Шефовете им може да обявят, че подкрепят тоя или оня, ама какво ще направят гласуващите, е съвсем друго нещо.
ъхъ, то затова когато коце обяви, че не подкрепя григорова, и всички ще се юрнат да гласуват за нея, да.
В интерес на истината, повечето симпатизанти на "Възраждане" гласуваха именно за нея. И аз ако бях софиянец, и аз така щях да гласувам
тогава. Целият номер беше, че не ѝ стигнаха, доколкото си спомням, около 5000 гласа (макар че при повторното преброяване се оказаха повече) и всички си помислиха, че ако и тези от симпатизантите на "Възраждане", които чакат някой да им каже за кого да гласуват, бяха гласували за нея, щеше да победи именно тя. Но въпросът е колко са тези хора или по-точно, колко бяха тогава? Смея да твърдя, че изобщо не е сигурно, че и техните гласове щяха да бъдат достатъчни, защото такива има (или поне тогава имаше) много, много малко.
ПП. Ние, симпатизантите на "Възраждане", сме свободни хора и много мразим някой да ни казва какво да правим, па бил той и собственият ни вожд