"могат да изведат България в друга геополитическа орбита"
- Чета и се дивя, вчера ми висна, даже чейнето (добре, че нямам). Най-големият "евро-атлантик" по действията си, смутолеви, че протестите от десетки хиляди, предните две вечери, са били само заради бюджета?!
Поредната акция по дезинформация и скриване на истинските причини бе стартирана с обилното 'и отразяване в демагогските TV-та и чрез каканиженето на разни "експерти", "общественици", партийни вождове с по две-три, около тях, отрепъчни "довереници". Гнъс.
И щом съм я почнал с фекалната политическа кал, нека се изокам още веднъж, ако по този въпрос не съм го правил вече:
- Дрогаре, защо се казва, че управляващите шайки са и не легитимни? Никоя от тях не е.
- Защо се отправят сърцесъдирателни писъци към плебса, да гласувал обезателно?!
- Да гласувал, оти щяло въпреки купените гласове, количествата крепостни чиновници, верни на местните криминално-политически
помешчици, да се променяло нещо?!
- И т.н. и т.н. ...
Колко процента са гласовете от последното "гласуване" за спечелилия банкянец в изокването - не помня и не ме интересува точно, но да речем, че са 25 % от гласувалите въобще (по бройки). Тогава, от реално пуснатите бюлетини изчистени от мъх и плява: - остават 30% реално гласували, даже и по-малко.
- Тогава от пресметнато, реалните гласове на "народа" за управляващата партия са ... 7,5% ! Я хайде да се сетим как е раздута администрацията, как и тя си има семейства и те трябва да папкат... Как значи от директно облагодетелствуваните, плюс техният антураж се достига нейде до... тези незначителни проценти за "Народните, избрани, Избранници"!!!
И да не забравя: - В Основният Закон на държавата (пипан и променян нелегитимно от Мошениците) не е вписано никакво правило за минимален брой Гласуващи, които ще определят дали дадени "избори" са валидни или не! Просто защото никой не е допускал, че политическият слой в държавата ще е така разложен - до състояние на гюбре...
- Еврозона ли 01.01.2026? Богати и щастливи ли? Светло бъдеще ли? ... Ха-ха-ха (смея си). Ако действително го искаха ТЕ, мега мошениците зад цялата завера в ЕС в моментя, нямаше да разпалват индиректно, директно и да финансират, тази война пред прага на Мамковината! Нямаше да се изпаряват трилиони и население за ей така: - имаме-харчим. И знаете ли защо?
- Защото цялата действителност, всичко което ни заобикаля, НАВСЯКЪДЕ, изцяло, е просто една фикция и огромна, огромна и немислима, директна ЛЪЖА. Но това е друга тема и не е нужно да си пържим мозъците с тези въпроси. Ако те се осъзнаваха, всичко живи и умрели, куци и сакати, барабар с пеленачетата начело, щяха да подгонят слугите-мошеници към ... (нека всеки си добави желаното!)