Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Август 06, 2026, 00:10:38

Автор Тема: Президентски избори 2026  (Прочетена 4977 пъти)

Accipiter и 28 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 29215
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Re: Президентски избори 2026
« Отговор #120 -: Август 03, 2026, 19:30:57 »
Quote (selected)
Другари, дайте да дадем и то незабавно  :t0113:
Така и не го научихте тоя български!
Пише се:
"Другари, дайте да дадемТЕ и то незабавно!"

Мазола е попадение!
Тамплиерка Юдова срещу марсол пловдивски! :t0328:
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #121 -: Август 03, 2026, 19:54:08 »
Quote (selected)
КАКЪВ Е ИДЕАЛНИЯТ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ?

Трябва да е жена. Видяхме, че мъжете в политиката не стават за нищо. Нацията има нужда не от калпав баща, а от свестна майка.

Трябва да е привлекателна, за да гласуват за нея мъжете, но не прекалено, за да не я намразят жените.

Да не е твърде млада, за да не я намразят старите, но и да не е толкова стара, че да ѝ се подиграват младите.

Да е добре със Запада, но и да знае руски.

Да е популярна в тик-ток, за да дърпа младите, но да изглежда и като жена, която без проблем може да забърка една лютеница с бабите на село.

Да е богата, за да не се изкушава да краде, но да не демонстрира излишен лукс, за да не дразни завистливите избиратели.

Да увлича масите и да успява да ги убеди да ѝ дават парите си.

И най-вече – да може да оправи народа. Хората копнеят да бъдат оправени от някой политик.

Аз се сещам за такава жена.

Това е Кобилкина.

Моят президент!

Представете си колко хубаво ще е новогодишното обръщение на президента да започва с думите:

"Здравейте, прекрасни!"

Иво Сиромахов
https://svobodnoslovo.eu/komentar/kakav-e-idealniyat-kandidat-za-prezident/198268

Неактивен lucho

• Just Member
  • Коментари: 13334
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #122 -: Август 03, 2026, 20:23:16 »
Мазола е попадение!

Нали?

« Последна редакция: Август 03, 2026, 20:30:59 от lucho »

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #123 -: Август 03, 2026, 20:26:35 »
Quote (selected)
КАКЪВ Е ИДЕАЛНИЯТ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ?
Трябва да е привлекателна, за да гласуват за нея мъжете, но не прекалено, за да не я намразят жените.
Да не е твърде млада, за да не я намразят старите, но и да не е толкова стара, че да ѝ се подиграват младите.
[...]
Аз се сещам за такава жена. Това е Кобилкина.
Не става съгласно собствените му критерии – твърде млада и прекалено привлекателна е:

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 3989
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #124 -: Август 04, 2026, 00:34:44 »
Циркът продължава с нов клоун и стар кономер  :bigok:

Асим Адемов, ГЕРБ: Само Петър Стоянов може да спре Румен Радев да получи всичко на тепсия
Петър Стоянов е изявен патриот, европеец, демократ, разпознаваем в страната и света

Асим Адемов, ГЕРБ: Само Петър Стоянов може да спре Румен Радев да получи всичко на тепсия

https://epicenter.bg/article/Asim-Ademov--GERB--Samo-Petar-Stoyanov-mozhe-da-spre-Rumen-Radev-da-poluchi-vsichko-na-tepsiya/427943/2/0

:t0328:

Неактивен ohubohu

• Just Member
  • Коментари: 828
    • Профил
« Отговор #125 -: Август 04, 2026, 05:55:58 »
Циркът продължава с нов клоун и стар кономер  :bigok:

Петър Стоянов е изявен патриот, европеец, демократ, разпознаваем в страната и света

https://epicenter.bg/article/Asim-Ademov--GERB--Samo-Petar-Stoyanov-mozhe-da-spre-Rumen-Radev-da-poluchi-vsichko-na-tepsiya/427943/2/0

:t0328:
Не се уточнява дали ще свири на китара по време на празници и ще сменяме ли най-после тази кирилица, която сме дали на "другите славяни"...

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #126 -: Август 04, 2026, 07:07:06 »
Ще свири на китара като Зеленски на пиано?
"Тази поза искам да я видя!" :0005:

Активен Кириак Стефчоф

• Jr. Member
  • **
  • Коментари: 68
    • Профил
« Отговор #127 -: Август 04, 2026, 10:16:34 »
След отказа на проф.
 Вълчев, мачът се доиграва.
п.п. Но пък ще е интересно да видим пуснатите резерви какви балерини са. Отсега съм приготвил един коментар от плуването, случил се на олимпиада. :0005:
« Последна редакция: Август 04, 2026, 10:21:51 от Кириак Стефчоф »
Не се напъвай много, когато не се контролираш. Ефектът може да е неочакван.

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #128 -: Август 04, 2026, 11:26:52 »
Питията от СУ внася напрежение , интрига и за някои, надежда, ами ако все пак морето се закваси?  :t2824:

Партиите ще използват кампанията, за да мобилизират структурите си и да проверят реалното си политическо влияние

Пиргова :giggie: : Костадинов може да отиде на балотаж срещу Йотова

https://epicenter.bg/article/Pirgova--Kostadinov-mozhe-da-otide-na-balotazh-sreshtu-Yotova/427966/11/0

« Последна редакция: Август 04, 2026, 12:24:59 от Фют »

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #129 -: Август 04, 2026, 11:51:36 »
Не се знае дали ще е той. Имат няколко кандидатури, които обсъждат и ще обявят кой ще им е кандидатът през септември.

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #130 -: Август 04, 2026, 14:11:22 »
"Колкото повече, толкова повече" © Мечо Пух

Предизборната им кампания ще започне официално през септември

Решено! Тандемът Гюров - Кандев ще се кандидатира за изборите за президент  :0005:

https://epicenter.bg/article/Tandemat-Gyurov---Kandev-shte-se-kandidatira-za-izborite/427975/2/0

:popcorn:

Активен Кириак Стефчоф

• Jr. Member
  • **
    • Профил
« Отговор #131 -: Август 04, 2026, 14:49:45 »

Quote (selected)
Пиргова: Костадинов може да отиде на балотаж срещу Йотова
:i_laughing: :i_laughing: :i_laughing: :i_laughing:
Искам да я видя тази поза!!!

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #132 -: Август 04, 2026, 20:28:45 »
Това, че миналия път кандидатът на "Възраждане" е бил Костадин Тодоров Костадинов, не означава, че и сега ще бъде той. Другия месец ще разберем кой ще е. Аз лично залагам на Петър Петров Волгин, въпреки че жена ми твърди, че той е твърде грозен и плешив, за да гласуват за него. (А и няма трапчинка на брадичката, да добавя аз – нещо, което се оказва неочаквано важно.)

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #133 -: Август 04, 2026, 20:49:18 »

Quote (selected)
Пиргова: Костадинов може да отиде на балотаж срещу Йотова
:i_laughing: :i_laughing: :i_laughing: :i_laughing:
Искам да я видя тази поза!!!
Аз съм злопаметен.
ПоВня!
Един тукашен пишеше че ако не друго, поне е забавно да се слуша квича на настъпаните.
Явно Костадинов ако не става за друго поне е квалифициран да бъде плашило за жълтопаветните свраки.
Което не може да се каже за Илиана Юдова, квалитетен "тамплиер".
Като му дойде времето за полагане на джибрите ( септември ) ще я налазят и нея, ама не като "личност", акато марионетка на Кремъл.
На половина ще са прави, марионетка, ама на Сорос. :smokin:

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 9258
    • Профил
« Отговор #134 -: Август 04, 2026, 23:16:34 »
Цитат на: lucho
Аз лично залагам на Петър Петров Волгин, въпреки че
жена ми твърди, че той е твърде грозен и плешив, за да гласуват за него.

И аз искам да е той, обаче жена ти е права.
"impossible to see the future is"

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #135 -: Август 05, 2026, 10:47:29 »
Да, тя по-добре познава хората от мен ;)

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #136 -: Август 05, 2026, 18:39:00 »
Quote (selected)
Андролова: България днес разчита на министърка с интереси в инфекциозните болести. Добре ли е, а?!
https://epicenter.bg/article/Androlova--Balgariya-dnes-razchita-na-ministarka-s-interesi-v-infektsioznite-bolesti--Dobre-li-e--a-/428023/11/0
Харесвам писанията на Андролова, ще се радвам ако я припознаят за президент или вице.
Академичната и пази Боже Ентелигентската общност дали не могат да чучнат някакво сдружение с идеална президентска цел?
Видно опитаха с офлюва Вълчев, ама той и на тях и се изхлузи.
Няма да ми е лесно на тия избори, ще чакам няколко цикъла да стане ДАРА 40 годишна , таман до тогава всичко ще се е обангарангило.

П.П. Абе Луна ще участва ли?
Ако изврътка два мандата и после един Азис ще дойде времето и на ДАРА.

Активен Кириак Стефчоф

• Jr. Member
  • **
    • Профил
« Отговор #137 -: Август 05, 2026, 18:46:34 »
Quote (selected)
Харесвам писанията на Андролова
Беше! Вече е сприхава застаряваща мома. Тишината в спалнята си казва думата. Ако си колекционер - искаш ли неща и от друга "известница" - Елена Гунчева?
 :smokin:

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #138 -: Август 05, 2026, 18:57:47 »
Quote (selected)
Ако си колекционер - искаш ли неща и от друга "известница" - Елена Гунчева?
Това го пишеш нарочно, Кириак ефенди, за да ме ядосаш. Но както и в предишните случаи, и сега няма да успееш. Тая мръсница стана нотариус с подкуп (защото само това е начинът) и едно от основните ѝ занимания е да плюе Костадин Тодоров Костадинов. Има и поне една група в лицекнижието около изключените от партията за съглашателство в СОС, които правят същото. Та можеш да даваш колкото искаш цитати и оттам. Но имайки предвид, че цитиралият ги ще бъдеш именно ти, те ще имат обратен ефект.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #139 -: Август 05, 2026, 18:57:53 »
Писанията, посланията...
Колкото до тишината в спалнята, помага за освобождаването от нагоните и концентрация в ... горната глава.
Гунчева я попрочитам, далече е от Андролова като дълбочина на мисълта, то затова се е позиционирала в полето на мисрките.
Правилна мисирка, ама мисирка.
Да не забравяме че аз искам, ама Андролова вероятно бяга като дявол от тамян от евентуална номинация.
П.П. Сега прочетох от Лъчо че Гунчева била нотариус.
Е сега "Олди" съвсем ме загуби.
Тия да си четат нотариалните актове, да турят печата и далече, далече от :коментиране:.

Активен Кириак Стефчоф

• Jr. Member
  • **
    • Профил
« Отговор #140 -: Август 05, 2026, 19:04:01 »
Quote (selected)
Да не забравяме че аз искам, ама Андролова вероятно бяга като дявол от тамян от евентуална номинация.
Е що пък да бяга, като я харесват? Ето, щом ти е мерак - и аз мога да гласувам за нея. Ако я навиеш. Всъщност, тази година няма да гласувам по технически причини, ще мине и без мен един път.
Иначе ще гледам с удоволствие сеир.

Активен Кириак Стефчоф

• Jr. Member
  • **
    • Профил
« Отговор #141 -: Август 05, 2026, 19:12:47 »

П.П. Сега прочетох от Лъчо че Гунчева била нотариус.
Е сега "Олди" съвсем ме загуби.
Тия да си четат нотариалните актове, да турят печата и далече, далече от :коментиране:.
Дават я, че е адвокатка. Не следя каква е, но когато този над теб твърди нещо - имай като правило - точно обратното е.
Quote (selected)
Новини за „елена гунчева“
Елена Гунчева е български юрист, документалист, политик и народен представител в 47-ото Народно събрание от партия „Възраждане“. Родена е на 7 януари 1971 г. в Пловдив. Магистър е по право от ПУ „Паисий Хилендарски“. От 2000 до 2010 г. е била юрисконсулт – старши и главен в Община Пловдив, в дирекции „Общинска собственост“ и „Правно-нормативно обслужване“. От началото на 2011 г. е адвокат към Адвокатска колегия - Пловдив.

Елена Гунчева е автор на две книги - „България обича героите си мъртви“ и „Оглушителното мълчание на българите“.

Участва в президентските и парламентарни избори през 2021 г. от гражданската квота на партия „Възраждане“.

На парламентарните избори през април 2021 г. и юли 2021 г. е кандидат за депутат, водач от листата на партия „Възраждане“ за 16 МИР Пловдив.

На президентските избори през 2021 г. е кандидат за вицепрезидент от листата на партия „Възраждане“ заедно с кандидата за президент Костадин Костадинов.

На парламентарните избори през ноември 2021 г. е избрана за народен представител от 16 МИР-Пловдив град. Отказва се да бъде избрана от 4 МИР Велико Търново, където също е избрана.

На 24 юни 2022 г. напуска партия „Възраждане“ поради поведението на лидера на партията Костадин Костадинов и липсата на сътрудничество на партията с гражданските организации.

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #142 -: Август 05, 2026, 20:24:08 »
Quote (selected)
Не следя каква е, но когато този над теб твърди нещо - имай като правило - точно обратното е.
Не ми става ясно кое е точно обратното на нотариус. Но както и да е. Стара ти е информацията, Кириак ефенди, от 2011 г. Ето по-новата, без дата, но щом е спомената ПП, значи е не по-рано от 2021 г.

Моралният стожер Елена Гунчева се продаде за пост на нотариус в Пловдив и милион в джоба, за да помогне на ПП в Народното събрание
Цитат на: Кристиян Коев
Голям скандал зрее с Елена Гунчева. Гунчева предаде партия Възраждане, благодарение на която влезе в парламента и реши, че ще остане депутат, защото е поела ангажимент към ПП.

Не е тайна, че ПП купува депутати на ангро, като възмутителното е, че компетентните органи не взимат мерки, защото всеки купен депутат предава 10000 избиратели, повярвали в него.

В медийното пространство Гунчева бе изключително активна, правейки се в социалните мрежи на морална, родолюбива и обективна и много от нас медиите се подлъгахме да я отразяваме и да й даваме трибуна.

И какво се оказа накрая? Гунчева се продаде на пазара за депутати. Мълвата сред нейните колеги е, че й е обещано апетитно място да стане нотариус в Пловдив. Не е тайна, че за да може това да се случи, й е нужен половин милион гаранция, която в последствие се връща, но трябва да имаш сумата на момента. Знаем, че за да станеш нотариус трябва някой да умре и да се оваканти мястото, защото е бизнес за милиони. Освен това на Гунчева ще й бъде даден отделно един милион, шушукат в парламента. Задължението на Гунчева не е да гласува, а да не се яви с извинение, че е болна и по този начин намалява кворума, помагайки на Василев и Петков. Така според колегите й, Гунчева се оказа поредния срам в политиката, чиято персона изгря с патриотичен патос, за да свърши като пробита личност, която си подсигурява светлото бъдеще за сметка на избирателите и на гърба на мизерния живот на българина.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #143 -: Август 05, 2026, 20:36:58 »
Quote (selected)
Мълвата сред нейните колеги е, че й е обещано апетитно място да стане нотариус в Пловдив.
Чиляк за едната мълва живее. :0005:
« Последна редакция: Август 05, 2026, 20:50:24 от buratinob »

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #144 -: Август 05, 2026, 20:54:27 »
Може да съм се изразил неточно и още да не е станала нотариус, а само да са ѝ обещали, че като умре някой нотариус, ще заеме мястото му. А дали досега някой нотариус е умрял и съответно дали това е станало, не знам. Не съм запомнил тези подробности, помня само, че бях чел, че се е продала за нотариус и съответно преди малко дадох тук статията, където го бях чел. Не е толкова важно точно как, защо и за какво се е продала. Важен е самият факт, че се е продала.
« Последна редакция: Август 05, 2026, 20:59:48 от lucho »

Активен Кириак Стефчоф

• Jr. Member
  • **
    • Профил
« Отговор #145 -: Август 05, 2026, 21:05:13 »
Quote (selected)
Важен е самият факт, че се е продала.
Така си е!
Още на вгъзраждане.

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #146 -: Август 05, 2026, 21:07:52 »
Може да съм се изразил неточно и още да не е станала нотариус, а само да са ѝ обещали, че като умре някой нотариус, ще заеме мястото му. А дали досега някой нотариус е умрял и съответно дали това е станало, не знам. Не съм запомнил тези подробности, помня само, че бях чел, че се е продала за нотариус и съответно преди малко дадох тук статията, където го бях чел. Не е толкова важно точно как, защо и за какво се е продала. Важен е самият факт, че се е продала.
Викам да почакаме да умре някой нотариус в Пловдив.
Не че нещо, ама един адвокат по-малко е добро начало. :t0328:

Неактивен onzi

• Just Member
  • Коментари: 8283
    • Профил
« Отговор #147 -: Август 05, 2026, 21:22:15 »
я да цитирам малко джеминито на гугъля, на него некси имам повече доверие от алармаджията:
Quote (selected)
Преди 2024 г. в съдебния район на Пловдив няма приети изцяло нови титуляри (нотариуси) чрез общ конкурс, тъй като предходният проведен такъв конкурс в България беше през далечната 2018 г.. Следващият конкурс за заемане на свободни места беше обявен от Министерството на правосъдието в началото на 2023 г. (със насрочен писмен изпит за юли 2023 г.), но процедурите, обжалванията и финалното назначаване на класираните кандидати се прехвърлиха изцяло в следващата 2024 година.

Сава Димитров Стойков (Рег. № 229) – Вписан на 20 септември 2022 г. в качеството си на помощник-нотариус към нотариус Неделка Сава Хаджиставрева-Стойкова в град Пловдив.

Жасмина Йорданова Йорданова – Вписана в колегията на 15 ноември 2022 г. със срок на правоспособност по заместване за две години (до ноември 2024 г.) към нотариалната кантора на нотариус Светлана Ганчева Кирилова (Рег. № 001).

Асен Антониев Запрянов (Рег. № 805) – Вписан в Район Пловдив с дата на вписване 10.12.2024 г.

Светлана Велинова Маринова (Рег. № 470) – Вписана на 15.06.2025 г. за срок от две години (до 15.06.2027 г.) към нотариус Светлозар Иванов Йорданов

Илияна Янкова Михайлова (Рег. № 476) – Вписана на 21.12.2025 г. за срок от две години (до 21.12.2027 г.) към нотариус Петър Тодоров Михов.

отделно, че има нотариална камара, ей тука: https://www.notary-chamber.bg/bg и можеш да потърсиш по име елена дали има гунчеви там или няма. и още по-отделно, че при тази динамика на политическия живот да разтягаш локуми, че преди 4-5 години на някой му било обещано да стане нещо, зависещо от мин съвета, а то досега не е станало, са точно това - локуми.

Неактивен lucho

• Just Member
    • Профил
    • Личен сайт
« Отговор #148 -: Август 05, 2026, 21:43:15 »
Благодаря за информацията и за мненията. Днес съвсем се изложих. Явно е добре да спра за известно време да пиша във форума, защото каквото и да направя, постигам обратен резултат. Т.е. от мен има повече вреда, отколкото полза. Не че след известна пауза ще се науча, както не се научих след дългата пауза от повече от година, която бях направил тук. Явно имам много да работя върху себе си още, но дали ще се науча на правилно общуване, не знам. Едва ли. Още веднъж се извинявам, че ви губих времето тук.

Активен Кириак Стефчоф

• Jr. Member
  • **
    • Профил
« Отговор #149 -: Август 05, 2026, 21:53:28 »
Не бе не си тръгвай ся!
За едини си полезен..., за други мехлем за душата, трети спортуват с/чрез теб - ше рече нищо излишно!
100% ефективност! Има доста да ти завиждат за това!
Некои пък ше се чувстват осиротели - за тва гарантирам!
 :smokin:

Неактивен Banana Joe

• Just Member
  • Коментари: 3876
    • Профил
« Отговор #150 -: Август 05, 2026, 22:13:16 »
Мен пък въпросната цена за гунчева дето непознатият ми коев е назовал още в самото начало ми се стори съмнителна и без да си попипам джеминито:

Всеки знае че ПП купува депутати алангро, а не наангро   :0005:

तथास्तु   ☫   तथास्तु