Независимо какъв е Медведев.
Какъв ли ще да е?
https://www.youtube.com/watch?v=qrwlk7_GF9g&list=PLuBu40P6jUCZpcOD6J4NNeYOX0j9K-58-
Виж отдолу на видеото колко гледания има! Някой от по-първите хора на Русия изправи ли се да каже, че това е "долна" лъжа? Забравил съм...
Най-весело ми става когато руският капитализъм се представя като някакъв "по-развит", да го кажем по-съвършен.
Олигархия и корупция...
Бе той добре ВИ троли.
Троли всички вас. Смее ви се в очите...
"денег нет, но вы держитесь"
Иска ми се да вярвам, че руснаците които загиват на фронта го правят за "The right cause".
Бъчи,
очевидно, че често гледаш фокс нюз и подобни и си брейнуошнът, та вярваш на твърденията на един ДОКАЗАН и съответно ОСЪДЕН измамник! Надявам се знаеш, за какво му заведе дело френската фирма, която в последствие „демократично“ я убедиха да се откаже от претенция, но веднъж заведено и установено престъпление - навсякъде държавата наказва, както и за неуважение към съда. Недей да пробваш в новата родина да не изпълниш съдебна субпоена.
Ти навярно като американски балък вярваш, че синът на Песков не е воювал в Украйна, а е карал Шкодата си из Моска, както твърдят същете НАХАЛНИ измамници. Само дето не може да представят снимка с него в колата. В същност ти нямаш хабер и понятие, как работят трафик радарите, нищо че си учил да управляваш ракети, па то не е и същото.
Та и тук риза, обувки и сие доказателства, които нито един грамотен не би приел, ама ти гледай, гледай и вярвай и разпространявай вярата си. Ама тук във форума важи написаното на руския паметник – НЕ НАМ!
В РФ есть такая профессия родину защищать и не само кадровите правят това, ама ти това няма да го разбереш, защото не е евроатлантическо и вери либерал адвансд!
Как сега се чувстваш като АМЕРИКАНЕЦ в бившата родина?
Завиждат ли ти?
Полека не се дуй!