О, имаме си представа, точно така става!
Откак почнах да следя приключенията с ваксите, много неща ми се изясниха, преди това само подозирах туй онуй. Точно, лишават ни от природосъобразен начин на живот, това току що засегнах в другата тема, наблъскани в градовете, щото няма работа, да идеш да копаш на село почивните дни след 5-дневна работна седмица и да плащаш бензин и т.н. и после пак 5 дена на работа, а в това време циганите ти обрали реколтата... Въздухът замърсен, пръскат ни определено отгоре, водата замърсена, в Англия по едно време щяха да досипват флуор в питейната вода, не знам докъде стигнаха, почвата замърсена, малцина знаят още как се отглеждат домати. В супера, щото и аз съм от тия лабораторни мишки, цените на аналогични продукти, пълни със захар, сол и Е-та в пъти по-ниски от цените на уж по-здравословните. Народът масово с купува захар, сол и Е-та. Като поскъпнаха цените от миналата година, на здравословните поскъпнаха повече.
Отделно ваксите, някой правил опити за много пари, изпуснал духа от бутилката, обаче вместо наказание успял от това пак да направи печалба.
А за цигарите споменах, щото, като гледам как ни тровят по всевъзможни начини, надали мислят за нашето здраве. На моменти се чудя дали пък цигарите не са всъщност полезни и затова воюват срещу тях.