0 Потребители и 9 Гости преглежда(т) тази тема.
von und zu Gossinger, може ли да "верифицирате" по Вашите си канали, а?
Понеже стана дума да питам, докато не съм забравил.Като се изтрие мнение какво става?Мести се в кошчето, но как? Системата създава съответната тема и го мести там или как?И колко време стои там. Неограничено или след някакъв период се изтрива.
Явно го правят гербаджии. Като ония, дето правят магистралите Му. Пък може и едни и същи специалисти да са.
Временно недостъпенСЕГАSEGABG.COM Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЯВАНЕ МОЛЯ, ДА НИ ИЗВИНИТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО!
Милиони потребители съобщават за срив на Фейсбук и Инстаграм в последния час.Мнозина не могат изобщо да отворят социалната мрежа, а при други това става изключително бавно.Не се отварят и бизнес страниците на потребителите. Още не е ясна причината за случващото се.
мисля, че запетаята в последното изречение не е необходима.
Още не е ясна причината за случващото се
Все пак, как преди форумът, предишният форум си работеше и не е имало такива сривове.Започвам да си мисля за умишлен саботаж.
Явно го правят гербаджии. Като ония, дето правят магистралите Му. Пък може и едни и същи специалисти да са.Денем асфалтират (на вълнички) и лепят стиропор, нощем кодят и тестват :beer-405:
Започвам да си мисля за умишлен саботаж.
Цитат на: Miranda в Ноември 20, 2018, 19:55:11Все пак, как преди форумът, предишният форум си работеше и не е имало такива сривове.Започвам да си мисля за умишлен саботаж. ноо просто, предишният форум е бил кадърно направен, а тоя не е
Светкавицапритеснен съм - нашата обичана и уважавана г.ца Асол липсва вече 36 часа!
Не ща да се ядосвам..погледнах го откъм смешната страна.
временно няма да имате възможност да влизате в профилите си и да коментирате под статии, поради профилактика и технически промени в настройката на сървъра на в. СЕГА.Извинете за причиненото неудобство!Поздрави от екипа
току-що ме изхвърли и сега ми обяснява, че Quote (selected)временно няма да имате възможност да влизате в профилите си и да коментирате под статии, поради профилактика и технически промени в настройката на сървъра на в. СЕГА.Извинете за причиненото неудобство!Поздрави от екипа
...пак влянах ... к'во става наистина? Що те свитнаха? В последно време се дръжиш условно прилично, поврага!
23:10:57, вторник, 20 ноември 2018 г.Уважаеми читатели,временно няма да имате възможност да влизате в профилите си и да коментирате под статии, поради профилактика и технически промени в настройката на сървъра на в. СЕГА.Извинете за причиненото неудобство!Поздрави от екипа
кво пише ако си баннат?
Благодаря !
Предлагам да сведем до минимум коментарите на тема "форум СЕГА"
This webpage is not available
Цитат на: Bacho Кольо в Ноември 21, 2018, 10:04:03Предлагам да сведем до минимум коментарите на тема "форум СЕГА"В случая се коментира коментар по наш адрес.
PDOException: SQLSTATE[HY000] [1040] Too many connections in lock_may_be_available() (line 167 of /var/www/segabg.com/www/includes/lock.inc).
Виждам , но сега там ще се появи коментар по коментара за коментара по наш адрес.Според мен трябва да прекъснем с това безплодно занятие.
Виждам , но сега там ще се появи коментар по коментара за коментара по наш адрес.
Две теми, „Събитията в Близкия изток“ и „Войната в Сирия - епизод пореден“, са обединени в една обща тема „Събитията в Близкия изток“. Заглавията на коментарите от втората са променени да отговарят на новата тема.Да не се чудите къде е изчезнала втората тема.
Цитат на: von Gossinger в Ноември 21, 2018, 07:50:57Две теми, „Събитията в Близкия изток“ и „Войната в Сирия - епизод пореден“, са обединени в една обща тема „Събитията в Близкия изток“. Заглавията на коментарите от втората са променени да отговарят на новата тема.Да не се чудите къде е изчезнала втората тема. Gossinger, мисля че прибързахте с обединяването точно на тези две теми - въпросът за Сирия тепърва ще се развива след смяната на де Мистура, многоходовата интрига и прочие, от друга страна вероятно съвсем скоро Израел ще стане гореща тема, на края - "Близкия изток" е много обширно понятие не само в географски смисъл, помислете с Чоко пак - в един момент ще се получи така, че един ще коментира Сирия и Иран, друг (хронологически) Либерман и Нетанияху, а трети - щенията турски - и всичко това едно под друго в една тема, а?