Светице, моля те, МОЛЯ те, не се връзвай на постовете на Лъчо - наивен човек, най меко казано
[...]
Лъчо е болен човек и трябва да му се помага, не да му се вярва и следва сляпо.
Откога наивността е болест?
Освен аларма по улиците и цигания в парламента се иска и малко политическа култура - като не можеш сам, поне да не сереш в градинката на потенциалния си партнер (не коалиция, а само евентуално партниране за близки, не еднакво разбирани решения), щото разумния човек не реже мостове - опитва се да ги създава - поне тогава, когато не му струва особени компромиси.
Ако съединиш материя с антиматерия, се получава анихилация. Избирателите на никоя от двете противоположности няма да позволят сътрудничество с другата, защото на следващите избори ще накажат избраниците си.
Лично аз гласувам, без да си правя и най-малката илюзия, че на избраниците ми ще бъде позволено да управляват. Гласувам протестно, за идеята на Освобождението от неоколониално робство на Родината. Да, намаляхме, вече сме само 137940. Но докато има дори и само един от нас, ще има и една мъничка България, която не се предава!
Основната ти теза, че нещата, които искаме, са невъзможни, остава без доказателство по чисто формално-логически причини. Защото е невъзможно да се докаже, че нещо е невъзможно. Отвратителното ти отношение към нас е необяснимо за мен. Но аз поначало не разбирам хора, които са успели добре да се впишат в ненавистната ми капиталистическа обществена система.
И за да завърша, искам да оборя другия професор тук, който ме беше нарекъл "ренегат" – обида, която никога няма да забравя, макар че му я прощавам. Трима души от най-дейната комунистическа организация понастоящем – "23 септември",
участваха в изборите в листите на "Възраждане". И те ли са ренегати?!