Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Юли 19, 2026, 01:43:14

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 5835972 пъти)

Accipiter и 359 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 29096
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #23221 -: Юли 18, 2026, 16:56:02 »
Quote (selected)
Богомил Бонев: Демерджиев не се е срещнал нито с министъра на правосъдието на САЩ, нито с шефовете на ФБР и ЦРУ
...
Проблемът на Радев, който започва застрашително да се увеличава, са вътрешният и външният министър. Замазването на гафовете им удря по самия Радев.

Ако има малко политически инстинкт, бързо трябва да им намери синекурни длъжности и да се отърве от проблема.
Защото той не може повече да се скрива.
https://glasove.com/komentari/bogomil-bonev-demerdzhiev-ne-se-e-sreshtnal-nito-s-ministara-na-pravosadieto-na-sasht-nito-s-shefovete-na-fbr-i-tsru
Не че нещо, ама и Бонев е част от "елита", за него върховното наказание е да те свалят от сцената и да те пратят някъде без отговорности, но с "отговорно" заплащане.
П.П. ПатеДерменджиев в кълчища.
« Последна редакция: Юли 18, 2026, 17:09:57 от buratinob »
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 29096
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #23222 -: Юли 18, 2026, 18:36:02 »
Quote (selected)
Демерджиев нападна прокуратурата
...
"Българската прокуратура е доста колеблива в действията си – понякога действа, понякога не действа, а понякога все още ни затруднява", заяви в прав текст Демерджиев пред NOVA.
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/demerdzhiev-napadna-prokuraturata
Хи,хи!
Плагиатсва Дерменджиев, ама законно.
Ако беше пич можеше да цитира и да се позове на хафторитета в тая област.
"Ние ги хващаме, те ги пускат!"
Класиците трябва да се цитират, не да се правим на откриватели на топлата вода на техен гръб. :t0328:
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 13081
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #23223 -: Юли 18, 2026, 21:22:50 »

Активен AnonimusBG

• Just Member
  • Коментари: 626
    • Профил
« Отговор #23224 -: Юли 18, 2026, 22:25:38 »
Ъхъ.
Йончева трябва все пак трябва да плаща евродепутатсвото някак си.

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 13081
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #23225 -: Юли 18, 2026, 22:49:53 »
Интервю на Валерия Венелинова Кръстева / Велева с Валентин Николов Вацев

Вацев в типичния си стил. Но тук направо е надминал себе си:
Цитат на: Валентин Николов Вацев
Аз съм бил във власт. Знам какво е, знам на какво мирише отблизо, виждал съм властта от интимното ѝ разкрачване.
:rotfl:
Направи ми впечатление и цитираното там бомбастично изказване на заместник-председателя на ПГ на ПБ Слави Василев Василев:
Цитат на: Слави Василев Василев
От Втората световна война насам Петрова е първият български външен министър, който се бори толкова мъжки за България.
Преди време същият беше направил друго бомбастично изказване:
Цитат на: Слави Василев Василев
За първи път имаме премиер, който се е опълчил на американския президент. Нито един управляващ до този момент не имал харизмата, обаянието, осанката, мисълта и мощта на Радев! Прекланям се пред мисълта му! Аз виждам и чувам в парламента страха на другите депутати! Те влизат в залата с наведени глави и гледат в земята!
Дали си вярва? И какво ли мисли баща му Васил Панайотов Василев (водещ на предаването "Не се страхувай" по "Евроком") по повод на изказванията на сина си? Откакто последният стана депутат, не съм го гледал (не че и преди съм го гледал редовно, но по два-три пъти годишно се е случвало; поначало много рядко гледам телевизия).
« Последна редакция: Юли 18, 2026, 23:13:25 от lucho »