Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Май 25, 2026, 20:51:46

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 5382794 пъти)

Accipiter и 165 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Zeitgeist

• Just Member
  • Коментари: 3042
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #22320 -: Май 24, 2026, 03:45:14 »
Цитат на: kаily в Май 23, 2026, 12:58:53
Ама в крайна сметка що плюваш Радев
Мое лично право си е да обсъждам и критикувам нечии думи и дела, които са ми дали повод за това, по начин, който аз намирам за подходящ в конкретния случай. Словото си ми е професията.
Да "плювам" не ми е в природата, понеже не обичам да "люпя" семки.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3784
    • Профил
« Отговор #22321 -: Май 24, 2026, 08:30:03 »
Знаех си че референдумчето за Райнметал неминуемо ще осветли нови герои, но за разлика от родения в Керала норвежки гражданин Ринсон Джосе, станал световноизвестен с регистрираната у нас компания за пейждърите на Хизбулла, тукашния улов не се оказа за еднократна употреба. Корабостроителен факир, момче от сой, изглежда. Оправя се със столични боклуци, ремонтира кораби-солари... Накратко, нелоша плячка за обичащите люпенето на семки:

Да не пропусна и другата геориня за многократна употреба, сервитьорката на Комина, Здравка Стефанова Кленджарова, авторка на заслужаващата световноизвестност фраза „Не пипайте организираната престъпност, ще настане хаос“

Честит празника на буквичките, без малко да не забравя  :beer_old:

:люписемкиисеподхилваехиднопонавик:

तथास्तु   ☫   रिजालुल ग़ैब

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 12360
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #22322 -: Май 24, 2026, 10:36:37 »
Светице, моля те, МОЛЯ те, не се връзвай на постовете на Лъчо - наивен човек, най меко казано
[...]
Лъчо е болен човек и трябва да му се помага, не да му се вярва и следва сляпо.
Откога наивността е болест?

Освен аларма по улиците и цигания в парламента се иска и малко политическа култура - като не можеш сам, поне да не сереш в градинката на потенциалния си партнер (не коалиция, а само евентуално партниране за близки, не еднакво разбирани решения), щото разумния човек не реже мостове - опитва се да ги създава - поне тогава, когато не му струва особени компромиси.
Ако съединиш материя с антиматерия, се получава анихилация. Избирателите на никоя от двете противоположности няма да позволят сътрудничество с другата, защото на следващите избори ще накажат избраниците си.

Лично аз гласувам, без да си правя и най-малката илюзия, че на избраниците ми ще бъде позволено да управляват. Гласувам протестно, за идеята на Освобождението от неоколониално робство на Родината. Да, намаляхме, вече сме само 137940. Но докато има дори и само един от нас, ще има и една мъничка България, която не се предава!

Основната ти теза, че нещата, които искаме, са невъзможни, остава без доказателство по чисто формално-логически причини. Защото е невъзможно да се докаже, че нещо е невъзможно. Отвратителното ти отношение към нас е необяснимо за мен. Но аз поначало не разбирам хора, които са успели добре да се впишат в ненавистната ми капиталистическа обществена система.

И за да завърша, искам да оборя другия професор тук, който ме беше нарекъл "ренегат" – обида, която никога няма да забравя, макар че му я прощавам. Трима души от най-дейната комунистическа организация понастоящем – "23 септември", участваха в изборите в листите на "Възраждане". И те ли са ренегати?!
« Последна редакция: Май 24, 2026, 23:07:46 от lucho »

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28792
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #22323 -: Днес в 16:14:26 »
У нас:
Quote (selected)
Благоевград обяви Ден на траур след тежкия инцидент пред жилищен блок в квартал „Струмско“, при който загина непълнолетно момиче, а 17-годишно момче беше прието в критично състояние след падане от петия етаж на сградата.
https://www.vesti.bg/bulgaria/novi-razkritiia-za-fatalniia-incident-s-pochinalo-momiche-v-blagoevgrad-6260465

При комшиите:
Quote (selected)
НА ЛЕТИЩЕТО В ИСТАНБУЛ: Закопчаха известната турска актриса Серенай Саръкая
Красавицата дала проби за наркотици
https://telegraph.bg/svetski/novini/na-letishteto-v-istanbul-zakopchaha-izvestnata-turska-aktrisa-serenaj-sarykaia.-krasavicata-dala-probi-za-narkotici-492461
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 12360
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #22324 -: Днес в 19:07:04 »
Преди доста години бях чел интересна статия във в. "Строго секретно", в която се анализираше йерархията на наркоиндустрията. Очаквано, на върха на пирамидата е банковият капитал. Така че с интерес ще следим как министър Демерджиев ще се бори с него.