Сещаш ли се колко ще ни осъдят по европейски за накърнени печалби, за нарушени търговска тайна, маркетингово нойхау, интелектуална собственост върху ...
Ти заеби, я камилата, я камиларя докато се съдим.
Виж за
Едно е да свалиш палет в голям магазин, друго е да обиколиш 100 обекта за по кило две - само там към цената на стоката добавяш два надника, туба гориво и още толкова амортизации + загуби по веригата от претоварване и връщане.
си прав, ама това е проблема на гоуемия доставчик - ангросиста, посредника, дето събира от малките доставчици - него ли да го жаля?Ами с удоволсствие бих го елеминирал - същото е при зеленчуковите борси и т.н. - ясно, но ако не си изправим кривиците сега - никога няма да ги изправим.
Знам - на мен ми е лесно от дивана, но иде време разделно - или късата верига производител - клиент, или ТЕ.
Шибаните шведи /проверено/ ръфат неккви ябълчици, дето едва ли не под снега ги откриват - щот били техни си /не че нямат квот си искат друго/ние се прайм на веуики с гол гъз!
Нищо, нищо не сме научили от тая шибана пазарна икономика /словоблудствам/, знаем само да търсим удара!
И не знаем стойността и цената на добрите неща, а блеем по лъскавото нИщо.
вече 30 и кусур години мааму - не мога да се примиря.
И проблема е най вече по големите градове, малките се справят далеч по добре - и качество и ценово.
Ми ако трябва да мрем бе човек - майната и на София, Пловдив...да се научим по трудния начин, кога да го направим иначе?