1. Цитираният пасаж почти съвпада с част от втория абзац на цитирания от мен по "Информиран.нет" на предната страница. Разликите бяха редактирани от мен.
2. Не става дума за търговия, а за спасяването на българския лев - последната частица суверенитет, която ни е останала. За съжаление вие от БСП сте против!
1. ти очевидно не си разбрал и/или нямаш намерение да разбереш какво имам предвид под спазване на лична хигиена за източниците на информация, които ползваш. нейсе. това, както вече писах, говори само и единствено за теб.
2. когато имаш нещо от рода на 'аз ще направя това, ако ти направиш онова' иде реч именно за търговия. и е малоумно да се отрича.
отделно, че не си наясно какво точно смятат бсп за еврото - те искат да видят анализи и на базата на тези анализи да преценят кое как. коце е убеден, че еврото е вредно /мнение, което се потвърждава от половината предоставен анализ, а именно частта на бнб/, а коалицията на войната е убедена, че еврото е нещо хипер-супер и трябва да се въведе веднага, и на тях анализи не им трябват.
в интерес на истината, и на коце не му трябваха анализи, просто половинчатото нещо на бнб му дойде дюшеш.
та в това отношение бсп са единствените, които искат да направят преценка на базата на некви ескпертни мнения.
личното ми мнение, което нееднократно съм излагал, е че еврото ще донесе само и единствено негативи на огромната част от населението. неслучайно немците измислиха думата тойро /teuro/. изгугли си какво значи.
20% невалидни бюлетини са градски легенди. щото там иде реч за четири избора, т.е. въпросните 20% трябва да ги разделиш на 4. колкото до това кой им е казал - имаше поне 3-4 проучвания, според които поне 150-200к избиратели на бсп се бяха отказали да гласуват именно заради машините.
466 077 са невалидните бюлетини, подадени за общински съветници на 27 октомври 2019 г., т.е. 15.1% от общо пуснатите 3 089 045 гласа за общински съветници. За градските легенди е добре да се говори в други теми.
ти всъщност потвърждаваш, че 20% невалидни бюлетини е градска легенда. щото тези 15.1% са абсолютният максимум, или за да твърдиш за 20% невалидни, трябва да сумираш невалидните бюлетини от няколко избора. което е точно моето твърдение.