Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Май 25, 2026, 21:36:18

Автор Тема: Израел  (Прочетена 254016 пъти)

0 Потребители и 114 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 12864
    • Профил
Re: Израел
« Отговор #840 -: Днес в 17:39:08 »

Banana Joe, още не бях се съвзела от клиповете с убийствата на дечицата в Газа,  и ни връхлетя масовото избиване на момиченцата в Минаб, а онзи ден другият יהודיнацист изтрепа цяло общежитие деца и юноши в ЛНР. А най-противното е, че това си е показно масово изтребване на децата на унтерменшите.
Това са сатанински ритуали. Жертвоприношения. С всяко от тях сатаната става по-силен.
Не можеш да проумееш глупостта.

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3784
    • Профил
« Отговор #841 -: Днес в 17:57:29 »

Ритуали. Жертвоприношения.
С всяко едно от тях възмущението се заменя безразличие, докато и детеубийството се (пре)върне в норма.

Буквалното. Не това, което смартфона мефистофорично върши към момента...

Тъкър Карлсън пък обсъжда трафика на адренохром със сина на Оливър Стоун...
Някой усеща ли скърцането на джама в Обертон?

Цък молохчето горе за контекст...
तथास्तु   ☫   रिजालुल ग़ैब

Активен Butch

• Just Member
  • Коментари: 4798
  • Victoria Nuland "Fuck the EU"
    • Профил
« Отговор #842 -: Днес в 19:59:39 »

Намирам за удивителен призива ти за неутралитет по отношение на Израел, защото не можем да оправяме света преди да сме оправили себе си.
Или пък въобще не го намирам за такъв... Щото се сещам, че Русия всеки щатски и нещатски байчо може да я оправя и преди, и след като си е нарязал за мезе от лично засадените доматье. Нали така?
В Новият Завет го има:
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference.

FYI BG е участник във войната на САЩ. Самолетите които зареждат с керосин американските бомбардировачи все още са на софийското цивилно летище. Кой знае защо не виждам митинги пред него?Мин. преда иска да прави сделkа за това - някакви визи да се махали. WTF Насочете възмущението си срещу американските слуги в триъгълника на властта в София!

BTW Сигурен съм, че за избитите деца в Иран ще осъдят някой лейтенант, както в случая с избитите селяни в Ми Лай - село във Виетнам. Дяволът (злото) е навсякъде.
Пита ветеранът дали ни е срам. Да, мен ме е срам, че гласувах за Тръмп. Излъга много хора тук и по света.
https://en.wikipedia.org/wiki/My_Lai_massacre
« Последна редакция: Днес в 20:26:48 от Butch »
Нямам никакъв бизнес да пиша тук!

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 12360
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #843 -: Днес в 20:18:56 »
В Новият Завет го има:
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference.
Това не е там, а е съчинено преди по-малко от век:

https://en.wikipedia.org/wiki/Serenity_Prayer

За останалото си прав.