Хи,хи, дрътата кобра напада!
Този човек е опасен. Написах го, когато Кирил Петков като премиер призова всеки да дари по една заплата за боеприпаси за Украйна. Спомняте ли си? Тогава обществото се взриви. Върху премиерската глава се стоварва океан от хули - злъчни, обидни, подигравателни: "Киро е малоумен. Или болен... Тъжно , срам , позор... КП спечели омразата на почти цял един народ, само с едно изречение, граничещо с малоумие и наглост!... Докога ще ни управляват психично болни!... Абсолютна мисловна остра недостатъчност... Трябва да си поне луд да дариш пари за убийства! ... Чудовищна глупост! ... Върховен цинизъм! По-грозно изявление на фактор в държавата не съм срещал!..."
https://epicenter.bg/article/Valeriya-Veleva--G-n-Prezident--nyamate-pravo-da-malchite-za-Kiril-Petkov-/300975/11/0Но пък с право, само че според мен прекалява малко.
Киро излезе един инфантил, случайник дошъл от нищото и посят на високо, напомпат с много въздух и повярвал си. Имаше отначало добра ориентация и прилични планове стигащи до изчегъртването на другите случайници - герберастията.
Чистач и в тази си му роля можеше да остане добър, но той се взе насериозно и какво може да се очаква от неподготвен екземпляр с власт.
Нормално - превръща се във вреден мизерник.
Не мисля че е зъл, нито че е последен глупендер, просто лековато пишлеме, което не знае какво да прави като го трапосаха на трона. И естествено - прави глупости.
Колкото до продължаващите да му вярват фенове - нищо ново, нали си имаме мутра със същите показатели, айде, там платената герберастия се изявява.
Този пък е с трапчинки.
Симпатяга бе!
п.с. и накрая кобрата го сравнява с Остап Бендер!
Ооо - не!
Остап е класа! От висотата му, такова като тоя с трапчинките не знам дори дали се забелязват!