Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Май 31, 2026, 20:10:58

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 5475313 пъти)

Imko1 и 221 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12380
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #22440 -: Днес в 18:56:14 »
Чак омразничета?
9 години го чипкахме туй пишлеме, белким сега се е осиферил. :t0328:
Амааа....чакай ся! Ти в Авганистан ходил ли си? Или в Ирак ли беше - вече не помня къде беше славния наш контингент от теляци? :t1815:

ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 12410
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #22441 -: Днес в 19:06:11 »
Ясно... Няма да се сплотим и обединим, щото ако не е нашият, няма да се навием...
С което призивът на Лъчо отпада.
Не отпада. Но първо трябва да се разграничим, както е казал Ленин. А един участник тук писа, че е ясно от кого, а като го питах какво му е ясно, така и не отговори.

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #22442 -: Днес в 19:08:22 »
Ами ние намерихме най-добрия. Радев. Вие се дърлите що е Радев, а не Възраждане. Сплотявайте се около Радев.
Смея да твърдя, че сме по-глупави от враговете си. Най-добрият е тоя, от когото те се страхуват. А те се страхуват не от Радев. Посочил съм по-горе от кого.

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #22443 -: Днес в 19:17:52 »
п.п. щях да забравя - цистерните! Чудех се как, след като сме им казали "да" още преди да са ни питали - сега ще им кажем 'не'? Възхитен съм! Не знам кой го е измислил това, но да влезеш в лексиката на хегемона и с неговото влечение към "сделка" да му поискаш, кротко така, учтиво, сделка каквато отдавна обещава, НО НЕ МОЖЕ ДА Я НАПРАВИ точно сега, срещу скромното - преместете си тогава  самолетите, че и при нас е зор...брилянтен ход! Дано успее!
И аз искам да успее, независимо че сделката е "кон за кокошка". Важен е резултатът...
Но да видим. Ами ако американците кажат "не" и за двете? Ще им се опъне ли Радев?

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8986
    • Профил
« Отговор #22444 -: Днес в 19:21:41 »
Цитат на: Giuseppe
Интересува ме кой какво може да направи за мамковината, какво би могъл по точно, не какво приказва, че ще направи.

Мен ме интересува крайният резултат. А за него още е рано да се види.
Дотук - два пъти гласувах за него за президент, като по-малкото зло.
Полза от него за БГ нямаше. И ни докара Кирчо и Кокорчо. Несъмнено по "съвет" на Посолството.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28823
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #22445 -: Днес в 19:22:58 »
Quote (selected)
Ами ако американците кажат "не" и за двете?
Те на нашето  искане са казали "не" и това не е новина, законите в САЩ са такива, когато изпълним 3% откази при кандидатстване за визи ще ни ги свалят.
Радев май иска да внася промени в американското законодателство, може, то аз какви щения имам...

Сега остава да видим дали ние ще дадем, законово няма пречки да векуват в София, изгонването е израз на антагонистична позиция.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12897
    • Профил
« Отговор #22446 -: Днес в 19:38:56 »
Лъчко, в момента не ме интересува ни Радев, ни Костадинов, ни никой. Интересува ме поведението ти. А поведението ти е да държиш на твоето си, независимо че в момента е губещо и безсмислено. И колкото повече спориш и дърдориш, толкова повече го доказваш, като ни правиш добро на Костадинов, ни зло на Радев, доказваш тезата ми.
Не можеш да проумееш глупостта.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #22447 -: Днес в 19:43:54 »
Хубаво си ги надробил Джузепе.
Успехите лесно се разпространяват и възхваляват.
Тия дни обаче слушах Шишков.
Като махнем полвината колко лоши са били всички предни, колко са крали.... и идваме на това което смята да прави.
Вече никакви държавни възлагания по магистрали и язовири.
Всичко на концесия.
Обяснението - няма да се краде, щото инвеститора и строителя няма да краде себе се.
Уникално!
Сега даже няма да му се налага да краде, ще си строи и експлоатира следващите 30 години.
Естествено само ще надпише инвестицията, два, три пъти, колкото успее.
След това "контролните органи" на тази база ще му разрешат да събира такси - разходите +10-12% печалба.
Държавата няма да плаща, ще си цака ползвателя цитизен.
Тоя филм вече го гледахме с ЕРП-тата и прокопсахме.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #22448 -: Днес в 19:53:44 »
Quote (selected)
Радев май иска да внася промени в американското законодателство, може, то аз какви щения имам...
Не ще Радев да променя никакви закони в краварско- възползва се от конюнктурата, че Дони работи с други понятия и инструменти -сделки! И малко с техните си закони е като луда крава с телето си. Шах с пешката! И ако не му бе напечено положението на Дони с налудничавата война с Иран, като нищо щеше да олаби визите...ама ние това не искамееее*...и знаем как и кога да си поискаме, каквото искамеее - твай! :))) Не казвам, че ще стане -  с луд трудно се работи, но ако стане - просто брилянтен шах с пешката.
*умнокраставите също не знам да се натискат - виж боковачетата и шишинелите - може, ама кой ги брои тях! До сега два пъти съм си вадил визи за краварско - за по 10 г. - ми няма проблем, не дават визи на разни отрепки (буквално)!
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #22449 -: Днес в 19:57:30 »
Шах и покер.
Омешаш ли ги стигаш до "три пешки метър".

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #22450 -: Днес в 20:05:39 »
Quote (selected)
два, три пъти, колкото успее.
Ако успее! БТВ - ти и сега си плащаш таксата за магистралата, която Бате Боку ти построи за има -няма 2-3 пъти повече пари от нормалното, при това както и ти казваше - с дебело намазана филия и тъъънко намазан асфалт, а и не само за магистрала - ми винетката ти какво е - такса и за пътища построени още от бае Ташово време и лев повече не вложен! Концесията си е като ОП - стига да се направи прозрачно си е ОК. Не са страшни методите, страшни са говедата, ако такива ги изпълняват
п.с. много се разприказвах! Отивам да си нал...занимавам с по сериозна литература!
 :smokin: