от обратната страна на Луната
Ааа, първо блгдр. за добрия клип и аз съм фен на Pink Floyd, само дето клоня повече към The Wall, ама няма да го предлагам, щото всеки го знае. И за пророчеството им съм ОК, ама до тук. От мен член на партията на Кайли няма да излезе. На анунаки не вярвам, а Креон...абе нещо не ме кефи. И за оптимистичен песимист не ставам, опитвам се да стоя на два крака, да гледам с отворени очи, да слушам с щръкнали уши и да бъда умерен циник с тенденция за развитие в правилната посока /споменавал съм го повече от десетина пъти/. И да си казвам това което мисля директно - без заобикалки и финтифлюшки. Ето и сега ще си кажа- Няма да се оправим политически сами, щото няма кой да направи това.Известни надежди има, ако попаднем в правилната страна на салфетката, но дали ще я има, каква ще е и дали изобщо ще сме на нея - кой да ти каже. Да, позабързаха се нещата, може и да разберем скоро, ама никой не гарантира, че няма пак да се позабавят. Или да стане още по лошо - тая гоуема империя ако вземе да рухне изведнъж, такива катаклизми ще настъпят, че пази Боже! Орисани сме да чакаме някой да дойде и да ни оправи. Както и сега ни оправят де. Паузи не е имало. А то е, щото сами не можем - такова ни е наследството от ония 500 г., а и в последните 15 мутрата се постара да превърне в насипно състояние и без това онова, което така и не стана общество. Изглежда нямаме бъдеще. Но можеше да се опъваме още доста време и да отлагаме края си, ако можеше да си надвием над егото или поне гнилата част от него. Не, не можем, с риск да докарам неприсъстващи засега плювачи, ше дам и пример - споменах, че съм гласувал за МЕЧ и най изненадващо от там дойде идеята - всички срещу ГЕРБ и свинята, за кратко време, по точни параметри...не стана, даже и не погледнаха опцията дори от възможните привърженици - Възраждане, БСП, Догановите, ИТН. ОК, може да е било налудничаво и затова са го заебали. Преди това - е предлагаше се десет пъти Киселова, удачна кандидатура, дори и за почти всички, пак без гробарите и свинете - какво стана??? Орел рак и щука! Няма, няма да се разберат никога тези, които изглеждат като възможни партнери. Затова - събраха се невъзможните! Еми така сме навсякъде. А пък какво ще става нататък - ами ще изчезнат част от невъзможните, но парчета ще останат щото са с готов купен вот - гробари, прасета, умнокрастави и т.н. Е, да и Костя ше остане, ще си грее ръцете на парламентаризъм и ще плещи за 50%+1. Нищо че БГ ще продължава да потъва. И кво, че щяло било да ги няма ИТН, БСП, ПП и още някой да речем...нищо! Нищо добро за БГ. Пак. Тук само ще вметна - Буратино се гъбарка с Карбовски, но поне нещо добро е видял и той - няма го неолиберализма. Поне засега. Чия заслуга е това? Ами гледате чия - на тези, за които май никой от тук присъстващите не е гласувал! Неккви изводи? Не, няма да има. Айде, пак стана много, спирам до половината. И още веднъж - блгдр. още слушам Pink Floyd и се кефя.
п.с. а, и още нещо - не, не проектирам краварските простотии върху мамковината - ако хвърляше по ено око из Гласовете щеше да бъдеш уверена. Нямам и зависимост - мога да се позова на свидетел и от сий форум, ама що да го правя?