Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Февруари 19, 2026, 20:02:15

Автор Тема: торбата с прогнозите за пролетните избори на 2026...  (Прочетена 3046 пъти)

Imko1, Bacho Кольо и 31 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8669
    • Профил
Цитат на: Giuseppe
ако се наложи да се коалират Радев и Костя в името на нац. стабилност - какво ще направят възражданчетата?

Зависи какви биха били действията на такава малковероятна сглобка.
Действията, не думите.

А ти ?
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
Цитат на: Bacho Кольо
Костадинов много я сбърка, тръгвайки с рогата напред срещу Радев.
Възраждане, БСП, ако прескочи, и ДПС Доган,  са най-естествените партньори на Радевата формация.

БСП дано НЕ прескочи. В БГ всички са с рогата напред срещу всички други, пък после все се сглобяват. В името на "нац. стабилност" грабежа и евроатлантизЪма.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12137
    • Профил
ако се наложи да се коалират Радев и Костя в името на нац. стабилност - какво ще направят възражданчетата?

Зависи какви биха били действията на такава малковероятна сглобка.
Действията, не думите.

А ти ?
Аз ще гледам сеир - ей така -  :popcorn:, Що се отнася до действията - няма да се стигне до действия, щото няма да се стигне до сглобка - искаш ли да прогнозирам защо? Но точно думите ще са интересни, щото те ще определят изборите след още три месеца. А за там не ми се мисли  от сега, макар че съм готов да се ангажирам с някои щрихи. Само да загатна - нали си представяш до какъв хал ще сме докарани от разни селски тарикатщини? От всички страни!
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12137
    • Профил
Quote (selected)
Възраждане, БСП, ако прескочи, и ДПС Доган,  са най-естествените партньори на Радевата формация.
Естествени са си Бачо, но те са другата крайност - съешават се едните вече доста лесно. Пък Костя много държал на девственост. Как да ги сбереш на една вечеринка по средата, а?
п.с. освен да му изпедепцат непорочното зачатие неккси лиии... :think:
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
Пък Костя много държал на девственост

Ами старомоден е, не му е секс-вкуса евроатлантически :t2615:

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28254
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Нор, не само Джузепе ще се радва ако Костадинов не полегне на Радев ( като по-голяма парламентарна група ).
Аз също ще си сипя едно ако стане така.
Радев сам си рече че е НАТО-вски генерал и е закърмен с триморските ценности.
Като президент го бяха инсталирали да озаптява бацевщините, с което той се справи колкото можа.
Държа се като войник до последно, после му рапоредиха да напусне окопа и да заеме друга предварително подготвена отбранителна линия.
Та, между Радевата неродена партия и Възраждане няма нищо общо, освен че се подвизават на една и съща територия и се мъчат да вземат върховенство.
Радев за да не се промени нищо в похода ни към небитието, Костадинов това да не се случи.
Смяната на едни олигарси с други ( тия на Баце и Шипи с тия на Радев ) е нормален еволюционен процес, без да е революционен.
даже си мисля че няма да има големи размествания в таблицата на Форбс, само ще се допишат още инициали.
Срам, не срам обаче изпитвам малка симпатия и към Дянков ( малката пица ), бяха го имплантирали със същата цел, ама се оказа слаба бира, бързо сдаде поста.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3499
    • Профил
Quote (selected)
Радев за да не се промени нищо в похода ни към небитието, Костадинов това да не се случи.

Възможно най-кратката ясна формулировка  :t0328:
*********   ☫    *********