Честито на всички, надявам се, че след като Хер Госсингер обявява модераторите, те са достойни хора!!! Дерзайте!
Отделна тема, ако въобще е разумно да се артикулира, е тази за т.нар. "език на омразата". Както знаещите казват, че когато нямаш право да говориш определени неща, за определени "хора", това означава, че те управляват, те дават тон и животът ти зависи от тях. А и имат какво да държат заметено под черджетата или заровено в градината...
Разбира се това не пречи, направено елегантно и с финес, да не им се препикават крачолите. Но за жалост термо-бушоните на повечето хора са нагласени за ниска температура и тези съвсем лесно взимат, та изцъкват. А после - мамси джейз! Това е лаф от далечната младост който ми изплува спонтанно... означава и допускам - мамата си трака - каквото и да значи това. Тогава, пък и сега, не съм го възприемал като псувня. А псуването е лош навик. Но, ... уви...
- Ако сме много свестни, просто няма да има нужда да се раждаме (това е моя сентенция - поне не си спомням да съм я чел някъде)!