Три корнера - дузпа! За тези, които не са имали френски гувернантки, пояснявам, дузпа са дванайсет крачки назад.
Та, на Джиджи вежливо се казва, че всички коментари, в които има повече от един размер на шрифта и/или повече от един цвят, ще отиват автоматично в кръглия файл. Емотиконите са максимално два на пост, независимо от размера им. Това е заради четивността на форума от останалите участници, защото това е форум за изразяване на мислите писмено, а не картинно. Графичните дизайнери са свободни да си намерят графичен форум и да си споделят в него постиженията си, но у форума тук да пишат.
Енгелс бива замолен да мине на кратки, ама съвсем кратки цитати с връзка към основния материал. Смея да твърдя, че всички, ама всички участници тук знаят как се ползват хипервръзки и могат сами да си ги използват при интерес.
По стар обичай ще помоля да избягвате личните дребни заяждания, че се налага да ги трия. Отделно искам да река, че заявки за помощ в модерацията приемам на лични съобщения, благодарна съм и прочие. Дали ще взема под внимание заявката е вече следващ въпрос. За момента за добро или зло, модерирам аз. Оплаквания от това положение - към принца. Мястото е ветрено по умълчание.
Очертава ми се адски натоварена седмица поради стечение на обстоятелства извън мой контрол, нито едно от които не е приятно. Това може би обяснява злия ми характер и малкото време за разборки и триене на дребно. Смятайте, че съм си извадила голямата коса и карам наред през ливадата.
Искрено ваша, Ной