Президентина който напреки на всички разпоредби 2 месеца не връчи първи мандат, а за втория щял да даде допълнително време, щото така му се струвало морално.
Преди месец трябваше да сме минали през трите мандата и на Васильов ден да сме на избори.
ТЕ имат да плащат за самолети, да приемаме еврото и мого други такива "важни" дела.
Ми тук не мога да не се съглася.
Всъщност, първата вноска за фторите чертежи вече сме я проводили, доколкото разбрах.
За еврото няма право да имам мнение, щото не съм с "експертиза" - прозд инджинерин.
Интуицията ми сочи, че по добре да стоим настрана от къчовете на атовете, щото и за магарета не ни имат и първият къч ще ни довърши.
Но пък мъжката интуиция става само да си я завре човек - знайно къде.
За другите "важни" дела съм съгласен-обикновено са уточняващи - ние ли ше си носим въжето или от профсъюзите ше го отпускат.
И все пак, ни в клин, ни в ръкав искам да опонирам малко на песимистите и на онези, които чепкат непрекъснато ено и също.
Ще го демонстрирам не със свое мнение по изключение, а с цитат.
За "либералниченето" - като теория и практика.
Окончателно на второ четене Народното събрание прие предложението на БСП еднократната помощ от 300 лв. да обхване учениците от първи, втори, трети и четвърти клас, съобщи лидерът на левицата Корнелия Нинова в пост във Фейсбук.
"След безплатните детски градини и безплатни учебници, още едно добро решение за децата и семействата. Всяко дете трябва да има шанс да учи. Качественото образование е гаранция за реализацията на младите хора.
БСП последователно се борим те да усетят подкрепата на държавата. Политиките за младите и децата са наш абсолютен приоритет", подчерта тя.
Благодаря на другите парламентарни групи, които гласуваха за нашето предложението, каза още Нинова.
Ще се въздържяа за другите също толкова либерастски постижения като пенции и мин. работна заплата, в режим на невъзможност с 24 /10%/ депутати да прокарваш такива закони.
В режим на политкоректност за сий уважаван от мен форум, мноо ми се ще да възпея "принципността" на Костя, ама не знам как.
За следовниците - знам - ай