Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Януари 22, 2026, 22:51:30

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 3800378 пъти)

Звездоброец, Accipiter и 147 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12304
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #21540 -: Януари 21, 2026, 20:32:35 »
Политиката е мръсна работа и изкуството на възможното. Хвала на Радев, че ще разбърка блатото. Дано да успее да го съсипе. За него съм.
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8597
    • Профил
« Отговор #21541 -: Януари 21, 2026, 20:46:48 »
Както пресуши блатото на ГЕРБ с Кирчо и Кокорчо ли ? От трън, та на глог.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12304
    • Профил
« Отговор #21542 -: Януари 21, 2026, 20:56:24 »
И що реши, че така ще направи?
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен 66

• Just Member
  • Коментари: 8588
    • Профил
« Отговор #21543 -: Януари 21, 2026, 21:05:37 »
Както пресуши блатото на ГЕРБ с Кирчо и Кокорчо ли ? От трън, та на глог.
И безгрешен се намери  :smokin:

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28063
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #21544 -: Януари 21, 2026, 21:23:03 »
Quote (selected)
Политиката е мръсна работа и изкуството на възможното
Не е виновна политиката че с нея се забъркват предимно измекяри.
И да, изкуство е, но не е за всяка уста лъжица.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21545 -: Януари 21, 2026, 21:30:17 »
Quote (selected)
Президентството: Поканата към Радев от Тръмп е лична и е дошла след обявяването на оставката му
https://glasove.com/novini/prezidentstvoto-pokanata-kam-radev-ot-tramp-e-lichna-i-e-doshla-sled-obyavyavaneto-na-ostavkata-mu
Чудех се защо е това внезапно хвърляне на оставката.
Поканата е дошла на 18.01.2026, на 19-ти Радев се оттегля и оставя изявена соросоидка да го замества.
Ако го беше поканило "отровено общество" още щеше да си президентства и да имитира свободомислие.

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 1981
    • Профил
« Отговор #21546 -: Днес в 15:04:48 »
Най-после... другарки другари, веке сме у една кошница с тов. Трамп...
P.S.Тов. Трамп се здрависа с тов. Желязков... забелязаха ни!!!
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Активен 66

• Just Member
  • Коментари: 8588
    • Профил
« Отговор #21547 -: Днес в 16:38:18 »
Явно се е запознал. :smokin:
Кой ли го е представил?
Аможе сам. Примерно.
Здравейте Господин Президент. Аз съм Росен. И не съм в списъка по Магнитски! Тук съм вместо Радев. Щото той е фоставка. ТО и аз съм фостафка, ама съм тук.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3442
    • Профил
« Отговор #21548 -: Днес в 17:03:50 »
Енде гут, алес гут.

Важното е че сме на първи ред балкон в по-перспективната кошница, откъдето ще може да наблюдаваме как бивши регионални величия като автора на френското предложение Макрон им се вкисва шампанското.

Другото важно е, че сега знаем - Тръмп или не е гнуслив, или е твърде разсеян. Това ще използваме в бъдеще при установяване на териториалните ни претенции към плаващата пемза, безстопанствените ламарини и правото ни да надупчим пътищата на всички Великденски острови.

На хаирлия да е новата Дъска на Мира (ако нещо стане оня плужек с подписа не го познаваме и не сме го виждали друг път  ;-)

ПП Без малко да забравя - Канада е 100% оргиналдъ а-ме-ри-кан-ска !!!
*********   ✹    *********

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21549 -: Днес в 18:56:13 »
Quote (selected)
Единствените представители на ЕС в Давос са българският премиер Росен Желязков и унгарският му колега Виктор Орбан. По време на подписването на Хартата министър-председателят ни и президентът на САЩ си размениха две дълги ръкостискания. Тръмп дори приятелски потупа Желязков по гърба и двамата разговаряха за кратко.
https://nova.bg/news/view/2026/01/22/524758/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D0%B7%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0-%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8/

Баце се е сдухал от яд.
Роско се ръкува, подписва, говори, а той има само снимка на задните си части в присъствието на Тръмп.

Неактивен cekyko

• Just Member
  • Коментари: 2984
    • Профил
« Отговор #21550 -: Днес в 19:05:47 »

нямам си идея какъв празмодий трябва да си, за да са ти “таваришчи“ едновременно и дебила желязкови папуняка тръмп.
като ви казвам, че деовибарми не е личност, а е диагноза, не вярвате...
тия, дето ни убеждаваха да се срамуваме от Сталин, се оказаха просто поклонници на Хитлер...

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9872
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #21551 -: Днес в 19:29:39 »
като ви казвам, че деовибарми не е личност, а е диагноза, не вярвате...

Напротив, поставил съм му диагноза, ОКР, обсебен е от всичко свързано с комунизма, оня от времето на СССР. И не забелязва, че сега комунизмът са европейския съюз и големите корпорации.
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 1981
    • Профил
« Отговор #21552 -: Днес в 19:42:01 »
нямам си идея какъв празмодий трябва да си, за да са ти “таваришчи“ едновременно и дебила желязкови папуняка тръмп.
Ааа... другарю в грешка си... дедо ви Барми с едно и също удоволствие псува и едните и другите... беь значение дали са американци или руснаци. За разлика от вас - тия - които като чуят СССР и Русия изпадат кат бай Мичо Бейзадето в безконечен оргазъм... а като чуят за Америка - в "гибелен гняв величав..."
А най-смешното е, че и на едните и другите сте им през дедовът...
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #21553 -: Днес в 20:24:37 »
Quote (selected)
Социолози: Проектът на Румен Радев има потенциал за силен пробив, очакванията са за над милион гласове
https://glasove.com/na-fokus/sotsiolozi-proektat-na-rumen-radev-ima-potentsial-za-silen-probiv-ochakvaniyata-sa-za-nad-milion-glasove
КеВ!
След царчето от Мадрид иде ред на Ивайло Свинаря да ни освободи от византийските мурафети властващи у нашенско.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8597
    • Профил
« Отговор #21554 -: Днес в 20:33:55 »
Цитат на: дедо Барми
Ааа... другарю в грешка си... дедо ви Барми с едно и също удоволствие псува и едните и другите... беь значение дали са американци или руснаци.

Да, преди 10.11.'89 си псувал американците, после си почнал да псуваш руснаците.
А сега наум псуваш и едните, и другите - "„На маймуни ни обърнахте, да ви вземе дявола с маскари...“.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.