Все пак се храним с плодове и зеленчуци, месо, продукти от зърно, а не с КПД.*
Или ще си внесем? То това се прави в БГ и май не е много добре.
Соларките на обработваема земя е парекселанс престъпление. Къде има пустиня в БГ? Но какво да очакваме от антинародна власт. Гърбавият само гроба го оправя.
Европо, Европо, Народен съд за теб!
* От КПД ще взема да се интерисувам като станем андроиди и директно получаваме енергия от контакта. От горното изявление се сещам, че КПД на човека хич не е голямо. Направо е неконкурентен с по-висшите същества. Моторите например. Може спокойно и без него.
Вън е тъмно и -20 градуса по целзии. Ще се стопля на соларки в шестък, сряда. :piss!:
Но има силен леден вятър. Ще превключа на ветърен генератор и ще съм рахат.
Стана ми тягостно. В борбата за намяляване на бройката на човечеството кой ли левичар не се включи? Това Бил Гейтс, шашави момиченца от Швеция с "How dare you?", Съвети на Европа с призиви да се ядат насекоми, а сега и уважаван от мен форумец. Дайте да направим да ни е трудно и неудобно, за да печелят някои.
Всичките тези соларки им пада КПД-то след някоя година, с десетки %, точно както и на батериите. Да, да, батерийките на телефоните които сменяте на 1, 2 години и тези на Тесла-та също. Едно отклонение: Електрическите коли са добри за "city commute".
Дотам. След 5 години батерията се хвърля. Къде? Познахте! В Африка...