Може ли да ми обясниш с какъв акъл ще подкрепя талибанлъка, където и да било на територията на държавата? М?А тя го направи!
Ми да поговорим.
Първо, да ти кажа не следя внимателно какво става из мамковината и не мога да ти отговоря къде, дали и защо подкрепя "талибанлъка".
Мога само да предполагам - ако някъде подкрепя "талибанлъка", може би! е защото кандидата който е предложен от талибанлъка да е по читав от онзи на другия отбор.
Такъв случай напр. ми се вижда Варна - и там без да съм категоричен разбира се, но Портних не знам как го дишаха толкова време варналии.Аз ако бях там щях да гласувам за всеки друг но не и за това говедо Портних.
И още един нюанс - предполагам също така /пак само предполагам/, че с времето Корни е намразила органически мутрата /може би колкото и аз
/, че на никаква цена няма да се съеши с тях.
На това отдавам и тъпата и изцепка да иска Ваня да се разграничава от Мутрю, а Ваня се разграничи достатъчно елегантно и без нейния акъл.
В последствие, снощи както чух, Мутрю пак по стара негова традиция е завъртял гъзъ и е пуснал лафа неговите да подкрепят "правителствените хора".
Къде - не е казал, но просто вече не съм толкова сигурен, че Нинова не трябваше да се обажда за разграничаването на Ваня от мутрю.
До последния момент се играе многоходовка някаква и мръсните номерца са по познати все пак на обръгналите политици, нежели невряли в този казан.