Не ми е приятно да разбера , че някой от колегите е наказан , независимо дали по нечий донос или сам си го е "изпросил" ! От анкетата , която бе направена се видя донякъде , че почти всички сме с леви убеждения и не върви да се наказваме един друг , защото и модераторите са форумци , участници като нас .
Но опитвайте се максимално да се въздържате от обидни квалификации към публични личности , независимо колко големи боклуци са !
Вече има случаи на осъдени медии от такива субекти , осъдени коментатори , осъдени с акаунти във Фейсбук ! От министри , депутати , кметове , общински съветници и други тунеядци (нищо лично!) Преди да пуснете коментар - прегледайте го още веднъж ! Ако сте го пуснали и сте намерили нещо нередно-редактирайте го !
Няма да ми е никак приятно на мен , а и надявам се и на вас да ни затворят сайтчето и да си имат организаторите/собствениците работа със съда !
Пиша всичко това , защото днес бе наказан един от най-активните ни участници/потребители . И не бих желал това да се случва занапред !
Лека вечер !