваме.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20202 -: Март 26, 2025, 21:17:55 »

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20203 -: Март 26, 2025, 21:32:20 »
Кво да коментирам - Vox Populi, Vox Dei - искат си го хорицата!
Ото? Още ли ще ме питаш, дали идвам на протест за убития българин в Газа?
п.с. Някой да попита още нещо и за Нинова?
п.п.с. Кайли, мноо интересен подпис. :notworthy:

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20204 -: Март 26, 2025, 21:37:55 »
Забележете дей е величието

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20205 -: Март 26, 2025, 21:41:00 »
Quote (selected)
Абе четох го, ама сигурно ли е? Щото аз пък все смятам - 7 млн. средно по 1000$ на месец, тва са към 84 млрд. годишно. Колко ли годинки е вървяла тази далаверка?
 :think:

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20206 -: Март 26, 2025, 21:52:42 »
Колко ли годинки е вървяла тази далаверка?
Доста ... много хора (в ЦРУ - не тези на по 200-300) няма да са доволни.
Ти чакай догодина одита на Петостенника ... тогава ще видиш Чудо!
« Последна редакция: Март 26, 2025, 22:51:31 от Дърт Вейдър »
[по Teddy Roosevelt]

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #20207 -: Март 26, 2025, 22:05:27 »
Това добре, ама имаше май  една ръка на брой 200-300 годишни, те сигурно още ли си живеят / социалано-помощно и избирателно/ ? 

Не ги е срам, оставиха старите хора без препитание и ще вземат да умрат. :nuts:

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20208 -: Март 26, 2025, 22:20:34 »
Тоя одит на пентаграма върви вече петилетка и все не могат да му видят края.
Мисля че започна по времето на Тръмп I.

Активен Дърт Вейдър

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20209 -: Март 26, 2025, 22:46:31 »
Тоя одит на пентаграма върви вече петилетка и все не могат да му видят края.
Мисля че започна по времето на Тръмп I.
До сега е имало (цифром и словом) 7 одита и нито един не е излязъл с резултати. До колкото си спомням при последния одит след като се заговори за някакви трицифрени милиарди липси/безотчетни/изпарени/незнайни - одиторите (не много любезно) бяха изхвърлени от Петостенника.
Сега няма да им е толкова лесно ... (само да не почнат да скачат от високите етажи викайки: "Мъск и Биг Болз идват!" )
[по Teddy Roosevelt]

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20210 -: Март 26, 2025, 23:42:20 »

Гледам и си мисля за морала и психичното здраве на тия, дето плюят все по "Възраждане" (вече и "Меч").

Активен Пенчо бре

• Just Member
  • Коментари: 805
    • Профил
« Отговор #20211 -: Март 27, 2025, 08:06:12 »
Човек  с визия, евровизия:
Quote (selected)
Президентът на Украйна Володимир Зеленски даде снощи в Париж интервю на френски журналисти и разсъждавайки за целите и страховете на руския лидер Владимир Путин, каза, че той скоро ще умре.

"Второто, от което се бои - бои се, че ще изгуби силата си. Това зависи и от стабилността на обществото. Но зависи и от възрастта му - той ще умре скоро, това е факт, и всичко ще приключи",  казва Зеленски пред група журналисти от  Eurovision News.
   Борави с факти.  :m1708:
« Последна редакция: Март 27, 2025, 08:48:10 от Пенчо бре »

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20212 -: Март 27, 2025, 19:58:20 »
Quote (selected)
Европрокурорът Георгиева: Чувствам се застрашена от Пеевски. Европрокуратурата разследва отвода ми за "Чирен", а не записите на Еврото
https://glasove.com/novini/evroprokurorat-georgieva-chuvstvam-se-zastrashena-ot-peevski-evroprokuraturata-razsledva-otvoda-mi-za-chiren-a-ne-zapisite-na-evroto
Ми, права Йе да се чувстава застрашена.
Взела кайметата и поста, а кога трябва не свършила работа.

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #20213 -: Март 27, 2025, 21:50:20 »
Парадоксът на Лукас, или защо мястото на България не е в всякакви клубове на богатите:

Нобеловият лауреат Робърт Лукас от Университета на Чикаго поставя през 1990 и който става известен в международната икономика и финанси като „Парадоксът на Лукас“. По принцип, по-бедните държави, с по-малко продуктивен капитал на глава от населението и следователно – с висока възвръщаемост на капиталовите инвестиции, би следвало да привличат спестявания от по-богатите държави, които да бъдат използвани за бързо увеличение на благосъстоянието им. Вместо това, често в международните финансови потоци се наблюдава обратното движение. С други думи, по-бедните държави генерират повече спестявания, отколкото могат да абсорбират като местни инвестиции, а разликата се инвестира в по-богатите икономики.

Богатството винаги върви от бедните към богатите, иначе нямаше да са богати! Ама какво ти разбират хора, вторачили се в "София ден и нощ", "Ергенът" , "Хелс кичън" и прочее глупотевини!?

Неактивен Zeitgeist

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20214 -: Март 28, 2025, 03:08:26 »
Вчера в Париж:

Зеленский заявил, что хочет видеть европейских военных не в роли миротворцев, а в качестве полноценных участников боевых действий. «Нам нужны европейские солдаты, которые будут сражаться — не силы поддержания мира, а войска на земле, на море и в воздухе. Это должна быть армия», — подчеркнул он.

А лицето Желязков е въвлякло България  на практика във войната под претекст за "сигурност" в Черно море, като е отправило покана тук да се създаде специален военноморски център на "коалицията на желаещите". Италия и Нидерландия вече категорично отказаха да пращат войници на Източния фронт, Хърватия също, вчера още една държава категорично го е заявила, но не и колонията, която имаме вместо държава.

Пригответе си храна и вода за три дни, швейцарско ножче и нокторезачки на всяка цена.  :pissed-891:
« Последна редакция: Март 28, 2025, 05:27:25 от Zeitgeist »

Неактивен Zeitgeist

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20215 -: Март 28, 2025, 03:37:23 »
Нашето бъдеще:

После отключения Литвы от совместной электросети с Россией и Белоруссией и включения в сети ЕС, россияне из Советска Калининградской области ночью теперь не видят Литву, но жители Литвы отлично видят Советск.
https://rutube.ru/video/0f29462b573c80c52aaec948c525c42b/?r=plemwm

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20216 -: Март 28, 2025, 07:40:58 »
Quote (selected)
АПИ ще плати 200 000 лв. да проучва доволни ли сме от пътищата
Със сочната сума ще бъде платен доклад от 30 страници
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/api-shte-plati-200-000-lv-da-prouchva-dovolni-li-sme-putishtata
Тук 200, там 200, а парите за пътища все не достигат.

Активен Zmeja

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20217 -: Март 28, 2025, 12:45:45 »
Quote (selected)
Борисов: Виждам една изнервеност вместо радост – защото с редовно правителство България ще влезе в еврозоната.И аз ще ги оставя да ми се катерят по гърба дотогава, докато влезем в еврозоната. Тогава ще видите каква ще ми е реакцията – на мен и на партията
Боко Еврото! :t2015:

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #20218 -: Март 28, 2025, 13:11:05 »
Ще перифразирам г-н Тръмп, до каквото са се докоснали Баце и Шиши, се е превърнало в лайно! Ама на много българи не им увира главата, въобразяват си, че някой ден и те ще намажат от далаверите.

Активен Zmeja

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20219 -: Март 28, 2025, 14:36:04 »
Quote (selected)
Курсът на еврото се понижи днес до малко под 1,08 долара тази сутрин, съобщиха германски финансови издания.
В междубанковата търговия във Франкфурт единната европейска валута се котираше за 1,0788 долара към 9:45 ч. българско време.
:c0301: