Питам - и моля за думи прости - а) въз основа нарушението на кое правило е изтрит постът ми, б) трябва ли написаното от мен да се изтрие (да/не) и в) редно ли е лъжата на Алиса (или чиято да е друга) да стои непокътната (да/не).
преди да почна да те почиствам, постовете ти бяха по едно изречение, състоящо се от тролене и/или обиждане на съфорумник.
Нямам желание да се занимавам с непрекъснатите ти простотии, но нямам и проблем да пльокна тук колекция от 50те ти поредни такива поста, които ме предизвикаха да почистя.
и не, аз не съм леополд, и заяжданията ти със всички и всичко хич не ме кефи.
Нито ме кефи свръхпретенциозността ти и претенциите ти да ти се обръща непрекъснато внимание, все едно си демонстрирал тук нещо, заслужаващо чак такова уважение и отношение.
Има хора, които имат сантимент към образователните ти постове от сега.
Същите пренасят тоя сантимент и към пишещия тук, макар че повечето ти постове са тролене чиста проба.
Има фундаментален труд, що е тролене, принца го е пуснал отдавна.
Та там е описано най-честата проява на грубо тролне. А имено изискването от страна на трола СЛЕД всяко твърдение на опонента да изисква линкове за доказателства и да подиграва опонента непрекъснато.
така че дори в това си оплакване самият ти доказваш, че си се държал като трол, питайки що ти е разкарано тролското заяждане.
и не, не ме кефи да бърша, изкарах няколко години тук без да го правя, но когато влезна тук и се окаже, че последните 100 поста са само тролене, и то от предимно трима-четирима....
ми почиствам. без кеф. ама ще продължавам да го правя.
И е безкрайно ясно що те трия, на предишното ти питане пак отговорих по кои правила съм те трил.
Ти пак не искаш да приемеш.... щото изискваш някакво по особено отношение?
а, да, и на това "молядругаркозабършетеинея,щомзабърсамен" също ти е отговорено.
От липсата на наказание за нечие неправилното поведение хич не следва, че и твоето неправилно поведение задължително трябва да бъде пропуснато, еле пък да трябва да бъде възпято...
Та така, троловете са ми под постоянен надзор от около седмица. Бриша троленето им наред.
Просто почнах да се държа така, както твърдяхте че се държа.
И ще продължавам.