вЪрхът на личния ми срам (аз, види се, не съм чак дотам българка - в смисъл на бангаранговщина) е снимката вдясно.
Да ме извини Путин, това не е балът на вампирите, тоя е някаква провинциална бесовщина.
Светице, моля те, МОЛЯ те, не се връзвай на постовете на Лъчо - наивен човек, най меко казано, снимката е колаж от някакъв си "akipress", като разбира се е разпространена от
https://www.fakla.bg/news/2403-dara-e-masha-na-neshto-adski-gnusno-saznavate-li. Сама можеш да си го провериш през Гугъл ленс, като само трябва да ограничиш проверката към двата образа на снимката, Лъчо е болен човек и трябва да му се помага, не да му се вярва и следва сляпо. Дори да оставим болните хора - каквото и да е направила Дара, дори да е най долната чалга и пошло нещо и като е победила в НЕЩО, което го гледат и оценяват 150 000 000 европейци и каквито и да са тия европейци - неуки, прости, елементарни - това са 150 000 000 които категорично го определиха като... е - нека така да го кажа - "най малкото пошло нещо в съвременна Европа". Не ми се говори повече, защото почвам да се дразня от предизвикателства на болен човек!
А човечността изисква да изпитвам съжаление.
п.с. още малко уточнения - изглежда този хубавец в ляво си е пуснал колажа. Дали ако те изпедепца някаква откачалка до оня австриец с характерните мустачки, трябва да те намразя?