0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.
Драгомир Стойнев: Не сме сключили сделка с дявола, беше сделка за стабилизиране на политическата ситуация...Според него ДПС-НН се готви за избори. По думите му обаче за БСП ще е доста трудно да мотивира избирателите си. От БСП считат, че правителство трябва да имаи е необходимо в този момент.
Националният съвет на БСП е дал разрешение за преговори с ГЕРБ и партията ще се отзове на поканата за преговори за кабинет. Решено е в контактната група да участват Атанас Зафиров, Борислав Гуцанов, Иван Иванов, Кирил Добрев и Манол Генов.
На масата за преговори БСП сяда с редица мерки - прекратяване на процедурата по избор на главен прокурор, възобновяване на строителството на АЕЦ "Белене", както и други пакети мерки - социални, в здравеопазването и демографията на страната.
възобновяване на строителството на АЕЦ "Белене"
Дяволът сключва сделки само в приказките, в реалния свят заповядва, а другата страна изпълнява.
БСП решава днес за евнтуално участие в редовен кабинетНационалният съвет на партията ще заседава от 12 часа"Днес е много специален ден. Предстои да видим как пленум отменя решение на конгрес. Честито на гледащите!"
Нали народът казва: "Всяко зло за добро!"
Web server is down Error code 521
% ping -o bsp.bgPING bsp.bg (104.21.16.1): 56 data bytes64 bytes from 104.21.16.1: icmp_seq=0 ttl=60 time=8.987 ms--- bsp.bg ping statistics ---1 packets transmitted, 1 packets received, 0.0% packet lossround-trip min/avg/max/stddev = 8.987/8.987/8.987/0.000 ms
Решението бе взето със 102 гласа „за”, 13 „против” и 7 „въздържали се”.
И нека никой да не казва, че това била столетница. 35-летница беше.
БСП тръгна към дъното! Партиите на Татяна Дончева и Велизар Енчев напускат лявото обединение заради участието на БСП в кабинета „Росен Желязков“ в коалиция с ГЕРБ-СДС и ИТН. Това съобщиха от „Движение 21″ и от „Българската пролет“ официално до медиите.
Както беше добър да отбележи Нор, в Бургас "граждани" нъцки.Кога се пръкне случайно такъв екземляр бързо го отпращаме в меката на жълтите павета.
Както беше добър да отбележи Нор, в Бургас "граждани" нъцки.
Ако можеше да се надигне от Там Където Е, Вицепремиерът Нейчо Неев(RIP) сигурно би казал: "Баси държавата ,на която тоз питекус е вицепремиер!!!
Цитат на: Kerpeden в Януари 19, 2025, 21:34:11Ако можеше да се надигне от Там Където Е, Вицепремиерът Нейчо Неев(RIP) сигурно би казал: "Баси държавата ,на която тоз питекус е вицепремиер!!!
Quote (selected)Цитат на: Kerpeden в Януари 19, 2025, 21:34:11Ако можеше да се надигне от Там Където Е, Вицепремиерът Нейчо Неев(RIP) сигурно би казал: "Баси държавата ,на която тоз питекус е вицепремиер!!!Сега би казал " Баси държавата, в която най-умният и подготвен за премиер на РБ е Бойко Борисов!"
Кристиан Вигенин: Имам знанията и способността да помогна БСП да бъде силна партия, която работи за хората
17 души се кандидатираха за председател на БСПСред тях са Сергей Станишев, Румен Овчаров, Атанас Зафиров и Борислав Гуцанов
Единственият кусур на Овчаров е, че вече е на 72.Жалко но факт. Изненадан съм за кандидатурата му - отдавна разбра, че тази върхушка за чеп за зеле не става и стоеше настрана. Що се е набутал в калта - не знам! Казано е - не се бори със свиня и двамата ще сте окаляни, но на свинята ще и е харесало. Дори и да спечели, това змийско гнездо ще го унищожи. Дора Янкова също я бива, но не е и тя за там, има опит, но не и в мушингиите и затова и тя няма шансове. Нищо де - нека се видят.
Кристиан Вигенин с решения за възраждане на БСП: „Моят план: За силна БСП! Заедно!“...Електронизацията и новите технологии в дейността на БСП
Кристиан Иванов Вигенин – 28 г. партиен стаж, 24 г. член на национални ръководни партийни органи.
Да си препостна мнението, че ме мързи да пиша друго.Quote (selected)Единственият кусур на Овчаров е, че вече е на 72.Жалко но факт. Изненадан съм за кандидатурата му - отдавна разбра, че тази върхушка за чеп за зеле не става и стоеше настрана. Що се е набутал в калта - не знам! Казано е - не се бори със свиня и двамата ще сте окаляни, но на свинята ще и е харесало. Дори и да спечели, това змийско гнездо ще го унищожи. Дора Янкова също я бива, но не е и тя за там, има опит, но не и в мушингиите и затова и тя няма шансове. Нищо де - нека се видят.