Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Ноември 01, 2024, 08:25:19

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 1101827 пъти)

Пенчо бре, Звездоброец, Nor1, Accipiter, Zmeja и 260 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 25374
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #18540 -: Октомври 27, 2024, 19:52:49 »
Резултатите излязоха.
На улица Козяк се пръскат с шампанско.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18541 -: Октомври 27, 2024, 20:36:18 »
Quote (selected)
Ако ЦИК побързат с резултатите, Радев може да свика символично новото Народно събрание на Хелоуин вечерта
https://svobodnoslovo.eu/komentar/ako-cik-pobarzat-s-rezultatite-radev-mozhe-da-svika-simvolichno-novoto-narodno-sabranie-na-helouin-vecherta/145632
Ще бъде символично, направо симптоматично! :)))

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 10477
    • Профил
« Отговор #18542 -: Октомври 27, 2024, 20:37:26 »
Дачков и Карбовски допускат на следващите избори да влезе Радев.
Ако изборите не променят нищо, що Пеевски купува гласове?

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 11071
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #18543 -: Октомври 27, 2024, 21:03:30 »
Резултатите излязоха.
Не са още: http://results.cik.bg/

Едно е сигурно – на тези избори победи бруталната, открита и покровителствана от властта търговия с гласове, СИКове и РИКове в лицето на най-големия купувач на гласове, СИКове и РИКове – Делян Славчев Пеевски. И точно той ще стане министър-председател на новата тройна коалиция с ГЕРБ и ППДБ. Какво ще направи вече съм писал – ще изпълни безпрекословно всяка американска заповед, дори най-ужасната.

Чакаме американските избори – те май са по-важни от българските и за България. От тях зависи какво ще бъде заповядано на новия министър-председател Пеевски.

Активен Zmeja

• Just Member
  • Коментари: 2673
    • Профил
« Отговор #18544 -: Октомври 27, 2024, 21:17:07 »
Пеевски няма да е министър-председател, но това още не значи нищо. ППДБ са точно толкова продажни.

Неактивен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 11331
    • Профил
« Отговор #18545 -: Октомври 27, 2024, 21:23:04 »
Извинете за простотията, знае ли някой, кой е Ghost от Гласовете? Нрави ми се, независимо от някои забежки у киреча, а не мога да го идентифицирам? За да не съм в нарушение по темата - "а сега" - както "преди сега".
Наздраве!
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Неактивен ddantgwyn

• Just Member
  • Коментари: 7510
    • Профил
« Отговор #18546 -: Октомври 27, 2024, 23:10:02 »
Извинете за простотията, знае ли някой, кой е Ghost от Гласовете? Нрави ми се, независимо от някои забежки у киреча, а не мога да го идентифицирам? За да не съм в нарушение по темата - "а сега" - както "преди сега".
Наздраве!

Кайзерът, тук май пишеше и като noname.
the lamers club honourable member …

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18547 -: Октомври 28, 2024, 07:29:02 »
Избирателната активност била по-висока, резултатите същите.
Да видим КОЙ колко гласа е придобил възмездно или не.

Неактивен Shabaan_bin_Robert

• Just Member
  • Коментари: 1489
    • Профил
« Отговор #18548 -: Октомври 28, 2024, 07:37:21 »
Да видим КОЙ колко гласа е придобил възмездно или не.
И при 100% избирателна активност (задължително гласуване със санкции) резултатите ще са сходни. Или какво промениха последните седем избора в България?

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18549 -: Октомври 28, 2024, 07:50:01 »
Според мен повече от половината гласоподаватели са участвали в изборите и това е което те желаят.
Време е да се оправят избирателните списъци, 1/3 от тях са мъртви души.
Само в Македония официално има 90 000 човека с български паспорти, колко от тях са гласували?
В Турция са повече, а са гласували малко над 30 000, айде някой са дошли да гласуват тук, но недостатъчно.

Активен Zmeja

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18550 -: Октомври 28, 2024, 07:53:28 »
Когато на сергията ти предлагат плодове и зеленчуци СЕДМА УПОТРЕБА - миризмата е все същата.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18551 -: Октомври 28, 2024, 08:05:07 »
Плодовете видимо не са първо качество, но и купувачитеизбирателите също не са читави.
Търсенето определя предлагането твърдят икономистите.

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #18552 -: Октомври 28, 2024, 08:14:24 »
Костя, аха, аха се канех да гласувам за вас, като излизам ф коридора - да се заплюя в огледалото. В последния момент, точно щото се смятате за единствените и ми писна от такива креатури – се отказах. И се отървах от презрението към себе си! Гласувах за други популисти – просто щото ги познавам най малко. Твай!
Въпреки че по закон е тайна, ако не е тайна, кои са те?

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #18553 -: Октомври 28, 2024, 08:26:37 »
Без гласовете от чужбина "Възраждане" щеше да е №2
Quote (selected)
9 партии влизат в парламента според пълно паралелно преброяване на Галъп без гласовете от чужбина. Лидер е ГЕРБ с 25,1% или 63 мандата, второ място за Възраждане с 14,2 на сто с 0,1 пред ППДБ, но 36 и 35 депутати. Следва ДПС с 10,2% или 1,8 на сто пред АПС с 8,4% - 26 на 21 мандата. БСП взема 8,1% или 20 места. ИТН с 6,8 на сто добива 17 мандата. Влизат и МЕЧ с 12 от 4,8%, и Величие точно на ръба на 4-те процента и 10 мандата.

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #18554 -: Октомври 28, 2024, 08:39:12 »

Активен Zmeja

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18555 -: Октомври 28, 2024, 09:15:30 »
Ако Възраждане беше втора на изборите, ГЕРБ и ППДБ 100% щяха да направят "сглобка" по нареждане на ПосолствоТО, само за да се избегне даване мандат на втория. Сега не е толкова сигурно, което пък може би е добре като перспектива.

Активен Bacho Кольо

• Just Member
  • Коментари: 4471
    • Профил
« Отговор #18556 -: Октомври 28, 2024, 09:29:23 »
Сега не е толкова сигурно, което пък може би е добре като перспектива.
В тази ситуация, даже използването на понятието перспектива  звучи твърде оптимистично ...

Неактивен Zeitgeist

• Just Member
  • Коментари: 2831
    • Профил
« Отговор #18557 -: Октомври 28, 2024, 09:54:46 »
Здрасти, Джузепе!
За малко да гласувам за КП "Русофили", щото е ясно, че няма да влезе в парламента, та да не се ядосвам след това (заради името, нямам представа що за птици са). Но... после се сетих - веднъж вече съм го правила преди много години, че поради спецификите на Айтоския Балкан гласът ми ще се преразпредели за Пеевски (миналия път именно при ДПС отиде).
Та кротко си гласувах за Костадиновите хора - дотук единствените последователни неевроатлантици в НС.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18558 -: Октомври 28, 2024, 10:31:06 »
И аз гласувах за Възраждане, хем тоя път не чаках резултатите. Но съм доволна, че и Меч по всяка вероятност ще влезе. Станаха 3 опозиции дотук. Слави, Възраждане и Меч.
За негласуващите идиоти - една река, като си сменя водата, нали помните там, първо потекла мътна вода, после синя, после червена, после златна. Някой да е видял рязка "червена линия" между сребърната и златната вода? В природата на нещата е всичко да се оттича постепенно и да се сменя със следващото също постепенно.
Герб, кокорчо и свинята накупиха толкова гласове, че само гъбарите можеха да им противостоят, обаче гъбарите тъпи и упорити и особено тъпи.

Неактивен Eisblock

• Just Member
  • Коментари: 2691
    • Профил
« Отговор #18559 -: Октомври 28, 2024, 10:42:54 »
Това по повод констатацията на "Кръг-Квадрат":

- Дрогаре, бъдещето разпределение на съдържанието в отделните гео-стратегически Конструкти ще реши - кои в къде ще се намерят.

За жалост деформацията в мисленето на младежта тъдява, предизвикана умишлено в нея - "Умно-Красивите", няма да способства за един нов възход на държавност и национален дух. Има отчайващи паралели между тукашните "Глупаво-Грозни" с "достиженията" на Масовостта в 404, след конструирането (отделянето) 'и, като про-западно зависима и силно уродливо-националистическо-фашистка диктатура!

Синхронизиране на изявена дълбочинна Неадекватност със Зловредието на Запада (като цяло) не обещават някакво завръщане към "нормалност". Трендът "гласували - не гласували", макар и безапелационен и изобличаващ местната шайка - заради истинските % от резултата на избраните партии, спрямо един неизвестен общ брой граждани с право за гласуване, въобще, е единствено и само свидетелство подпечатващо агонията на Държавността в Мамковината!

Жалко.

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18560 -: Октомври 28, 2024, 10:43:23 »
обаче гъбарите тъпи и упорити и особено тъпи.

Обаче са мнозинство и техният глас, по точно "неглас" е решаващ и остире и неупоритите ще трябва да се съобразявт с тях. Демокрация е бе!

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18561 -: Октомври 28, 2024, 10:53:02 »

Обаче са мнозинство и техният глас, по точно "неглас" е решаващ и остире и неупоритите ще трябва да се съобразявт с тях. Демокрация е бе!
Това изказване освен мъгляво е и идиотско. Що, кой сега точно ще се съобрази с тях и как точно?

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #18562 -: Октомври 28, 2024, 11:11:42 »
Това по повод констатацията на "Кръг-Квадрат":
- Дрогаре, бъдещето разпределение на съдържанието в отделните гео-стратегически Конструкти ще реши - кои в къде ще се намерят.
Имаш предвид Димитър Асенов Ганев ли?
Quote (selected)
Уникалното за историята на следосвобожденска България е, че ние за първи път няма да сменим лагера. 1944-а от Западния лагер минаваме в Източния, през 1989-а от Източния минаваме в Западния, а сега при смяната на геополитическия ред, в който се намираме, България няма да си промени мястото, т.е. ще останем в Западния геополитически лагер. Това каза в "Кръг Квадрат" политологът Димитър Ганев в разговор с Андрей Райчев, Тончо Краевски и Радослав Илиев.
Много му се иска, но не бива да става на неговото. Единственото спасение е пак, както винаги, да си сменим лагера. Иначе България ще бъде доубита.

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #18563 -: Октомври 28, 2024, 11:20:08 »
Част от мнение на проф. Николай Колев Витанов за изборите
Quote (selected)
Накрая, историята с второто място. Писах ви, че без ала-бала, Възраждане трябва да са втори. Че има ала-бала, се видя на частичните избори за кметове от оня протокол в квартал Максуда, дето ППДБ имаха 52 гласа от 54 бюлетини. Но да оставим настрана ала-балата. Друт процес е интересен тук. Възраждане не може да вдигне съществено резултата си и не може да акумулира протестен вот. Причината отдавна сме я обсъждали – говоренето на Възраждане не се поменя и това им свива електората от 22 докъм 15 процента. Останалите проценти изтичат към други протестни партии. Тези сметки се потвърждават добре – вижте колко събират заедно Възраждане, Величие и МЕЧ. Ако иска да се пребори с ала-балата, Възраждане трябва да качи точно 2 процента и половина като леко преформатира посланията си. Това е изводът.
Какво разбира той под "леко преформатиране на посланията"? Та точно в постоянството им е силата на "Възраждане". Между другото, името Костадин е произлязло от Константин, което значи точно "постоянен".

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #18564 -: Октомври 28, 2024, 11:24:17 »
Станаха 3 опозиции дотук. Слави, Възраждане и Меч.
Предстои да видим дали "МЕЧ" наистина ще бъде опозиция. Да не стане като с "Величие", които между другото са на ръба – при 99% преброени имат 4,02%, а при 88% преброени имаха 4,08%, т.е. тенденцията е да стигнат 4,01%.

Послепис: Наистина, при 99,71% преброени станаха 4,01%! Т.е. само с двеста-триста гласа над бариерата!!!
« Последна редакция: Октомври 28, 2024, 11:35:43 от lucho »

Неактивен Aсол

• Just Member
  • Коментари: 5389
    • Профил
« Отговор #18565 -: Октомври 28, 2024, 11:54:14 »
Аз имам  по-различен  прочит за гласовете  на Възраждане. Това, което  получават,   е чистото  и  неподправеното, което  дори  говори добре за Кочината. Със сигурност имат и периферия, която обаче  по стари традиции си варди гъза. Съветвам да се прочете отново "Под игото"! Когато руснаците отново наближат Дунава, ще станем свидетели на невероятни салтоморталета. Историята е наука и всички опити да се интерпретира алтернативно, водят в киреча

п. п. Детето вчера е ходило да гласува към 11 часа. На 19 години е. Каза ми - мога и да бъркам, мамо, ние сме много по-малко, но виждах да гласуват хора основно над 40 и 50  години.

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18566 -: Октомври 28, 2024, 12:00:06 »

Това изказване освен мъгляво е и идиотско. Що, кой сега точно ще се съобрази с тях и как точно?
С тях ще трябва да се съобразяват останалите (НЕупоритите и НЕтъпите), които са малцинство - 30%. Сега ясно ли е?

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18567 -: Октомври 28, 2024, 12:46:35 »
Естествено че не е ясно.
Питах те как точно ще се съобразяват.

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18568 -: Октомври 28, 2024, 13:00:08 »
Естествено че не е ясно.
Като приемат фактите такива каквито са. По-голямата част от населението не се интересува кой ще го управлява. „Всички са маскари!“ Който и да дойде на власт, по-добре няма да стане. „И под мустаците увиснали, животът псуваха сърдито!“ Това е изборът на мнозинството. Тиолкоз.

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18569 -: Октомври 28, 2024, 13:22:23 »
Естествено че не е ясно.
Като приемат фактите такива каквито са. По-голямата част от населението не се интересува кой ще го управлява. „Всички са маскари!“ Който и да дойде на власт, по-добре няма да стане. „И под мустаците увиснали, животът псуваха сърдито!“ Това е изборът на мнозинството. Тиолкоз.

За твоя пост се хванах като повод и не е лично, но. Всичко потвърждава тезата ми, че българите са робско и конформистко племе. И казано честно, не си обяснявам причината да съществува още такава държава. С две инкарнации особено втората. Плужеци и мастии!  Оценката ми изобщо не е нова

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8003
    • Профил
« Отговор #18570 -: Октомври 28, 2024, 13:42:23 »
Цитат на: Shabaan_
останалите (НЕупоритите и НЕтъпите)

Останалите сме остри, но не сме неупорити.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18571 -: Октомври 28, 2024, 13:44:02 »
Ся нещо малко встрани. Аз съм от стара коза яре и член на БСП на всичкото отгоре. Да поговорим за информационните материали по време на тази кампания. Знам всичко за родните  ни бесепарски глупости. За копиталовата кампания на соросоидните боклуци, за кеша на прасето с Тиква и прочее. Но...виждала съм много информационни материали, но това, което направи впечатление на детето са тези на Възраждане. Обикновено е една хартишка със снимки и нищо повече. В случая на Възраждане си е цял вестник и портфолиото на всеки кандидат депутат в топ 5 на листата. Кой е, какво е правил и направил  и за какво се бори. Аз съм дърт изборджия, но толкова интелигентно направени материали не бях виждала. Наясно съм, обаче, че племето е в повече от плачевно състояние и не може да оцени подобно представяне

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18572 -: Октомври 28, 2024, 13:44:51 »
Цитат на: Aсол
Всичко потвърждава тезата ми, че българите са робско и конформистко племе.

Тъпи, алчни, завистливи, крадливи, страхливи и предатели.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18573 -: Октомври 28, 2024, 13:52:12 »
Наясно съм, обаче, че племето е в повече от плачевно състояние и не може да оцени подобно представяне

Говоря с една близка. Те (Възраждане), казва, са същите като другите, пък Костя Копейкин е луд, и иска да ни вади от Европа. Питам я 3 неща - 1. защо смяташ, че са същите, 2. защо смяташ, че К.К. е луд, и 3. Как ще ни извади от Европа ? Ще премести земята под нас ли ?
На 1. отговори, че няма как всички да не са такива
На 2. - че така казват по телевизията умните хора (не поясни кои са тия "умни")
На 3. - не разбра въпроса.
90 % от българите са като нея. Какво друго да очакваме тогава ?

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18574 -: Октомври 28, 2024, 13:52:56 »
Всичко потвърждава тезата ми, че българите са робско и конформистко племе.

Тъпи, алчни, завистливи, крадливи, страхливи и предатели.

Не споря! Ся ще ни наплюват, ама то е защото не искат да погледнат истината. Ако трябва да съм честна, с чиста съвест могат да низвергнат и Ботев - той е потресаващо актуален и днес

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18575 -: Октомври 28, 2024, 13:54:01 »
Пък тия, дето мразят "Възраждане" - те точно затова го и мразят, защото наистина е единствената анти-американо-брюкселска партия. Имат си някаква дребна селска далаверка и си я вардят.

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18576 -: Октомври 28, 2024, 13:59:13 »
Пък тия, дето мразят "Възраждане" - те точно затова го и мразят, защото наистина е единствената анти-американо-брюкселска партия. Имат си някаква дребна селска далаверка и си я вардят.

Трябва да призная, че аз и съпругът ми сме членове на БСП/почвам да си мисля, че е заради носталгия/, но хлапето няма такива тежести. То си избира, каквото му харесва. И е гордо, че му повярвахме
п. п. То не му беше особено трудно, щото е ходило на всички партийни мероприятия и познава нещата отвътре и много се дразни. Както и да е - Възраждане е българска партия и в никакъв случай дясна, да не говорим за крайно такава

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18577 -: Октомври 28, 2024, 14:00:16 »
Ся ще ни наплюват, ама то е защото не искат да погледнат истината.

Преди няколко дни получих важна за мен и безвъзмездна услуга от човек, който не е от моя град. Буратиноб, да си го кажа.
Познатите ми от моя град ми отказаха - много били заети, всеки си скалъпи някаква лъжа.
Иначе буратино защитава другите българи от крайно лошото ми мнение за тях.
Впрочем услугата имаше и втора част, и я получих (пак безвъзмездно) от цигани. На българите им се свидеше.

Активен Imko1

• Full Member
  • Коментари: 182
    • Профил
« Отговор #18578 -: Октомври 28, 2024, 14:01:32 »
За избирателната активност - "срамежливо" пропускат да отбележат, че предните избори бяха през отпускарския сезон...

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18579 -: Октомври 28, 2024, 14:06:53 »
За избирателната активност - "срамежливо" пропускат да отбележат, че предните избори бяха през отпускарския сезон...

Това не е оправдание. Първо, аз не смятам, че в Кочината има повече от 3 и половина избиратели реални - това е истината. Демек, т. нар. избирателна активност изобщо не е малка, а просто племето си е безкрайно тъпо, продажно и за 150 години не се е научило да си управлява държавата. Някой /Руската империя/ му я направила и боклуците за 150 години с известни върхове са се засилили да я ликвидират. Всичко това, което става днес е прекрасна илюстрация за т. нар. 500 години "османско присъствие"

Активен Bacho Кольо

• Just Member
  • Коментари: 4471
    • Профил
« Отговор #18580 -: Октомври 28, 2024, 15:29:59 »
Понеже стана въпрос за избора на личности, та да питам. Знаете ли кой е този виден български политик, народен представител в 40-то, 41-во, 42-ро, 43-то, 44-то, 45-то, 46-то, 47-мо, 48-мо, 49-то, 50-то НС? Лъчезар Иванов - Мозъка. Щото страшно се вълнувам  дали е избран в 51-во ...

Активен Zmeja

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18581 -: Октомври 28, 2024, 16:39:30 »
Лъчезар Иванов - Мозъка. Щото страшно се вълнувам  дали е избран в 51-во ...
Вероятно искаш да го поздравиш лично. Нали днес (според календара) му е именден. :beer_old:

Неактивен 66

• Just Member
  • Коментари: 8338
    • Профил
« Отговор #18582 -: Октомври 28, 2024, 16:53:16 »
Когато руснаците отново наближат Дунава, ще станем свидетели на невероятни салтоморталета
Тоят път едва ли ще е така. Аз бих заложил на разпадане/потъване на педерския съюз.

А за изборите трябва да се отчита фактора "децата да са добре, нас вълци ни яли"

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18583 -: Октомври 28, 2024, 17:16:44 »
Като гледам американците, и там са тъпи. Изобщо демокрацията също се оказа едно недоносче. Почти навсякъде.

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #18584 -: Октомври 28, 2024, 17:23:47 »
От 11 ч. насам процентът на преброените все си седи на 99,71%. Чакам да стане 100%, че да направя две-три сметчици тук...
Нямам какво да възразя за народа, но за съжаление "друг народ ние нямаме" и трябва да се задоволим с това, което имаме...
« Последна редакция: Октомври 28, 2024, 17:33:04 от lucho »

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18585 -: Октомври 28, 2024, 17:33:55 »
Това само навява още по-тъжни мисли.
Всички вдигат резултатите си в брой гласове, някой повече, други по-малко, но тенденцията е ясна.
Появи се нов вид избирател - гербер, ама не докато почива на Халкидики, ППДБ същото и най-жалкото Възрожденец ама ако това не му пречи на кефа.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18586 -: Октомври 28, 2024, 17:42:28 »
Quote (selected)
От 11 ч. насам процентът на преброените все си седи на 99,71%.
Сигурно чакат протоколите от чужбина.
Някой знае ли дали се изпращат по мейла от посолството или трябва физически да пристигнат в ЦИК?

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #18587 -: Октомври 28, 2024, 17:47:24 »
Мисля, че ги изпращат по електронна поща, но може и да греша.

Радостин Петев Василев вече си даде заявката да оглави МВР!!! :)))

Неактивен onzi

• Just Member
  • Коментари: 7894
    • Профил
« Отговор #18588 -: Октомври 28, 2024, 18:00:29 »
От 11 ч. насам процентът на преброените все си седи на 99,71%. Чакам да стане 100%, че да направя две-три сметчици тук...

ще почакаш. 100% ще стане когато са готови да обявят финалните резултати като активност, проценти и мандати. така че ще мине още време.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18589 -: Октомври 28, 2024, 18:02:31 »
Quote (selected)
Борисов: Ако влязат всички тези партии в парламента, отсега знам, че няма да има правителство
https://glasove.com/novini/borisov-ako-vlyazat-vsichki-tezi-partii-v-parlamenta-otsega-znam-che-nyama-da-ima-pravitelstvo
Зимата няма да е лека, Баце със сигурност не иска да има правителство начело с ГЕРБ да отнесе негативите.
Така си му е добре със "служебен" главанак по когото да пуцат, а той да бере позитивите.
До тук е поставил според мен непреодолимото условие ТОЙ да бъде минпред, никой от другите не е съгласен и той го знае.
Второ условие, да се работот с "програмата" на ГЕРБ, също неприемливо.
Сега се оплаква че имало твърде много партии в НС, сигурен съм че ще измисли още нещо само да няма  редовен кабинет.
Главанака може да навърти цял 4 годишен мандат като служебен минпред, а ние да гласуваме на всяка смяна часа лято/зима.

Неактивен onzi

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18590 -: Октомври 28, 2024, 18:05:07 »
ти да видиш. объркал съм се.
Quote (selected)
Данни към 17:00 на 28.10.2024 г. при обработени 100.00% СИК протоколи в РИК

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #18591 -: Октомври 28, 2024, 18:06:05 »
Изменения в брой гласове спрямо предишните избори (при преброени 99,71%, т.е. долният резултат е занижен с 0,29%):

Неактивен onzi

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18592 -: Октомври 28, 2024, 18:07:05 »
Quote (selected)
4   ПП ВЕЛИЧИЕ   97 430   3.999%

хихи

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #18593 -: Октомври 28, 2024, 18:08:48 »
:rotfl:

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18594 -: Октомври 28, 2024, 18:09:31 »
Quote (selected)
Тоят път едва ли ще е така. Аз бих заложил на разпадане/потъване на педерския съюз.
Ние си имаме приказка за стомната:
Първи път стомничка....
Руснаците може да са ларж, но не са глупаци.
Освободиха ни от турско и ние надухме гайдата:
"Който ни освободи той ще ни пороби"
После се застъпиха за нас след ВСВ да не ни свият на половина, ние ги обявихме за окупатори.
Сега се опасявам че никой няма да застане на Дунав, виж за Резовска има мераклия и руснаците няма да се скарат на приятеля си Ердоган.

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #18595 -: Октомври 28, 2024, 18:21:26 »
Брой на валидните гласове (оттук, при низходящо сортиране):

642931 + 346063 + 325468 + 281366 + 184403 + 182263 + 165160 + 111946 + 97430 + 26066 + 10308 + 8858 + 7948 + 7299 + 6295 + 4897 + 3990 + 2781 + 2466 + 2372 + 2259 + 2237 + 2022 + 1737 + 1716 + 1578 + 1444 + 1172 = 2434475.

4% от 2434475 са 2434475 / 25 = 97379. Но "Величие" имат 97430, т.е. с 51 гласа повече. Къде бъркам? (В горната сума не включвам "не подпрепям никого" и независимия).

С независимия се получават 642931 + 346063 + 325468 + 281366 + 184403 + 182263 + 165160 + 111946 + 97430 + 26066 + 10308 + 8858 + 7948 + 7299 + 6295 + 4897 + 3990 + 2781 + 2466 + 2372 + 2259 + 2237 + 2022 + 2000 + 1737 + 1716 + 1578 + 1444 + 1172 = 2436475.

4% от 2436475 са 2436475 / 25 = 97459. В такъв случай на "Величие" не им достигат... 29 гласа! (Значи трябва да се брои и независимият.)

Послепис: Това число (29) се потвърждава и тук.
« Последна редакция: Октомври 28, 2024, 19:11:57 от lucho »

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18596 -: Октомври 28, 2024, 18:26:13 »
Цитат на: buratinob
руснаците няма да се скарат на приятеля си Ердоган

На фона на всичката наша сволоч Ердоган ми се вижда мн. добра алтернатива.

Неактивен Banana Joe Maldonado

• Just Member
  • Коментари: 3113
    • Профил
« Отговор #18597 -: Октомври 28, 2024, 18:44:01 »
За тези избори предпочетох да експериментирам и направих един финт в последната минута като вместо да гласувам по идеологически съображения, гласувах по технически такива.
Демек пуснах една белязана карта в избирателната кутия. Сега разглеждам протокола и се наслаждавам на резултата от експеримента.
С подписите на председателката, замката и съклецарката, белязаната карта е отчетена, впоследствие зачеркната, като при това не фигурира нито като недействителна бюлетина, нито като действителна такава.
Утре ще отнеса експерименталния си спесимен към по-компетентни в аркана обскурата на този аспект от изборната магия, но отсега предвкусвам малък СЕИР   :t2824:
*********   ✹    *********

Неактивен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 11331
    • Профил
« Отговор #18598 -: Октомври 28, 2024, 18:51:42 »
Лъчо, чак сега ти видях питането, влизам специално да ти отговоря. Гласувах за Радо гела, с колебание дали ще влезат изобщо. А това, което ме накара да гласувам за него е, че каза че ше предложи на всички да се обединят срещу Герб и турските партии, като разбира се всеки ще трябва да направи своите компромиси. Тази вечер при Цура го повтори. Не че вярвам, че може да стане, щото всички ще се направят на интересни, най вече вторият и третият в класирането. Единият, щото нещо няма да му отърва да направи компромис да е в комплект с неевроатлантическа партия, а другия...абе щото бил единствен.
Но поне сеир ще се нагледам. Категорично реших този единствен път да не гласувам за БСП и не щото Корни туй-онуй /майната и, ако я бяха изритали не по номенклатурен начин/, а защото веднага се засилиха пак разни отрепки от тази партия да разпределят и определят, тия същите, които бяха натикани в ъгъла и то справедливо. Пак изгря Станищовото, БСП вгз е много точно попадение, аУви, темата е дълга, но смятам, че ти отговорих.Очаквам и свинаря да реабилитират, че да стане още по точно - вгз съ. Гледам, че и бармашлюхата е цъфнал, може и фирмин да цъфне тук. Със здраве!
Да се възползвам от влизането - блгдр за подсказването на въпроса ми на принца, то и Асол мисли така, ама нещо не се връзват нещата - обсъжданата личност се държи по различен начин.
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #18599 -: Октомври 28, 2024, 18:52:35 »
Quote (selected)
не им достигат... 29 гласа!
Те нали се бореха за субсидията, сега ще им я дадат.
Друго не им трябва.
П.П. Не че нещо, ама Баце го финтираха по едната причина, няма да са 9 партиите. :)))