През 1944 калинките бяха инсталирани чрез разстрели, затвори, лагери. И положиха фундамент на посредствеността, независимо как ти се иска на теб.
След 44 г., вероятно са инсталирани не калинки, но неподготвени за поста който заемат хора. Просто други няма в момента.
Били са застреляни, обесени или най малкото вкарани в калта, щото са били симпатизанти на БКП да речем или БЗНС или който и да е от репресираните преди 44 г. партии.
Ти, Пешо, кой би искал да "инсталират" след 44 г. на отговорни постове?
Твоите хора?
Ми нали те са били "изтребени" бе Пешо - "цветът на нацията", от гроба ли да го извадят и инсталират?
Проблемът ти Пешо е, че "инсталираните калинки" наредиха за 30 г. България на 27-мо място в света, нещо, което "цветът на нацията" не постигна за два пъти повече време.
Освен "калинките" Пешо, инсталираха и теб, Пешо, за един от директорите на голяма българска компания.
Ти, Пешо, от калинките ли беше?
Мисля, че не, но в последно време вече не съм толкова сигурен.
И ако сега искаш да се изкараш дисидент, по неизвестни за мен причини - ОК, но земи се определи най накрая - калинка ли си, репресиран ли си, отнето ти е лично на теб нещо ли или просто създаваш шум из форумчето.
Каквото и да си решил- твоя си работа, но докато пишеше в СЕГА бе друг човек.
Не зная какво ти стана, пък и не ми е работа.
Гледам отстрани - губиш!
Това виждам, като гледам.