Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Август 31, 2025, 19:18:27

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 2886545 пъти)

0 Потребители и 204 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Bacho Кольо

• Just Member
  • Коментари: 4510
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #20880 -: Днес в 09:29:32 »
Няколко добри думи за Дачков и Карбовски. Според мен, най-голямо е влиянието им не къде да е , а във фейсбук. Там и двамата са много активни. А аудиторията - милионна. И техните публикации карат хиляди заблудени или индеферентни да се замислят ... поне да се замислят ...че има хора, мислещи различно от Гого Лозанов, Тагарев, К. Янакиев Генчо от Миндя и т.н.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 11798
    • Профил
« Отговор #20881 -: Днес в 10:52:54 »
За голямата аудитория си прав Бачо, но нещо не мога да се освободя от впечатлението, че това е пълнеж, баластра. Не ми се вярва тази аудитория да е мислещата, преценяващата, критичната. Това си е за мен аудиторшя на пърформънса ,ако излезе на улицата ще да е повече за изява, шоу, отколкото за някаква ангажираща позиция по сериозни въпроси.След което ще си се прибере в къщи и лафа ще започне така -"аууу, ама бяхте ли днес на...видяхте ли...а пък там имаше едни..."За съжаление, не вярвам, че в БГ днес има повече от 3-4-500К хора, срособни на аналитично, критично, ангажирано, задълбочено мислене и възприемане. И те са разпръснати, в най различни фрмации или въобще блуждаещи особи, невъзможни за организиране в някаква обща посока.Още от преди години си мислех, че най голямото престъплевие на мутрата не са кражбите и простотията, а това, че раздроби и без това разделените остатъци от обществото в БГ докарвайки го до насипно състояние. А фейсбукарите...да, маса са, но по скоро чалга маса.
Не знам, може да съм станал песимист.
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 3084
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #20882 -: Днес в 17:24:05 »
Ами ся, ко прайм ?  :spiny:

WELT
354.1 хиляди последователи
"Ще се използват само хартиени бюлетини" – Тръмп иска да затегне избирателното законодателство на САЩ с указ

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/politik/nur-papier-wahlzettel-verwenden-trump-will-us-wahlrecht-per-dekret-versch%C3%A4rfen/ar-AA1LzUpQ?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=68b455868423484881226e9a59459c61&ei=33

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 27374
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #20883 -: Днес в 18:23:11 »
Чета коментарите в Гласове.
Явно пада голямо триене, престараване помоему.
Липсата на читави кадри е голяма, не е подминала и сайта.
Някой младок или младочка се престарава.
Млад "с компютърни умения" и са му дали цялата власт, направо се чувства като Бог.
ЕС е вреден за вашето здраве!