Та пак да ви попитам -- какво предлагате вие, които критикувате ние, че сме били избирали без да внимаваме?
Кои са "вие" и кои сме "ние"?
Отказвам да обяснявам на който и да е, който не си е размърдал задника до секция, какво избирам аз, който всеки път отива да си пусне гласа.
Ганди ли викате?
Вие в кой свят живеете?
Ганди, със стотиците милиони зад себе си, борещ се против окупация!!! преди век и кусур?
Я по сериозно моля!
Вече сме 21 век и на хунтите не им пука въобще от пасивни съпротиви - я се огледайте какво стана в Косово, като сърбите боикотираха изборите?
Съветват Косово да ги направело още веднъж, а тогава какво? Ако пак приложат сърбите мурафети на Ганди?
Същото, нали?
Да протестираме викате.
Кой призовавате да протестира?
Мен? Дето съм може би единствен определено заявяващ, че съм симпатизант на БСП и гласувам за тях?
Че откъде накъде ще ме призовавате, като почти всички са на мнение, че партията на която симпатизирам е от дребнобуржоазна, до прозападна и натовска, но в никакъв случай социална. И какво ще прави на такъв протест като вашият - симпатизант като мен?
Да протестирам против натовци и прозападни партии?
Че нали "моята "партия и тя била такава?
И дори доставя оръжие на Украйна - не ли?
И защо изобщо пък вие да протестирате - ми я се погледнете и тук присъстващите - обявявате, че само Възраждане е най баш у ред и не искате /не иска вожда/ с никой друг да си има вземане даване?
Ми вие сте 15%, то и според вас излиза, че 85% искат друго - противно на вашето, ми а съобразявайте се тогава с мнозинството де, нали не искате да сте същите като умнокраставите, които признават само себе си и ревът против другите, макар да са един файтон тъпанари.
И какво да правя аз, дребния буржоа и следовник на евроатлантически ценности на вашият протест?
Най много да ме набият като провокатор, а аз не искам да ме бият.
Приятелчета, оправете си най напред възгледите, предпочитанията, червените линии и спрете да си мислите, че сте най-най баш и тогава да си говорим как ще се спасяваМЕ
заедно от проказата.
Дотогава, с приказки за протести, бунтарски лозунги и "дайте да дадете"- моля, по полека.
п.п. което не изключва спонтанност, разбира се, но тогава - а без "водачи".