Лъчко, в момента не ме интересува ни Радев, ни Костадинов, ни никой. Интересува ме поведението ти. А поведението ти е да държиш на твоето си, независимо че в момента е губещо и безсмислено.
Дали е губещо няма значение. Въпросът е дали е правилно. А това, че е безсмислено, е твое лично мнение. Аз не се влияя от конюнктурата, последователен съм, не скачам от цвят на цвят като някои други тук (БСП → МЕЧ → ПБ), не се присламчвам към силните на деня ("
to jump on the bandwagon"). Такъв съм си! Или свиквай, или ако не искаш или не можеш, мога и да се махна, както бях направил преди време, макар че не ми се иска – бих предпочел да остана. Ако нямаш нищо против, де.
И колкото повече спориш
Не си ли съгласна с древния принцип "врагът на моя враг е мой приятел"?
и дърдориш,
Обикновено подобни думички се използват, когато свършат аргументите.
толкова повече го доказваш, като ни правиш добро на Костадинов, ни зло на Радев
Не си ме разбрала. Не желая злото на Радев. Възхищавах му се като летец преди 11 години. Гласувал съм за него два пъти за предимно церемониалната длъжност президент. Но за силно овластения пост на министър-председателя според мен не става, защото не го виждам да работи за освобождението на България от западното неоколониално робство. Та затова и гласувах не за него.
доказваш тезата ми.
Само дето не разбрах каква е тя. Албански реотан съм. Трябва малко повече да ми се обяснява. Да не би случайно да е "мнозинството винаги е право"?