Аааа, не ги имайте вий толкоз прости у ГЕРБ и най паче зад тях тези, де стоят.
Върви операция "Запасен парашут". Запасен. Че като речах "резервен", инструкторът ми викаше шемет, резервният е в склада, горе няма да ти свърши работа, като се омоташ.
Прочее, вадят се напред, уж в контекст на идещите местни избори разни "бели и пухкави" успешни кметове от благоденстващите кътчета на мамковината - кеф ти Заарата, кеф ти Пиргоса - та с благи думи от благи места да ни внушават единение.
Просто и в ГЕРБ има такива, които, замисляйки се за "деня след", са готови да "уплътнят" формата на едно ново управление, дори, боже упази, с БСП начело.
Не че в БСП няма такива, де. На тях и други им бях открил темичка на едно друго място - "Мечты идиота". Да, има такива. На тях им се струва пригодно да прикъткат ГЕРБ, вместо да им разваля рахатя в опозиция. Борисов в почивка. Цветанов в немилост. Дончев напред с трима-двама кмета, от по-младите, и хей, живот, здравей, здравей.
Но ... Но сметката без кръчмаря. А тез дни кръчмарят е в лошо настроение. Сезонна депресия. Или нещо друго, ама надали.
Един стар, стар, по този повод, виц. Заякът, стреснат, вижда как Вълкът му налита бегом. Замижва, да не гледа смъртта в очите и ... нищо. Вълкът профучава покрай него и търчи в шубраките. Заякът си вика нещо става. И бяга подир Вълка. По едно време го настига и пита абе, куме, какво става. Бягам, вика Вълка, че някой, с една топка, таковал Лъвицата и сега Лъвът, бесен, реве и обикаля гората. Бягат пак. По едно време Заека пак пита чакай бе, куме, ти колко топки имаш. Две, отговаря Вълка. Ами и аз съм с две, що бягаме, тогава, пак пита Заяка. Бягаме, кумец, щото Лъвът първо ги къса, пък после ги брои.