Ти търпиш ли го, умнико? Ако не, какво направи?
На първият въпрос - не!
На вторият - аз мога само да се пенявя по социалните медии - BTW не само в този скромен форум.
Възрастта ми е такава, че другото е само да се наредя до някакъв протест като единица човек - в масовката демек.
Имам и отделно виждане, че не бих го направил нито заради тъпия народец, нито заради партийни позиви, нито дори ако ти, или някой от тук присъстващите ме призовеше.
Много пъти съм го казвал, специално за теб - още един път - аз съм си и изпял песента и оплел кошницата, както моята така и на най близките ми хора. И ако се пенявя отвреме навреме, то е по принципни разбирания, така че не може да очакваш да се изпъча на барикадата, макар че ако дойде ред - може и да съм един от малкото будали сторили това и да, не виждам други тук да ме изпреварят неккси, включително и ти.
Майната ви на всичките, дето се правите на тарикати - не сте, да знаете, че ше ви се начука четвъртития и то вие сами ще си го направите това "удоволствие".
Сега, след тези мои откровения, дали любезна би споделила ти какво направи?
Не коментирам дали си умник или не, щото ми се вижда, че е ясно.
Та?
п.с. и понеже подозирам, че пак ще се обвиеш в мълчание, или нещо от тип изуй-гащи, не смей повече да ми задаваш въпроси от типа - "ти какво направи".