Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Март 10, 2026, 00:04:59

Автор Тема: торбата с прогнозите за пролетните избори на 2026...  (Прочетена 8119 пъти)

Nor1 и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 12179
    • Профил
Re: торбата с прогнозите за пролетните избори на 2026...
« Отговор #120 -: Февруари 28, 2026, 18:29:48 »
Цитат на: Giuseppe
ти НОРчо, с негласуването си

Не си ми ментор да ми казваш за какво съм и за какво не съм

К'во ? Аз с негласуването си ?! Ясно закъде си  :smokin:
Ти Норчо, точно ти - чрез теб отговарям на Анонимуся - никой не те караше да му адвокатстваш, нали?
Анонимуса се запичаше за гласуването и като си поел ролята, не се изсулвай. Всъщност и на вашего брата възрАжданчетата мога да обясня с подобна схема що сте инертен газ, ама е по дълго, а сега съм на хубаво място и ми е кеф, та ше отложа! :beer_old:
п.с.всъщност, вече съм го правил, та питай клиента си да го изрови - справя се добре човекът.

ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
  • Коментари: 473
    • Профил
« Отговор #121 -: Февруари 28, 2026, 18:47:47 »
Що не ме оставиш на мира.
Избивай си комплексите по друг начин.

можеше просто да кажеш - споменът ми е неточен...

не беше нужно да се излагаш толкова.

язовири, разбираш ли.....

Ти помниш ли изобщо нещо от онова време?
"Л. Борисов: Язовирът източен, за да се снима Петков в него" - https://www.standartnews.com/balgariya-politika/l-borisov-yazovirt-iztochen-za-da-se-snima-petkov-v-nego-463598.html
Аре плувай.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #122 -: Февруари 28, 2026, 19:01:59 »
Честно казано когато напомних на Джузепе за грешката му с Кирил Петков от преди пет години исках просто да се знае че не сме безгрешни.
Защо паралелепипедът се включи агресивно в диалога не разбрах.
Всъщност това си е негов маниер.
Така че не чувствам никаква вина за обострения тон в темата.

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8706
    • Профил
« Отговор #123 -: Февруари 28, 2026, 20:37:05 »

Ти Норчо, точно ти - чрез теб отговарям на Анонимуся

Хептен се оплете. Дали е от склероза или от "почтена възраст и ромски ген" - ти си знаеш  :i_laughing:
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #124 -: Февруари 28, 2026, 21:00:23 »
[quot :bigok:e author=Nor1 link=topic=1942.msg313693#msg313693 date=1772278129]

Хептен се оплете. Дали е от склероза или от "почтена възраст и ромски ген" - ти си знаеш  :i_laughing:
[/quote]
Как може да изглежда на възпитаник на помощното от Вършец - нямам никакви претенции. :bigok: :bigok:
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
« Отговор #125 -: Февруари 28, 2026, 21:54:26 »
[quot :bigok:e author=Nor1 link=topic=1942.msg313693#msg313693 date=1772278129]

Как може да изглежда на възпитаник на помощното от Вършец - нямам никакви претенции. :bigok: :bigok:
[/quote]

Как да ти кажа?
На твое место просто бих казал че съм сгрешил с оценката на Кирил Петков и толкова.
Но ти си знаеш. Не разбирам що го защитаваш тоя имбецил?
Апропо никой не е безгрешен.

Неактивен 66

• Just Member
  • Коментари: 8645
    • Профил
« Отговор #126 -: Февруари 28, 2026, 21:56:16 »
Чак пък имбецил?
Типичен стажант от харвард  :smokin:

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
Цитат на: AnonimusBG
На твое место просто бих казал че съм сгрешил с оценката на Кирил Петков и толкова.
Не разбирам що го защитаваш тоя имбецил?

Щото е като него  :smokin:
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Цитат на: AnonimusBG
Не разбирам що го защитаваш тоя имбецил?

Щото е като него  :smokin:

Не ми се вярва.

Неактивен cekyko

• Just Member
  • Коментари: 3003
    • Профил
Що не ме оставиш на мира.
Избивай си комплексите по друг начин.

можеше просто да кажеш - споменът ми е неточен...

не беше нужно да се излагаш толкова.

язовири, разбираш ли.....

Ти помниш ли изобщо нещо от онова време?
"Л. Борисов: Язовирът източен, за да се снима Петков в него" - https://www.standartnews.com/balgariya-politika/l-borisov-yazovirt-iztochen-za-da-se-snima-petkov-v-nego-463598.html
Аре плувай.

и къде в писаниците на джузепе откриваш подкрепа на теориите си?

околната среда му виновна за простотиите, които бълва.

КЪДЕ ДЖУЗЕПЕ ПИШЕ ТОВА, КОЕТО ТИ ТВЪРДИШ ЧЕ КАЗВА.
няколко пъти дадох ТОЧНИЯ ЦИТАТ НА ПЛЬОКНАТОТО ОТ ТЕБ.

.... умрете да се правите на умрели лисици и да измествате темата.

тия, дето ни убеждаваха да се срамуваме от Сталин, се оказаха просто поклонници на Хитлер...

Неактивен cekyko

• Just Member
    • Профил

на твое място просто бих казал, че джузепе не е визирал язовирите при хвалебствията си към кирил петков.

знам, че за теб е по-лесно да сипеш обиди и да търсиш проблема у другите, ма вземи малко се осъзнай....
тия, дето ни убеждаваха да се срамуваме от Сталин, се оказаха просто поклонници на Хитлер...

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 28376
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
ПБ, гледам съкратил е ППДБ.
Правилно, няма да има място за всички в новото НС.
Таман още не са разпуснали старото да вземат да гласуван нова бройка на депутатите.
Поне 242 и един писар ако може, че ПБ иска 121, ППДБ и те 121...
 :popcorn:
А стига с тия пуканки, няма ли нещо по-блажно?
П.П. Прогресивна в "добрия" или другия смисъл?
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
ПБ, гледам съкратил е ППДБ.
Правилно, няма да има място за всички в новото НС.
Таман още не са разпуснали старото да вземат да гласуван нова бройка на депутатите.
Поне 242 и един писар ако може, че ПБ иска 121, ППДБ и те 121...
А стига с тия пуканки, няма ли нещо по-блажно?
П.П. Прогресивна в "добрия" или другия смисъл?

Малко неполиткоректно, но кво да правиш?
Радев май просто пръдна.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
И тук ще се пикае тъй необходимата за мамковината газ, но спецификата е такава, че ще е в мизерно количество. Затова пък какъв кеф от количествата е при Мадам! А това си е показателно.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
И тук ще се пикае тъй необходимата за мамковината газ, но спецификата е такава, че ще е в мизерно количество. Затова пък какъв кеф от количествата е при Мадам! А това си е показателно.

Все ми е тая кво пише Мадам В. Тя на кой не се е продала досега не зная?
Като БСП се получава.
На Радев с ПБ  му желая успех.
А дано, но едва ли.
Прогресивна България - за мен е смешно.
Радев на кой и колко кинти е дал за тоя бренд?
Абсолютни смешници.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил

на твое място просто бих казал, че джузепе не е визирал язовирите при хвалебствията си към кирил петков.

знам, че за теб е по-лесно да сипеш обиди и да търсиш проблема у другите, ма вземи малко се осъзнай....

Господин Никой.
Тва си ти.
Жалко.
Сопри се бре.
Не си интересен както се казва ама съвсем.
С Джузепе ще се раберем и без теб.
Няма да ни е за пръв път.

Неактивен cekyko

• Just Member
    • Профил

Господин Никой.
Тва си ти.
Жалко.
Сопри се бре.
Не си интересен както се казва ама съвсем.
С Джузепе ще се раберем и без теб.
Няма да ни е за пръв път.

аз с теб проблем нямам.

имам проблем с лъжите ти и неуменнието ти да четеш и разбираш текст.

неслучайно няколко пъти ти цитирах какво точно си казал, и че чрез цитирането на джузепе доказваш само част от твърдението си.

умните хора, като ги хванат в подобно, се извиняват.

ти наглееш и простееш.... и се правиш, че не разбираш за какво иде реч.

....

и престани, когато те хванат в издънка, да се опиваш от словоблудие по адрес на този, който те е изловил.
не е гот....

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
прогресивни->пасивни->променливи->педали

Допълнение: забравих "пробудени" и "протестъри". С вдигнат ляв юмрук.
« Последна редакция: Март 03, 2026, 20:32:23 от Nor1 »

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
В своето изказване Румен Радев коментира, че това, което се случва в Близкия изток е много тревожно. "Залогът за стабилността на Близкия изток е Иран да се откаже от своята ядрена и балистична програма", каза президентът.
https://glasove.com/novini/radev-izborite-postavyat-stranata-pred-dva-patya-ili-progresivna-balgariya-ili-oligarhiya
Копа, продължава да копа след първата копка направена от Йотова.
Ще си намери дъното.

Неактивен peniko

• Just Member
  • Коментари: 1569
    • Профил
Quote (selected)
В своето изказване Румен Радев коментира, че това, което се случва в Близкия изток е много тревожно. "Залогът за стабилността на Близкия изток е Иран да се откаже от своята ядрена и балистична програма", каза президентът.
https://glasove.com/novini/radev-izborite-postavyat-stranata-pred-dva-patya-ili-progresivna-balgariya-ili-oligarhiya
Ще си намери дъното.
Когато го избраха 1-ви път бях въодушевен. Сега не толкова. Висша класа пилот на изтребител...мислех си, че ще следва поведението нужно, за да бъдеш такъв. Демек да имаш топки и да не използваш смазка. Ама много бързо стана "политик". :smokin: Решават мъ всичко от "диспе

Неактивен peniko

• Just Member
  • Коментари: 1569
    • Профил
Quote (selected)
Ще си намери дъното.
Quote (selected)
Ще си намери дъното.
Когато го избраха 1-ви път бях въодушевен. Сега не толкова. Висша класа пилот на изтребител...мислех си, че ще следва поведението нужно, за да бъдеш такъв. Демек да имаш топки и да не използваш смазка. Ама много бързо стана "политик". :smokin: Решават му всичко от "диспечерската кула". Мдааа :nuts:

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9993
  • Fuck the EU
    • Профил
Висша класа пилот на изтребител...мислех си, че ще следва поведението нужно, за да бъдеш такъв.

Е, той и Бойко Борисов беше пожарникар, генерал, доктор на науките, за малко и заслужил художник щяха да го правят ... но общото е че за такива политици не знаете абсолютно нищо за политическите им убеждения и намерения, те са царе на нищоговоренето и нищоказването. Както казвате в Америка, бла-бла-бла...  Какво знаете за Радев - политическа програма, икономическа програма, няма. Като всички останали - за "европейски ценности, за  инвестиции, против корупцията"... Бла-бла-бла...

Лъжат ви бе хора, хвърляте си гласа на измамници, както бабичките хвърлят пачки от балкона на ало измамниците!
« Последна редакция: Март 04, 2026, 08:48:52 от Maximus II »
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Неактивен 66

• Just Member
    • Профил
Според мен причината е във Вас.
Той не е в Кремъл та да държи голямата тояга.
Не е и син Божи, та да каже Йосифе, стани! И да настане тотално посиране.
Сравнявайте примерно със съседите  :smokin:

Активен Фют

• Just Member
  • Коментари: 3612
  • No complain no explain
    • Профил
Лев Троцки през 1913 г.: Примитивната българска селска демокрация няма пряк път към съзнателно самоуправление

https://glasove.com/na-fokus/lev-trotski-prez-1913-g-primitivnata-balgarska-selska-demokratsiya-nyama-pryak-pat-kam-saznatelno-samoupravlenie

Неактивен 66

• Just Member
    • Профил
А през 1933 в Лайпциг Георги Димитров каза - Примитиви в България са само седерунгелите. Или нещо около това :smokin:

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 2031
    • Профил
Не е и син Божи, та да каже Йосифе, стани! И да настане тотално посиране.
Оооххх... да не споменаваме тоталното посиране, че утре е пети март...
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 2031
    • Профил
Лев Троцки през 1913 г.: Примитивната българска селска демокрация няма пряк път към съзнателно самоуправление
Ндааа... другарю, ето текста - извинявам се - на руски е - на статията "Демократия и абсолютизм." - в «Киевская Мысль» № 322, 29 ноября 1912 г.
Има мааалце разлики в "превода"... :i_laughing:
https://iskra-research.org/Trotsky/sochineniia/1912/19121119-2.html?utm_source=chatgpt.com
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9993
  • Fuck the EU
    • Профил
Избрах си, за никой!

Помните ли какви очаквания и суперлативи бяха за Тръмп, и в САЩ и у нас, а Тръмп е супер-пупер чудесен и страхотен пример, че с гласуване Системата не се сменя, нищо не се подобрява, защото можеш да гласуваш само за пионка на Системата!
Елити, които са загубили усещането за собствената си историческа необходимост, винаги търсят външно одобрение.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Избрах си, за никой!

Помните ли какви очаквания и суперлативи бяха за Тръмп, и в САЩ и у нас, а Тръмп е супер-пупер чудесен и страхотен пример, че с гласуване Системата не се сменя, нищо не се подобрява, защото можеш да гласуваш само за пионка на Системата!

Аз не гласувам от последните избори за ВНС през 1991 г..
И така вече 35 години никой не успя да ме накара да му повярвам.
И едва ли ще се появи някой такъв.
Ние гъбарите сме много недоверчиви и искаме някакви доказателства, а не обикновените празни приказки колко ще е хубаво ако гласуваме за Костов, Царя, Станишев, Баце, Кики, аКадемика и т.н.
Колкото и да е неприятно, но винаги се оказвам прав.
Такива ми ти работи.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
Буратино, може ли сериозен въпрос,  защо не даде целият цитат-
Quote (selected)
Всички медии, соц мрежи и подобни гъмжат от меме доказателства, че всички са такива и при следващите избори нищо няма да се промени. Ако това ти допада следва въпросът: Ти избра ли си за кой чекиджия отново ще гласуваш?
Емил Йотовски
, та хвърли в мантинелата с полупозволен бодичек бедния Максимус?
Много ми е интересно, може би имаш особен поглед за целия цитат.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
Айде, че съм на кеф!
Ето едно нещо от цитирания. Цялото!
Quote (selected)
Спасителят, месията, лъжецът
Като човек, забелязващ маркетинговите стратегии, няма как да не обърна внимание на устрема, който е подет срещу съществуването на още несъществуващата партия на бившия президент.
Точка едно – За да се потисне менталната шизофрения (признайте – да си срещу нещо, което не съществува, не е лесна задача), атаката се измества от фактите към емоциите.
Разбира се, ако бившият президент беше обявил своя отбор, нещата щяха да са далеч по-лесни. Дори и името на партията му щеше да е някакъв бонус за нападателите, за да могат трол отборите да съчиняват мръсни рими. Компроматната машина щеше да се задейства и нещата щяха да тръгнат по обичайния сценарий. Но днес и сега такава атака няма субстрат да е конкретна, затова е емоционална. Тезата е: „Към вас идва нещо, което ще ви излъже! Не се поддавайте. Вие сте лъгани от кого ли не – Костов, Сакскобурготски, Борисов, Петков, Трифонов…“ (Като се замисля, само от Пеевски не сме лъгани, защото там като че ли нищо не ви е обещавано.) Но да, вие сте лъгани и ще продължавате да бъдете лъгани. Разбира се, сега няма да бъдете излъгани, защото ние ви предупреждаваме. Нали така?
Тук пропагандната машина млъква и не дава отговор какво да правите по-натам. Вие, защото сте предупредени, решавате да не поддържате един предполагаем бъдещ лъжец.
И какво получавате? Питам – какво получавате?
Парадоксалното е, че при доста хора обвинението на някого в бъдеща лъжа, отправено от доказани лъжци, ще подейства.
Точка две – „Лъжец“ е определение за човек, който е излъгал. Замислете се, с какво досега сте излъгани?
Само че как да се нарича човек, когото вие предполагате и от когото се страхувате, че ще ви излъже, но досега не ви е излъгал?
Как да наречем човека, когото вие мислите, че дори и твърдите, че ще ви излъже, защото някой друг по друго време ви е лъгал?
Как да го наречем при положение, че тези, които досега доказано са ви лъгали, твърдят, че той ще ви излъже? Помислете.
Точка три – Има един въпрос, който стои незададен. Замисляли ли сте се как се печели битка срещу враг, който 35 години се е окопавал? Враг, който притежава всичките властови – икономически и правни лостове? Притежава машината за гласуване. Замисляли ли сте се как можеш да НЕ загубиш такава битка? Трябва да имаш въображение за това.
Изводи – Умни сте! Действайте!
Максимус, Анонимус...умни сте, действайте!

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Как да ти кажа Джузепе?
Все ми е тая.
Правете каквото искате.
Аз наистина се уморих още тогава преди 35 години. Тогава погледнах с едно око в кухнята и се отвратих.
Не зная как сегашните живеят със съвестта си заедно.
Най-вероятно са я ампутирали.
Нищо няма да направите защото всичко е купено и продадено няколко(не зная стотици или хиляди) пъти.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
Все ми е тая.
Правете каквото искате.
Извинявай, аз тогава имам  въпрос не от сорта за чикиджиите, а простичък - какво правите тук, в тази тема? И сто пъти да повторите, че всички са маскари и че няма за кого да гласувате и че не сте се излъгали до сега...НИЩО ново не казвате, само пълните нета със спам.
Quote (selected)
Спамът представлява масово изпращане на непоискани, нежелани съобщения... Той е досаден, често подвеждащ или злонамерен.... Защитата включва внимателно споделяне на имейла и използване на спам филтри.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Quote (selected)
Все ми е тая.
Правете каквото искате.
Извинявай, аз тогава имам  въпрос не от сорта за чикиджиите, а простичък - какво правите тук, в тази тема? И сто пъти да повторите, че всички са маскари и че няма за кого да гласувате и че не сте се излъгали до сега...НИЩО ново не казвате, само пълните нета със спам.
Quote (selected)
Спамът представлява масово изпращане на непоискани, нежелани съобщения... Той е досаден, често подвеждащ или злонамерен.... Защитата включва внимателно споделяне на имейла и използване на спам филтри.

Т.е. ние от сорта на чикиджиите нямаме право защото никой от вашите не ни харесва?
Прилича на дискриминация на чикиджиите.
А чикиджиите май са повече от всички други полови малцинства.
Така че акуратно.
А то ще излезат всички чикиджии и ще се молите да се върнат педерастите.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
Пояснявам, че май наистина се отразява! След като няма да гласувате и нямате намерение да гласувате и смятате за измама това и гласуването е под достойнсвото ви - чий го търсите в тема за гласуване? Дали станах по ясен? Ако трябва - още мога да доуточня!
п.с. не, че някой ви "забранява", но да се навираш там където сам не искаш да ходиш...абе има си май диагноза това, но не аз мога да я поставя.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Пояснявам, че май наистина се отразява! След като няма да гласувате и нямате намерение да гласувате и смятате за измама това и гласуването е под достойнсвото ви - чий го търсите в тема за гласуване? Дали станах по ясен? Ако трябва - още мога да доуточня!
п.с. не, че някой ви "забранява", но да се навираш там където сам не искаш да ходиш...абе има си май диагноза това, но не аз мога да я поставя.

Получава се нямаме право да искаме нещо друго щото няма да гласувме и нямаме намерение да гласуваме и смятаме за измама това гласуване.
Някакво ограничение в права се получава.
Или не съм прав?

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
Quote (selected)
Получава се нямаме право да искаме нещо друго щото няма да гласувме и нямаме намерение да гласуваме и смятаме за измама това гласуване.
Искайте си каквото щете, вървете където щете, въпросът е защо се навирате там, където не щете и се чепкате с това, което нямате намерение да правите. Не щете - вървете на майната си, що щете тук, в тази тема??? Темата е за прогнози и за гласуване, ако не сте забелязали.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Quote (selected)
Искайте си каквото щете, вървете където щете, въпросът е защо се навирате там, където не щете и се чепкате с това, което нямате намерение да правите. Не щете - вървете на майната си, що щете тук, в тази тема???

Не се навираме.
Стоим настрани.
Вие искате да ни наврете някъде си.
В някакви ваши мръсни сметки.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
Да, по добре наистина да стоите настрани! Най сетне нещо читаво!
Апропо и да ви навираме "някъде" не щем, вие на собствен ход сте се засилили натам. От да ви чупим хатъра?

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Quote (selected)
Искайте си каквото щете, вървете където щете, въпросът е защо се навирате там, където не щете и се чепкате с това, което нямате намерение да правите. Не щете - вървете на майната си, що щете тук, в тази тема??? Темата е за прогнози и за гласуване, ако не сте забелязали.

А и между другото.
"На 09.03.1985 г. са атентатите във вагона за майки с деца на гара Буново и в хотел Сливен.
Как пък нито един от спасителите на съвременна България не се сети да драсне поне два реда по този повод.
За Тюркян чешма никой не забравя. Медиите ни заливат с информация.
ППДБ отидоха на поклонение начело лично с Ивайло Мирчев.
За гара Буново удобно мълчат."

Или това е друго? А?
И всичките спасители на съвременна България мълчат като бити педерасти?

Е и?

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
А! Извинявам се и на тези по терена и по трубуните - пиша едновременно на три места и...ей тва се получава! Недооцених навреме щетата. Обещавам друг път да бъда по съсредоточен!
 :nuts:

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
А! Извинявам се и на тези по терена и по трубуните - пиша едновременно на три места и...ей тва се получава! Недооцених навреме щетата. Обещавам друг път да бъда по съсредоточен!
 :nuts:

Нека да е така.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Остави ме мен.
Аз съм непоправим.
Дай препоръки за неорентиралите се.

Неактивен onzi

• Just Member
  • Коментари: 8203
    • Профил
Не се навираме.
Стоим настрани.

ъхъ. ето една бърза статистика за тази тема, бтой участия:
Quote (selected)
Giuseppe   43
buratinob   32
AnonimusBG   30
Nor1   19
66   8
cekyko   7
Maximus   6
Фют   4
Banana   3
onzi   3
Bacho   2
peniko   2
дедо   2
kаily   1
otvrat   1
Звездоброец   1

ненаврелите се сте в тройката, ама без да се навирате. ако се бехте наврели шехме да ви дишаме прахта.

за бърза проверка - избираш темата, даваш формат за разпечатване, избираш "Публикувано от: AnonimusBG" и отиваш на търсене, там браузърът услужливо ти казва колко пъти се среща. аз си изграх да записвам текста, да го вкарвам в електронна таблица и да пиша формулки за сравнения на стрингове, после пивот табличка, сорт по бройка и така. затова бачо и дедо излезнаха с част от имената си.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил
Не се навираме.
Стоим настрани.

ъхъ. ето една бърза статистика за тази тема, бтой участия:
Quote (selected)
Giuseppe   43
buratinob   32
AnonimusBG   30
Nor1   19
66   8
cekyko   7
Maximus   6
Фют   4
Banana   3
onzi   3
Bacho   2
peniko   2
дедо   2
kаily   1
otvrat   1
Звездоброец   1

ненаврелите се сте в тройката, ама без да се навирате. ако се бехте наврели шехме да ви дишаме прахта.

за бърза проверка - избираш темата, даваш формат за разпечатване, избираш "Публикувано от: AnonimusBG" и отиваш на търсене, там браузърът услужливо ти казва колко пъти се среща. аз си изграх да записвам текста, да го вкарвам в електронна таблица и да пиша формулки за сравнения на стрингове, после пивот табличка, сорт по бройка и така. затова бачо и дедо излезнаха с част от имената си.

И кво от тва?
Ние гъбарите не разбираме кво искате да ни кажете.
Ние просто не ходим на избори.
И сме около 60%.

Неактивен onzi

• Just Member
  • Коментари: 8203
    • Профил

в превод: аз съм умен, особено умен, и изключително се гордея с коефициента си на интелигентност, той е колкото на връзка праз. или връзка и половина, зависи от големината.

ми гордей си се, ама що се вреш, като си безхаберен?

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
    • Профил

в превод: аз съм умен, особено умен, и изключително се гордея с коефициента си на интелигентност, той е колкото на връзка праз. или връзка и половина, зависи от големината.

ми гордей си се, ама що се вреш, като си безхаберен?

Онци това ти току що го измисли.
Нека да е така щом искаш.