Какво очакваш да се случи, ако има масово гласуване ?
Нека пробвам аз.
Първо, под масово гласуване разбирам около 70-75 процента от реално имащите право на глас, които в момента /пак според мен/ са около 5-5.2 млн. граждани, като в това число включвам и потенциалните гласоподаватели от чужбина. Или общо около 3.7-4 млн. реално гласували и дано от тях са по малко недействителните бюлетини и онези дето се правят на интересни с тъпото - "не подкрепям никого".
Второ, като се гласува така, ще се случи поне едно сигурно нещо - това вече ще е представителен вот за желанията и разбиранията на гражданите/стадото. И добро или лошо, загубилата част от гласувалите ще се наложи да се съобразява с щенията на посочените.
Трето, сега всеки има надежди, че нещо може и да се промени или поне иска нещо да се промени, но всичко свършва до там, че гласуват само тези, на които най вече нещо може да се отнеме.
А те са около 200-300 хиляди администрация и други на държавна и общинска хранилка, които заедно със семействата им и зависещите от хранилките фирми достигат до повече от милион. Към тези последните бих прибавил и умнокраставите, както и обикновени залупени екстремисти които не принадлежат на никоя от горните категории, но се имат за част от тях /чалгари, повярвали си че са от синята кръв подуенци.../и така достигаме до едно 1.4-1.5 млн. Слагайки и турците към това число и отчитайки, че до 2.6 млн. активно гласуващи до сега - никога няма да има промяна на съществуващото положение.
Четвърто - ако се включат още 1.2-3-4 млн. гласоподаватели и числото достигне до 70-75%, предполагам, че тези или поне по голямата част от тях, изразяващи досега "протеста" си чрез негласуване, ще направят едно от двете - или ще насипят в паничката на опозицията и тя ще мине сумарно 50% от гласуващите /и ще се случи промяна/, или ще се случи това, което споменах в т."Второ".
Което и да е от двете - тогава и само тогава управниците ни ще имат правото да говорят от името на БГ народ/стадо и да вземат решения от негово име.
Засега, решенията ги вземат едни плужеци излъчени или от купените и с мои средства /данъци и т.н гласоподаватели, или от сбърканяци като тия, които съм споменал по горе.
Пък ако се окаже, че сбърканяците и т.н. пак са повече...ще трябва да го приемем и да ги оставим да се оправят с остатъците от мамковината както намерят за добре.
п.с. докато съм писал, уважаваният преди от мен отврат, виждам че се е изтропал.
Уви и си позволява да обобщава за другите, преди да се е погледнал в огледалото.