Изчетох всичко. Поради факта, че Котаракът Леополд е мое тотемно животно, мисля, че трябва изначално да си изясним къде сме и какво правим тук.
Значи, в далечните времена преди интернета, на това място щеше да отговаря какво? Правилно, хоремаг с танцова площадка. Този конкретно форум е Ноевия ковчег на Кръчмата на Керпеденя от Скай-времената.
Забележете, не на целия Скай форум, а на една малка част, грижливо поддържана и почиствана от безсменния дядо Керпи! Аз оттам идвам, щото там бях, когато 67 беше пратена на едногодишна ваканция за предполагаемо сквернословие чрез цитат на Лермонтов.
Съответно след като сте добре дошли, бъдете така добри и да се придържате към общо взето доста гъвкавите правила. Функцията "игнор", съчетана с величествено презрение стил "Анна Ахматова за гъби в тога от Кембридж" е идеална възможност за съвместно съществуване. Така ще ми спестите необходимостта да трия глупости, които изяждат безценни минути от лимитираните ни такива. Момите, които не искат да бъдат щипани изобщо, могат да се пуснат от хорото и да застанат в редиците на кибиците, таквиз наплодил Господ. Пощо сме във времена на евентуална гендърна флуидност, моля термина "моми" да се приема за представители на каквито си искате полове, да не остане някакво недоуточнение.
Това тук не е лична библиотека с лични кабинети, където се чука на вратата преди да влезе човек при колегите. Ако такава е нужна някому, да бъде така любезен да отиде и да си спретне, като Илия килия, да си я оборудва, свърже, чисти и се наслаждава. Аз тази работа няма да му я върша.