Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Май 09, 2025, 18:18:41

Автор Тема: Вселените "Ин" и "Ян"  (Прочетена 68 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 26853
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Вселените "Ин" и "Ян"
« -: Май 01, 2025, 19:48:32 »
Quote (selected)
Активен Giuseppe
Just Member

Коментари: 11626
Профил Лично съобщение (Активен)

Re: Събитията в ЕС
« Отговор #4581 -: 30 Април 2025, 09:48:57 »
Quote (selected)
Цитат на: Maximus II в 30 Април 2025, 08:53:59
Бесен вой по нашите ТВ в защита на зеленобесието, не можело слънчевите панели да са виновни, шефът на испанския ЕЕО да бъде уволнен, защото е казал, че причината е във ВЕИ.
Така е! Не може експертите да си приказват каквото си искат - напреки на тъпата политическа пасмина! Това физика, природни закони и други такива простотии трябва да бъдат забранени и проповядващите такава ерес - в Бастилията! Кви са тия глупости - синхранизации, преходни процеси...Ми земното притегляне! А? :t0135:

Отдавана си го мисля, ползвам податъка на колегите да започнем някак си.
Та!
Малко знаем за нашата вселена, докосваме се до няко нейни проявления като притегляне, маса, ускорение, време, тоци, магнити, фотони, кварки и общо взето "тути фрути".
Наскоро разбрахме че това само 1/3, другото още не ни е достъпно, като да е разделено с някава преграда (огледало), ама без него не можем.
Ин-ян!
Напредваме бавно и май неусетно като Алиса сме минали от другата страна под мъдрото брасълско водачествао.
Войната вече е мир....
Трябва да се научим на новите порядки които ни управляват.
В новият свят гравитацията отблъсква, тоците и фотоните вървят в обратна посока - Слънцето се захранва от нашите фотоволтаици.
Интересно е като свикнеш!
Сега например от ушите ми излиза музика, по слушалките стига до лаптопа и от там създава интернета...

Ще се радвам да споделите вашите открития и лични впечатления.
 :t0328:

« Последна редакция: Май 01, 2025, 20:46:29 от buratinob »
ЕС е вреден за вашето здраве!